Home » Klein bedrag lenen » Minilening met bkr bij welke aanbieders

Minilening met bkr bij welke aanbieders

Minilening met bkr bij welke aanbieders
Minilening met bkr bij welke aanbieders

Ga je op internet op zoek naar een minilening dan vind je verschillende financiële bedrijven die deze aanbieden. Maar niet alles is wat het lijkt als je je zoektocht op Google gaat beginnen, je zult er zelfs websites vinden die helemaal niet operationeel meer zijn. Maar als je nu zoekt naar minilening met bkr welke aanbieders dan zul je er uiteindelijk achter komen dat er in Nederland slechts twee serieuze aanbieders zijn. Bij de één kun je lenen vanaf 50 euro tot en met 600 euro en bij de ander ligt dat maximum op 800 euro. Ze verschillen onderling echter wel in de kosten en dat is natuurlijk interessant om dat eens op een rijtje te zetten, want kies je de voordeligste, dan kun je bij het afsluiten toch nog aardig besparen.

Minilening met bkr bij welke aanbieders

Een minilening moet je eigenlijk zien als een voorschot op je salaris. Je kunt deze afsluiten als je er bij je werkgever niet voor terecht kunt, deze is namelijk niet verplicht om dit te doen maar wordt door coulance toch vaak gebruikt. Voordeel bij het vragen aan je werkgever is dat je vaak geen rente hoeft te betalen en ook niet na hoeft te denken over terug betalen, immers houdt je werkgever het voorschot in op je eerstkomende loon. Natuurlijk kun je samen besluiten om het terug betalen over meerdere maanden uit te smeren, maar dit geeft meestal weer een hoop administratieve rompslomp waar een werkgever over het algemeen niet op zit te wachten.

Snel geld lenen tot maximaal 600 euro

Om maar meteen te beginnen met de aanbieder van een minilening waar je zelf voldoende keus hebt om de kosten te maken die je zelf wilt. Het is namelijk een kredietverstrekker waar je verschillende opties kunt kiezen, zo kun je opteren voor extra snelle uitbetaling (binnen 10 minuten), ook kun je selecteren dat jouw aanvraag met spoed behandelt wordt en zo zijn er nog wat meer optionele extra´s waar je voor kunt kiezen. Neem je geen enkele optie die je wordt aangeboden dan betaal je over het geleende bedrag alleen de rente en verder zijn er dan geen kosten. Je kunt een minilening aanvragen vanaf 50 euro met een maximum van 600 euro, keuze voor terug betalen is 15 dagen of 30 dagen. Het hebben van een negatieve bkr registratie is geen probleem.

Klein bedrag lenen tot 800 euro

Dit is een aanbieder waar je in tegenstelling tot de vorige niets te kiezen hebt. Voordeel is dat het maximale bedrag hoger ligt op 800 euro en dat er altijd na goedkeuring van de minilening dezelfde dag wordt gestort op je bankrekening. Nadeel is dat er altijd kosten worden gerekend, hier kom je dus niet onder uit. Zeker als je niet echt haast hebt en best een paar dagen kunt wachten is dit een minder handige oplossing dan de voorgaande aanbieder. De kosten die je moet betalen worden duidelijk op de website aangegeven voordat je deze afsluit, lees goed hoeveel je uiteindelijk moet aflossen. De keuze die je hebt voor aflossen zijn 15-, 30- en 45 dagen, deze termijn ligt dus wel hoger en dat zou je kunnen zien als een voordeel.

Geld lenen zonder bkr toetsing

Voor beide aanbieders geldt dat het hebben van een negatieve bkr registratie geen probleem is bij het aanvragen van een minilening. Er wordt geen toetsing in Tiel gedaan naar je betaalgedrag, dus daar hoef je je wat dat betreft geen zorgen over te maken, je kunt geld lenen zonder bkr toetsing. Natuurlijk moet je wel goed opletten dat je niet meer gaat lenen dan je kunt aflossen, bij deze kredietvorm kun je niet in termijnen aflossen, je moet dit in één keer doen en mag ook niet later zijn dan de afgesproken datum. Als je de kosten goed in de gaten houdt en je voorschot niet binnen 10 minuten op je rekening nodig hebt dan kun je deze goed in de hand houden, vergelijke de verschillende aanbieders en kijk voor meer informatie over geld lenen in het algemeen ook eens op de website van het nibud, want zoals je weet kost geld lenen ook geld.