Minilening met langere looptijd

minilening lange looptijd
Minilening lange looptijd

Niet alleen is er veel vraag naar minileningen, maar er is nog meer vraag naar een minilening met langere looptijd omdat een hoop mensen toch problemen krijgen met het terug betalen in een korte periode van bijvoorbeeld 15 dagen. Natuurlijk afhankelijk van het bedrag wat je ontvangen hebt, maar het blijkt dat een hoog bedrag vanaf 500 euro toch een stuk lastiger terug te betalen is dan een lager bedrag. Hoe kun je nu zorgen dat je een wat langere looptijd krijgt zodat je wat meer ruimte hebt om de aflossing van een klein bedrag beter te regelen.

Direct aanvragen?

ferratum minilening

Ferratum Spoed

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum
saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€50 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €50-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Saldodipje


Klein bedrag lenen lange looptijd

Voor wat betreft het lenen van een klein bedrag met lange looptijd is er goed nieuws. Was het voorheen niet mogelijk om voor een wat langere periode te lenen, nu kan dit tot maximaal 62 dagen. Het kan in tegenstelling tot eerder ook in 2 termijnen worden afgelost. Goed nieuws voor diegenen die het bedrag wat langer uit willen smeren om op deze manier wat langer te kunnen sparen.

Aanvragen in 7 simpele stappen (video)

Minilening - 7 korte stappen voor aanvragen.

De minilening is ook wel bekend als flitslening, flitskrediet, minikrediet of voorschotje.

De meest populaire bedragen

Laten we eens kijken naar de meest populaire bedragen die worden aangevraagd wat betreft een klein krediet. Je ziet dan dat bedragen van rond de 300 euro het meest populair blijken te zijn, op zich is dat niet zo vreemd omdat het terugbetalen van dergelijke bedragen niet al teveel problemen oplevert. Wordt je salaris aan het einde van de maand naar je overgemaakt dan is er wel een mogelijkheid te vinden om het geleende bedrag in één keer af te lossen, misschien moet je dan deze maand even rustig aan doen, maar je bent er in ieder geval wel van af dan. Andere looptijden waar je uit kunt kiezen zijn 30 dagen, 45 dagen en 62 dagen, langer is helaas nog niet mogelijk.

Beschikbare bedragen

€50 -- €100 -- €200 -- €300 -- €400 -- €500 -- €600 -- €700 -- €800 -- €900 -- €1000 -- €1100 -- €1200 -- €1300 -- €1400 -- €1500.

Aanbieders vergelijken

Gelukkig vind je in Nederland meerdere aanbieders van een klein krediet, op deze website is er een speciale pagina voor aangemaakt: Minilening aanvragen. Op deze pagina vind je meerdere aanbieders zodat je in staat wordt gesteld om te kunnen vergelijken wat voor jou het beste uitkomt. Ga je kijken wat voor jouw situatie het meest gunstige is dan is het natuurlijk ook zaak om er op te letten welke kosten er worden gerekend.

ferratum minilening
Bij Ferratum kies je voor een minilening, of voor een pluslening. In onderstaand overzicht zie je het verschil tussen beiden. De spelregels zijn als volgt: Voor kleine bedragen tot en met 1000 euro wordt er gebruik gemaakt van de minilening. Voor hogere bedragen van 1100 euro tot 1500 euro hebben we het over een pluslening.

Voorwaarden:

 1. Je inkomen is minimaal 900 euro per maand
 2. Je hebt een Nederlandse bankrekening
 3. Je beschikt over een mobiele telefoon
 4. Er loopt geen andere minilening
 5. Je bent in staat het geleende af te lossen

saldodipje minilening
Bij de kredietverstrekker voor kleine bedragen bij uitstek kun je gebruik maken van Saldodipje. Een vriendelijk bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De voorwaarden voor het aanvragen van een spoedlening zijn duidelijk en je kunt er zonder gedoe aan voldoen. Je kunt er terecht vanaf het bescheiden bedrag van 100 euro. Ook bij Saldodipje wordt geen bkr toetsing uitgevoerd.

Voorwaarden:

 1. Je bent tussen de 18- en 70 jaar
 2. Je hebt niet teveel andere schulden
 3. Je betaalt slechts 13,99% rente
 4. Het aanvragen gaat volledig online
 5. Vul alle gegevens naar waarheid in
 6. Je kiest zelf je garantsteller

Minilening
Pluslening

Minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1000.
Bedragen van €100 tot en met €500 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 30 dagen.
Bedragen van €600 tot en met €1000 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 45 dagen.

