Online bankieren

Online bankieren is niet voor iedereen even gemakkelijk. daarom wordt hier geprobeerd om uitleg te geven van de mogelijkheden en toepassingen van online bankieren. Is er een storing dan kun je het beter later nog eens proberen. Ook vind je hier handige tips hoe je het beste kunt inloggen, niet alleen met je laptop of computer, maar ook met je mobiele telefoon waarvoor je voor alle banken een handige app kunt downloaden.

Let op bij gebruik

Gebruik je online bankieren nooit op een openbaar WIFI netwerk. Je gegevens kunnen gemakkelijk onderschept worden en vervolgens kan daar misbruik van worden gemaakt. Reageer ook nooit op e-mails of telefoontjes waarbij wordt gevraagd om je pincode of je inloggegevens af te staan. Je echte bank zal dit nooit doen.

Welke banken

We bekijken de grootste banken van Nederland, niet alleen hoe in te loggen op online bankieren, maar ook het gebruik en de kosten van dit alles.
ABN AMRO, ING, Knab, Rabobank, SNS, ASN, Bunq, Triodos.


Online bankieren bij de Rabobank goed en goedkoop

Online bankieren bij de Rabobank goed en goedkoop

Online bankieren bij de Rabobank goed en goedkoop

Als je vandaag de dag nog steeds van mening bent dat de Rabobank een ietwat stoffige bank met een oubollig imago is, dan zal je dit plaatje toch even bij moeten bestellen. Toegegeven, de Rabobank is misschien niet de altijd de meest vooruitstrevende bank geweest. Betrouwbaarheid en degelijkheid kregen nog wel eens de voorkeur boven innovatie en vooruitgang, maar deze tijden liggen inmiddels alweer vele jaren achter ons. Tegenwoordig is de Rabobank een moderne bank die absoluut met zijn tijd meegaat, zonder daarbij haar klanten die liever op traditionele wijze hun bankzaken regelen uit het oog te verliezen. (meer…)


Online bankieren bij KNAB is verrassend

Online bankieren bij KNAB is verrassend

Online bankieren bij KNAB is verrassend

KNAB bank is een relatieve nieuwkomer in de financiële sector. Het is een bank die het anders wil doen dan de gevestigde orde en zichzelf ten doel heeft gesteld om de klant weer echt centraal te stellen. Natuurlijk wordt het in deze sector vaker beweerd om het anders te gaan doen, maar in de vier jaar dat KNAB nu bestaat lijkt deze bank het ook daadwerkelijk waar te maken en in de praktijk te brengen. Bankieren bij KNAB houdt niet in dat je bij “een klein spelertje” bankiert. (meer…)