Minilening voor extra cash achter de hand

Minilening voor extra cash achter de hand

Minilening voor extra cash achter de hand

Je zal het altijd zien, een vervelende uitgave waar je niet op gerekend hebt ploft plots bij je op de mat. Alleen je hebt geen geld op het moment en je pinpas doet het ook al niet meer. Heb je geen zin in het afsluiten van een enorm krediet dan kun je nog kiezen voor een minilening voor extra cash achter de hand.

Ook als je op vakantie gaat en niet zeker weet of je wel genoeg pecunia hebt om je vakantiedagen door te komen kun je het zekere voor het onzekere nemen met het lenen van een klein bedrag tot maximaal 1500 euro.

Minilening voor extra cash achter de hand

Er zijn meerdere situaties te bedenken waarin het kan voor komen dat je gewoon even wat cash nodig hebt voor een korte periode. Iedereen heeft wel eens last van een saldodipje en kan dat best wat extra cash gebruiken voor het betalen van een onverwachte rekening, een weekendje weg, een aankomende vakantie, aanschaf van een artikel wat niet kan wachten (wasmachine, televisie, enz.).

Voor deze momenten heb je niet echt een groot krediet nodig zoals een persoonlijke lening, maar kun je volstaan met het lenen van een gering bedrag. Dit heeft zo zijn voor-, maar zeker ook zijn nadelen. Lees verder wat deze zijn en hoe je aanvraagt.

Soms heb je wat extra geld nodig

Er zijn meerdere situaties te bedenken waarin het kan voor komen dat je gewoon even wat cash nodig hebt voor een korte periode. Iedereen heeft wel eens last van een saldodipje en kan dat best wat extra cash gebruiken voor het betalen van een onverwachte rekening, een weekendje weg, een aankomende vakantie, aanschaf van een artikel wat niet kan wachten (wasmachine, televisie, enz.). Voor deze momenten heb je niet echt een groot krediet nodig zoals een persoonlijke lening, maar kun je volstaan met het lenen van een gering bedrag. Dit heeft zo zijn voor-, maar zeker ook zijn nadelen. Lees verder wat deze zijn en hoe je aanvraagt.

Voordelen

Lees goed waar het hier over gaat, dan kom je niet voor onverwachte kosten te staan.
1. Snel geld lenen, je hebt het aangevraagde bedrag binnen 24 uur op je rekening staan.
2. Geen lastige contracten die je moet ondertekenen, alles online.
3. Vanwege de korte looptijd (45 dagen) ben je er snel weer van af.
4. Geld lenen zonder bkr. Er wordt geen kredietwaardigheid toetsing gedaan in Tiel.
5. Heldere voorwaarden die meteen getoond worden bij de aanvraag.

Nadelen

Uiteraard zijn er ook nadelen verbonden aan de minilening.
1. Relatief hoge kosten.
2. Je moet snel terugbetalen in één keer.
3. Maximaal bedrag is aan de lage kant (800 euro)

Hoe werkt het aanvragen

Je begint met het invullen van het online formulier. Daar geef je aan hoeveel je wilt lenen en de periode van terug betalen, dat is 15-, 30-, of 45 dagen. Verstuur het formulier en je aanvraag is verstuurd (duur van aanvraag ongeveer 5 minuten). Vervolgens verstuur je per e-mail de volgende documenten die je het ingescand of goede duidelijke foto´s van hebt gemaakt met je mobiele telefoon.
1. ID document.
2. Kies een garantsteller (een familielid, vriend, partner), of kies de garantsteller van de aanbieder.
3. Verifieer je bankrekening door 1 cent over te maken via iDeal van de aanbieder.
Je ziet dat het proces duidelijk en simpel is.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen

Je dient een regelmatig inkomen te hebben van minimaal 900 euro per maand. Verder moet je een bankrekening hebben en in Nederland woonachtig zijn. Verder moet je een mobiele telefoon hebben met een Nederlands nummer omdat verschillende zaken per sms worden afgehandeld. Zoals al eerder verteld wordt er geen toetsing bij het bkr uitgevoerd, je kunt dus met een gerust hart geld lenen zonder bkr.

Doen of niet?

Kijk goed naar de kosten die je moet betalen en bepaal aan de hand daar van of je dit daadwerkelijk gaat doen of niet. Schrik je van de bijkomende kosten, wacht gewoon op je volgende salaris en stel je plannen nog even uit. Vergeet niet dat geld lenen altijd geld kost.

Dit vind je misschien ook leuk...