Pluslening is het lenen van een groter bedrag vanaf €1100 tot maximaal €1500.
Al deze bedragen mogen in 2 termijnen worden afgelost, maar altijd binnen 62 dagen.

Wat is een minilening (video)

Wat is een minilening? Ontdek het hier!

Te betalen rente

Over de rente die gerekend wordt kunnen we kort zijn, deze is 13,99%. Maar er zijn ook andere zaken die je aandacht verdienen. Zo wordt er bijvoorbeeld vergoeding gevraagd als je een krediet extra snel wil laten uitbetalen en bij anderen moet je een verzekering (garantstelling) afsluiten waar je niet omheen kunt.

Betaalde garantstelling
Kosteloze garantstelling

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Bankafschrift met financiële positie.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente van 13,99%.

Minilening zonder bkr

Wat betreft de bkr toetsing hanteren alle aanbieders hetzelfde systeem, er wordt wel een kredietcheck gedaan, maar er wordt niet getoetst bij het bkr, je kunt dus zonder problemen geld lenen zonder bkr. Het blijft natuurlijk wel van belang dat je voldoende inkomen hebt om je lening zonder problemen terug te kunnen betalen, dit moet je ook aan kunnen tonen met een recent loonstrookje of een bankafschrift waar op staat dat je loon gestort wordt. Tegenwoordig is het ook mogelijk om met de benodigde paperassen een selfie te maken, doe je dit op deze manier dan wordt je aanvraag sneller bekeken.

Kenmerken minilening

Kenmerken minilening:
Kleine bedragen €100 -- €1500
✅ Maximale looptijd 2 maanden
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
✅ Binnen 12 -- 24 uur geld
Geen BKR toetsing

Ook voorlichting is belangrijk

Voordat je besluit om wat voor een lening dan ook af te gaan sluiten is het belangrijk dat je goed bekijkt welke risico´s er aan verbonden zijn. Kijk eens op de website van de Rijksoverheid over geld lenen, je vindt hier ook een checklist zodat je zelf kunt beoordelen of je er goed aan doet. Want vergeet niet, geld lenen kost ook geld.

Geld lenen met spoed?

Een minilening is bij uitstek geschikt wanneer je haast hebt met het afsluiten van een lening. Stel dat je een klein bedrag wil lenen en dit heel snel op je rekening wil ontvangen? Dat kan. Dien je aanvraag vroeg in de ochtend in en verstuur ogenblikkelijk alle gevraagde documenten op. Dit kan in alle gevallen met je mobiele telefoon. Zorg er wel voor dat de foto´s die je maakt goed scherp en duidelijk zijn. Als alles in orde is dan heb je binnen 12 uur tot 24 uur het bedrag op je rekening staan.

Hoe doe ik dat?

Hoe kan ik klein bedrag lenen lange looptijd?

 1. Kies gewenste bedrag €100 -- €1500.
 2. Kies de looptijd 15-, 30-, 45-, of 62 dagen.
 3. Upload je legitimatiebewijs.
 4. Kies je garantsteller, gratis of betaald.
 5. Verifieer je bankrekening met iDeal.
 6. Verstuur je aanvraag online.
 7. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld.

✅ Wat is de langste looptijd?

Bij een minilening zijn verschillende looptijden beschikbaar. Dit wordt, wanneer je gaat aanvragen automatisch voor je geselecteerd.
€100 tot en met €500 in 30 dagen. 1 termijn.
€600 tot en met €1000 in 45 dagen. 1 termijn.
€1100 tot en met €1500 in 62 dagen. 2 termijnen.
De langst mogelijke looptijd is dus 62 dagen.

Welke kleine bedragen zijn beschikbaar?

Het minimale bedrag wat je kunt aanvragen is €100 en het maximale is €1500.

Ik heb een BKR registratie, is dat erg?

Voor het lenen van een klein bedrag met een minilening is het hebben van een BKR registratie A1, A2 en A3 geen probleem. Ook een melding ´H´ jonger dan 5 jaar is geen belemmering. Er wordt NIET getoetst en ook niet geregistreerd bij het BKR. In feite leen je anoniem.


Dit vind je misschien ook leuk...