fbpx

Minilening zonder bkr

minilening zonder bkr

Minilening zonder bkr

Voor diegenen die een negatieve BKR registratie hebben is het fijn om te weten dat er toch nog kansen zijn om een lening of minilening zonder BKR succesvol aan te vragen. Het zal geen grote lening zijn, dus dan hebben we het over een bedrag tot ongeveer € 1500. Voor leningen groter dan dit bedrag mag je geen negatieve BKR hebben. Dit heeft dan ook niet veel nut om te gaan proberen. Heb je echter voldoende aan het bovengenoemde bedrag dan kun je het beste verder lezen om te ontdekken hoe je dit doet, aan welke voorwaarden je moet voldoen. Ook lees je natuurlijk waar je dit kunt regelen, want in Nederland zijn de aanbieders, anders dan in de rest van Europa op één hand te tellen.

Minilening zonder BKR

Heb je dringend geld nodig maar kun je bij de reguliere instellingen niet terecht voor een lening, dan kun je als alternatief gebruik maken van een minilening of flitskrediet. Bij de minilening wordt geen BKR toetsing gedaan, dus een negatieve vermelding daar heeft geen invloed op je aanvraag. Een minilening is wel wezenlijk anders dan een ´gewone´ lening want je moet deze snel terugbetalen en ook in termijnen betalen is helaas niet mogelijk. Het bedrag wat je maximaal kunt lenen ligt op dit moment rond de € 1500, sommigen geven voor een eerste aanvraag maximaal een lager bedrag, wat rond de € 200 ligt. Heb je dit netjes afgelost dan kun je vervolgens het maximum aanvragen.

Voorwaarden voor het aanvragen

Er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om een kleine geldlening aan te kunnen vragen, hieronder worden ze voor je uiteengezet.
1. Je moet minimaal 21 jaar zijn.
2.Je moet binnen de terugbetaal termijn je salaris krijgen.
3. De minilening mag gebruikt worden voor consumptieve uitgaven.
4. Je moet in Nederland woonachtig zijn.
5. Een nettoloon van minimaal € 900.
6. De volgende documenten moet je per email toesturen: Kopie van een identiteitsbewijs, inkomensbewijs, bankafschrift.
7. Je moet in loondienst zijn óf een pensioen hebben, dus geen uitkering, geen student, geen ZZP´er, niet met uitsluitend AOW.
8. Je moet over een mobiele telefoon met een Nederlands nummer kunnen beschikken.

Wat zijn de kosten?

Er zijn een aantal opties waar je uit kunt kiezen, één optie kent geen extra kosten en de andere opties kennen wél extra kosten, houd dit dus goed in de gaten. Leen je met de goedkoopste optie dan betaal je geen extra kosten zoals je in onderstaand plaatje kunt zien.
kosten minilening

Hoe snel heb ik het geld?

Hoe snel je de minilening op je rekening hebt staan dat ligt aan de optie die je kiest. Met de goedkoopste optie duurt het rond de 4 dagen voordat je het geld binnen hebt. Kies je voor de optie met extra kosten, dan kan het dezelfde dag al geregeld zijn en op je rekening staan, dat is wel afhankelijk van welke bankrekening je hebt, heb je namelijk dezelfde bank als de minilening verstrekker dan is het dezelfde dag binnen, heb je een andere bank dan hoogst waarschijnlijk de dag erna.

Lees de reviews over minileningen

Ik heb eerder veel geschreven over minileningen in het algemeen en over aanbieders van dit product in Nederland in het bijzonder. Wil je alles weten over de kosten die bij het aanvragen gerekend worden en hoe je het snelste kunt worden geholpen? Lees dan de ervaringen die ik heb opgedaan bij deze twee aanbieders. Het betreft hier een zeer uitgebreide review en ervaring bij Ferratum en bij Saldodipje. Je kunt daar bijvoorbeeld afbeeldingen bekijken die weergeven hoe hoog de kosten zijn bij de verschillende bedragen die aangevraagd kunnen worden. Ook wordt er aan de hand van een korte video beschreven hoe het aanvraagproces in zijn werk gaat.