Online bankieren

Online bankieren is niet voor iedereen even gemakkelijk. daarom wordt hier geprobeerd om uitleg te geven van de mogelijkheden en toepassingen van online bankieren. Is er een storing dan kun je het beter later nog eens proberen. Ook vind je hier handige tips hoe je het beste kunt inloggen, niet alleen met je laptop of computer, maar ook met je mobiele telefoon waarvoor je voor alle banken een handige app kunt downloaden.

Let op bij gebruik

Gebruik je online bankieren nooit op een openbaar WIFI netwerk. Je gegevens kunnen gemakkelijk onderschept worden en vervolgens kan daar misbruik van worden gemaakt. Reageer ook nooit op e-mails of telefoontjes waarbij wordt gevraagd om je pincode of je inloggegevens af te staan. Je echte bank zal dit nooit doen.

Welke banken

We bekijken de grootste banken van Nederland, niet alleen hoe in te loggen op online bankieren, maar ook het gebruik en de kosten van dit alles.
ABN AMRO, ING, Knab, Rabobank, SNS, ASN, Bunq, Triodos.


Online bankieren bij de Rabobank goed en goedkoop

Online bankieren bij de Rabobank goed en goedkoop

Online bankieren bij de Rabobank goed en goedkoop

Als je vandaag de dag nog steeds van mening bent dat de Rabobank een ietwat stoffige bank met een oubollig imago is, dan zal je dit plaatje toch even bij moeten bestellen. Toegegeven, de Rabobank is misschien niet de altijd de meest vooruitstrevende bank geweest. Betrouwbaarheid en degelijkheid kregen nog wel eens de voorkeur boven innovatie en vooruitgang, maar deze tijden liggen inmiddels alweer vele jaren achter ons. Tegenwoordig is de Rabobank een moderne bank die absoluut met zijn tijd meegaat, zonder daarbij haar klanten die liever op traditionele wijze hun bankzaken regelen uit het oog te verliezen. (meer…)


Online bankieren bij KNAB is verrassend

Online bankieren bij KNAB is verrassend

Online bankieren bij KNAB is verrassend

KNAB bank is een relatieve nieuwkomer in de financiële sector. Het is een bank die het anders wil doen dan de gevestigde orde en zichzelf ten doel heeft gesteld om de klant weer echt centraal te stellen. Natuurlijk wordt het in deze sector vaker beweerd om het anders te gaan doen, maar in de vier jaar dat KNAB nu bestaat lijkt deze bank het ook daadwerkelijk waar te maken en in de praktijk te brengen. Bankieren bij KNAB houdt niet in dat je bij “een klein spelertje” bankiert. (meer…)


Online bankieren bij de ING goedkoop en gemakkelijk

Online bankieren bij de ING

Online bankieren bij de ING

De woelige jaren die wij Nederlanders de crisis hebben gedoopt zijn ook aan een concern als ING bank niet voorbij gegaan. Net zoals vrijwel op alle andere grootbanken hebben deze jaren ook zijn impact gehad op het personeel, de producten en de dienstverlening van deze bank. Als je dan in de hoek zit waar de klappen vallen heb je twee opties. De eerste is je verder in de hoek laten drukken en je de slachtofferrol toe-eigenen. De tweede optie is de klappen die je krijgt incasseren, lering trekken uit een aantal zaken en er sterker uitkomen. Online bankieren bij de ING is een goed voorbeeld daar van, het is één van de meest overzichtelijke vormen van online bankieren. (meer…)


Online bankieren bij ABN AMRO

Online bankieren bij ABN AMRO

Online bankieren bij ABN AMRO

Het online bankieren bij ABN AMRO is niet vanzelf gegaan want de afgelopen jaren zijn turbulente jaren geweest voor bedrijven en instellingen in de financiële sector. Banken hebben dit aan de lijve ondervonden en zijn vaak onderwerp van gesprek en discussie geweest. ABN AMRO is een bank die het zwaar te verduren heeft gehad. Maar ABN AMRO is wel een bank die veerkracht heeft getoond en misschien wel sterker terug is gekomen dan dat de bank ooit is geweest. De bank heeft een slag gemaakt en is geworden tot een moderne bank die het belang van de klant centraal stelt. (meer…)


Online bankieren uitgelegd

Online bankieren uitgelegd

Online bankieren uitgelegd

Als iets vandaag de dag een grote vlucht heeft genomen, dan is het wel online bankieren. Online bankieren werd bij de introductie ervan argwanend bekeken en veel mensen waren het erover eens dat dit slechts een hype was. Hoe anders is de hedendaagse realiteit! Online bankieren is populairder dan ooit en voorziet duidelijk in een behoefte. Gemak dient immers de mens en tijd is kostbaar. Online bankieren is voor veel mensen dan ook een uitkomst en door een groot aantal bankzaken zelf te regelen hou je nu eenmaal tijd over. (meer…)