Home » Geld lenen » Lenen zonder BKR toetsing » Nu geld lenen zonder bkr tot 30000 euro

Nu geld lenen zonder bkr tot 30000 euro

Hogere bedragen lenen zonder BKR toetsing

Nu geld lenen zonder bkr tot 30000 euro. Voor wie op zoek is naar een minilening vanwege het feit dat er geen bkr toetsing wordt uitgevoerd is er nu goed nieuws. Ook voor grotere bedragen bestaat nu de mogelijkheid om geld te lenen zonder bkr toetsing. Hoe dit kan en hoe je dit kunt aanvragen zal ik proberen uit te leggen. Het werkt niet op de traditionele manier, maar op een meer eerlijke wijze van geld uitlenen waarbij je verleden minder interessant en belangrijk is dan voorheen.

Helaas is de aanbieder bovengenoemd niet meer actief. De alternatieven vind je hier direct onder.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja


Maximaal 30.000 euro lenen

Het maximale bedrag wat er geleend kan worden is €30.000. Voor geld lenen zonder BKR is dit een vrij hoog bedrag en daar moet dan ook wel een fors inkomen tegenover staan. Meestal gaan de aanvragen voor de hogere bedragen zoals bij een doorlopend krediet of een persoonlijke lening over €10.000 en €15.000. Het krediet van de aanbieder die nu in beeld komt lijkt nog het meeste op een persoonlijke lening omdat de rente en looptijd voor de gehele periode vaststaat. Minimaal kun je €1.500 aanvragen.

Video over geld lenen zonder BKR

Hoe werkt het aanvragen?

Uiteraard gaat de aanvraag volledig online en zal ook volledig per email worden afgehandeld. Er is één uitzondering op deze regel, maar deze zal ik verder in het artikel toelichten. Als eerste stap geef je op hoeveel je wil lenen, voor welk doel je het gaat gebruiken en in hoeveel termijnen je wil aflossen. Enfin, je start  je aanvraag met het invullen van je naam, e-mail adres en wachtwoord.

Schrijf je wachtwoord op

Schrijf dit wachtwoord ergens op een briefje zodat je het later nog kunt terugvinden. Beetje vreemd is dat je het wachtwoord niet ter bevestiging nogmaals moet invullen, rechts van het wachtwoord vakje zie je een oogje staan, klik je hier op dan kun je zien wat je hebt ingevuld. Vervolgens accepteer je de algemene voorwaarden en het privacy gezeur en je kunt klikken op de ´verder´ button om bij pagina 2 te komen.

Opgeven persoonlijke situatie

Op pagina 2 vul je de gestelde vragen over je persoonlijke situatie in. Heb je een koophuis of een huurhuis, kosten van levensonderhoud, welke verzekeringen je hebt, enz. Alle vragen spreken voor zich en kun je meestal wel uit je hoofd invullen. De vreemdste vraag vond ik eigenlijk wel hoeveel vierkante meter je woonoppervlakte beslaat, maar goed, dit kun je ook een beetje schatten. Voorts hoeveel je per maand verdient, maar dat is niet echt een rare vraag.

Direct goedkeuring

Wanneer je bovenstaande stappen hebt uitgevoerd dan wordt er binnen enkele seconden bekend gemaakt of je voor de lening in aanmerking komt. Hier hoef je dus geen dagen op te wachten. Wordt je aanvraag afgekeurd, verlaag dan het aangevraagde bedrag en probeer het nogmaals.

Versturen bewijzen van inkomsten

In het volgende gedeelte dien je bewijzen van je inkomsten en bankgegevens. Dit ziet er als volgt uit:

 • Drie meest recente loonstrookjes van je werkgever en/of uitkeringsinstantie.
 • Je moet deze digitaal versturen, dus óf scannen of een duidelijke scherpe foto van maken.
 • Bestandsformaten zijn PDF-, JPEG- of PNG-bestand.

Identificeer jezelf

Het controleren van je identiteit, zodat de kredietverstrekker zeker weet met wie ze te maken hebben verloopt iets anders dan wat je normaal gewend bent. Het gaat via de webcam van je computer of laptop. Ook dien je de meest recente versie van Google Chrome of Mozilla Firefox geïnstalleerd te hebben. Gebruik dus niet Internet Explorer of een andere browser dan bovengenoemde.

Alles afgerond

Nu je aanvraag is goedgekeurd en je identificatie is geregeld wordt het door jou aangevraagd bedrag aangeboden bij de investeerders. Hier hoef je zelf niets aan te doen, dit gaat geheel automatisch. De investeerders kunnen je persoonlijke gegevens niet zien, het enige wat zij te zien krijgen is het aangevraagde bedrag en achterliggende informatie. Je persoonsgegevens worden NIET aan derden getoond. Daar kun je dus gerust op zijn.

Lenen kost wel altijd geld

Hoe mooi dit systeem van geld lenen ook lijkt, geld lenen kost altijd geld. Ook in dit geval zal er naast rente ook kosten worden gerekend. Houd hier dus rekening mee bij je aanvraag. Het rentepercentage dat voor je krediet gaat gelden is afhankelijk van het risico dat de verstrekker berekent. Dit verschilt per aanvraag. Wil je meer lezen over geld lenen, kijk dan eens op de website van het Nibud. Daar vind je veel informatie over lenen en rente tarieven.

Leendoelen

Bij het aanvragen van een lening dien je aan te geven waar je het geld voor gaat gebruiken. Je kunt kiezen uit de volgende leendoelen:

 • Aflossen schulden
 • Medische kosten
 • Verhuizen
 • Studie
 • Kopen vastgoed
 • Lening auto
 • Aflossen creditcard
 • Inrichten woning
 • Bruiloft
 • Reizen
 • Gezinsuitbreiding
 • Verbouwen

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente