Minilening en de voorwaarden

Minilening en de voorwaarden

Minilening en de voorwaarden

Met een minilening kun je geld lenen zonder bkr toetsing, maar er zijn toch wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om deze succesvol aan te vragen. Welke deze voorwaarden voor de minilening zijn kun je verderop lezen. Met een minilening kun je snel en zonder al teveel poespas een klein bedrag lenen tot ongeveer 800 euro. De minilening wint aan populariteit en wordt natuurlijk veelal aangewend als een voorschot op het salaris van de komende maand of de maand daar op.

Minilening en de voorwaarden

Voor het aanvragen van een minilening moet je minimaal een inkomen hebben van rond de 900 euro netto, dit is geen vast gegeven want het is ook afhankelijk van de kosten die je maandelijks hebt, liggen deze kosten laag dan kun je wellicht met wat minder inkomen toch een minilening aanvragen. Verder moet je beschikken over een Nederlandse bankrekening en je dient ook in het bezit te zijn van een mobiele telefoon omdat er ook gecommuniceerd wordt via je mobiel, op deze manier kun je de voortgang van je minilening in de gaten houden.

Welke papieren moet ik aanleveren

Het aanvragen van een minilening met spoed vereist niet veel papieren rompslomp, er zijn slechts enkele documenten nodig die je moet inscannen en vervolgens per email naar de geldverstrekker moet opsturen. In ieder geval heb je een kopie van je legitimatiebewijs nodig, let wel op, een rijbewijs is geen legitimatie, dus in dit geval je paspoort of je identiteitskaart. Verder een kopie van een recent bankafschrift waar bij voorkeur op staat dat je salaris gestort wordt. Je mag eventueel ook, naast een bankafschrift een recent loonstrookje opsturen.

Geld lenen zonder bkr

Het is al vaker geschreven, maar voor de volledigheid van het verhaal is het toch handig om te weten dat wanneer je een negatieve bkr registratie hebt dit geen beletsel is voor het aanvragen van een minilening. Er wordt geen toetsing uitgevoerd, dus voor geld lenen zonder bkr hoef je je geen zorgen over te maken. Het is echter wel belangrijk dat je in staat moet zijn om het geleende bedrag niet alleen op tijd terug te betalen maar ook dat je dit in één keer kunt doen. Bij dit soort kredieten is in termijn afbetalen niet mogelijk, je moet het verschuldigde bedrag in één keer aflossen.

Hoe weet ik of ik een bkr registratie heb

Bij het bkr kun je je eigen gegevens opvragen zodat je kun controleren of de informatie die zij daar hebben over jou correct is. Je kunt dit voor een bescheiden vergoeding zelf regelen bij het bkr. Vroeger moest dit via de bank verlopen, maar omdat meer en meer mensen een lening online afsluiten zonder tussenkomst van een bank is het nu mogelijk om dit rechtstreeks te doen.

You may also like...