Minilening met langere looptijd

Minilening met langere looptijd

Minilening met langere looptijd

Niet alleen is er veel vraag naar minileningen, maar er is nog meer vraag naar een minilening met langere looptijd omdat een hoop mensen toch problemen krijgen met het terug betalen in een korte periode van bijvoorbeeld 15 dagen. Natuurlijk afhankelijk van het bedrag wat je ontvangen hebt, maar het blijkt dat een hoog bedrag vanaf 500 euro toch een stuk lastiger terug te betalen is dan een lager bedrag. Hoe kun je nu zorgen dat je een wat langere looptijd krijgt zodat je wat meer ruimte hebt om de aflossing van een klein bedrag beter te regelen.

Minilening met langere looptijd

Laten we eens kijken naar de meest populaire bedragen die worden aangevraagd wat betreft een klein krediet. Je ziet dan dat bedragen van rond de 300 euro het meest populair blijken te zijn, op zich is dat niet zo vreemd omdat het terugbetalen van dergelijke bedragen niet al teveel problemen oplevert. Wordt je salaris aan het einde van de maand naar je overgemaakt dan is er wel een mogelijkheid te vinden om het geleende bedrag in één keer af te lossen, misschien moet je dan deze maand even rustig aan doen, maar je bent er in ieder geval wel van af dan. Andere looptijden waar je uit kunt kiezen zijn 30 dagen en 45 dagen, langer is helaas nog niet mogelijk.

Aanbieders vergelijken

Gelukkig vind je in Nederland meerdere aanbieders van een klein krediet, op deze website is er een speciale pagina voor aangemaakt: Minilening aanvragen. Op deze pagina vind je meerdere aanbieders zodat je in staat wordt gesteld om te kunnen vergelijken wat voor jou het beste uitkomt. Ga je kijken wat voor jouw situatie het meest gunstige is dan is het natuurlijk ook zaak om er op te letten welke kosten er worden gerekend.

Te betalen rente

Over de rente die gerekend wordt kunnen we kort zijn, deze mag nooit hoger zijn dat het wettelijk vastgestelde maximum. Maar er zijn wel andere zaken die je aandacht verdienen, zo wordt er bijvoorbeeld geld gevraagd als je een krediet extra snel wil laten uitbetalen en bij anderen moet je een verzekering afsluiten waar je niet omheen kunt.

Minilening zonder bkr toetsing

Wat betreft de bkr toetsing hanteren alle aanbieders hetzelfde systeem, er wordt wel een kredietcheck gedaan, maar er wordt niet getoetst bij het bkr, je kunt dus zonder problemen geld lenen zonder bkr. Het blijft natuurlijk wel van belang dat je voldoende inkomen hebt om je lening zonder problemen terug te kunnen betalen, dit moet je ook aan kunnen tonen met een recent loonstrookje of een bankafschrift waar op staat dat je loon gestort wordt. Tegenwoordig is het ook mogelijk om met de benodigde paperassen een selfie te maken, doe je dit op deze manier dan wordt je aanvraag sneller bekeken.

Ook voorlichting is belangrijk

Voordat je besluit om wat voor een lening dan ook af te gaan sluiten is het belangrijk dat je goed bekijkt welke risico´s er aan verbonden zijn. Kijk eens op de website van de Rijksoverheid over geld lenen, je vindt hier ook een checklist zodat je zelf kunt beoordelen of je er goed aan doet. Want vergeet niet, geld lenen kost ook geld.

Dit vind je misschien ook leuk...