Home » Klein bedrag lenen » Minilening voorwaarden

Minilening voorwaarden

Minilening voorwaarden

  1. Je bent 18 jaar of ouder.
  2. Een bankrekening op jouw naam.
  3. In het bezit van een mobiele telefoon.
  4. Eerdere minileningen zijn op tijd terugbetaald.
  5. Je hebt een regelmatig inkomen.
  6. Je zorgt voor een garantstelling.
  7. Na aanvragen dien je je legitimatiebewijs toe te sturen.

Direct aanvragen


saldodipje minilening

Saldodipje snel
Snel op je rekening
Vanaf €100
Flexibel aflossen
Zonder BKR toetsing

Snel pinnen

Bekijk Saldodipje


Minilening en de voorwaarden
Minilening en de voorwaarden

Met een minilening kun je geld lenen zonder bkr toetsing, maar er zijn toch wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om deze succesvol aan te vragen. Welke deze voorwaarden voor de minilening zijn kun je verderop lezen. Met een minilening kun je snel en zonder al teveel poespas een relatief klein bedrag lenen tot € 2500. De minilening wint aan populariteit en wordt natuurlijk veelal aangewend als een voorschot op het salaris van de komende maand of de maand daar op.

Minilening en de voorwaarden

Voor het aanvragen van een minilening moet je een regelmatig inkomen hebben. Verder moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en je dient ook in het bezit te zijn van een mobiele telefoon met een Nederlands nummer omdat er ook gecommuniceerd wordt via je mobiel, op deze manier kun je de voortgang van je minilening in de gaten houden.

Minilening:€500€1000
Minimale rente:9,38%9,72%
Maximale rente:9,38%9,72%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:12
Totaal krediet:€503,70€1011,50

Welke papieren moet ik aanleveren?

Het aanvragen van een spoedlening vereist niet veel papieren rompslomp, er zijn slechts enkele documenten nodig die je moet inscannen en vervolgens per email naar de geldverstrekker moet opsturen. In ieder geval heb je een kopie van je legitimatiebewijs nodig, let wel op, een rijbewijs is geen legitimatie, dus in dit geval je paspoort of je identiteitskaart. Verder een kopie van een recent bankafschrift waar bij voorkeur op staat dat je salaris gestort wordt. Je mag eventueel ook, naast een bankafschrift een recent loonstrookje opsturen.

Wat is het verschil tussen een minilening en een pluslening?

Het verschil in de twee verschillende leningen ligt volledig aan het bedrag wat je wil lenen. Hieronder een afbeelding die dit duidelijk laat zien. Voor de volledigheid zal ik het ook nog uitleggen.

Minilening

Een bedrag van minimaal € 100 tot maximaal € 800. Deze bedragen dienen in één keer afgelost te worden en wel binnen 30-, of 45 dagen. Voor wat betreft de overige voorwaarden is er geen verschil met de pluslening.

Pluslening

Er wordt gesproken over een pluslening als het aangevraagde bedrag hoger is dan € 600 met een maximum van € 2500. Het verschil met de minilening is gelegen in het feit dat de pluslening in meerdere termijnen mag worden betaalt. Met andere woorden, je lost dus het gehele bedrag af in maximaal vier maanden.
minilening versus pluslening

Geld lenen zonder bkr

Het is al vaker geschreven, maar voor de volledigheid van het verhaal is het toch handig om te weten dat wanneer je een negatieve bkr registratie hebt dit geen beletsel is voor het aanvragen van een minilening. Er wordt geen toetsing uitgevoerd, dus voor geld lenen zonder bkr hoef je je geen zorgen over te maken. Het is echter wel belangrijk dat je in staat moet zijn om het geleende bedrag niet alleen op tijd terug te betalen maar ook dat je dit in maximaal twee termijnen kunt doen. Bij een minikrediet is in termijnen afbetalen mogelijk, maar op dit moment niet meer dan twee termijnen. Wellicht dat dit in de toekomst nog gaat veranderen.
leen 400 met een minilening

Hoe weet ik of ik een bkr registratie heb

Bij het bkr kun je je eigen gegevens opvragen zodat je kun controleren of de informatie die zij daar hebben over jou correct is. Je kunt dit voor een bescheiden vergoeding zelf regelen bij het bkr. Vroeger moest dit via de bank verlopen, maar omdat meer en meer mensen een lening online afsluiten zonder tussenkomst van een bank is het nu mogelijk om dit rechtstreeks te doen.