Minilening afsluiten? De beste minilening vind je hier!


De beste minilening

De beste minilening

Minilening afsluiten? De beste minilening vind je hier! Soms is het nodig om wat te lenen, je auto is kapot of je hebt bijvoorbeeld een nieuwe koelkast nodig. Dan kun je kiezen voor een lening, zoals een minilening. Dit is een lening die aanzienlijk kleiner is dan een ‘echte’ lening zou kunnen zijn. Het voordeel hiervan is dat terugbetalen een stuk minder lang hoeft te duren en dat er veel opties beschikbaar zijn.

Aanbieders minilening zonder BKR toetsing

De BKR toetsing is in principe om te kijken wat je geschiedenis is met lenen en afbetalen. Op basis hiervan maakt de BKR de beslissing of jij mag lenen of niet. Bij een minilening heb je de keuze om een aanbieder te kiezen waar deze toets niet nodig is – zo ben je dus altijd gegarandeerd van een lening. Voorbeelden van aanbieders zijn Ferratum en Cashper.

Cashper Minilening

Cashper is een bedrijf waar je een lening tot 600 euro kunt regelen, deze moet je dan terug betalen binnen 15 tot 30 dagen. Als je het volledige bedrag leent is de aflossing met rente maar 607 euro, dat is natuurlijk niks! Cashper is dus niet alleen een gegarandeerde keuze, maar zorgt ook dat je snel kan afbetalen en niet veel rente hoeft te betalen. Bij Cashper hoef je geen BKR toetsing te doen, dus dat is weer een zorg minder.

Ferratum Minilening

Ferratum werkt net wat anders, het werkt namelijk via een website. Je kan je inschrijven bij Ferratum, dan word je lid van hun online geldservice. Dit kan alleen als je minimaal 21 jaar bent en een vast inkomen hebt. Via deze website en hun online geldservice kun je makkelijk wat bijlenen. Het is een zeer makkelijk en overzichtelijk systeem. Ook bij Ferratum kun je snel afbetalen en kun je uitgaan van een lage rente. Net als bij Cashper hoef je bij Ferratum geen BKR toetsing te doen.

Minilening zonder loonstrook

In sommige gevallen heb je ook een minilening nodig terwijl je niet of weinig verdient. Dit is natuurlijk lastig, want de meeste bedrijven willen toch wel graag kunnen zien dat je het terug kunt betalen. Er zijn wel bedrijven die geld bedragen uitlenen aan mensen zonder of weinig inkomen, maar dan verwachten ze wel dat je het binnen een bepaalde termijn terug kunt betalen. Doe je dit niet, dan kun je een hogere rente verwachten, dit kan enorm oplopen – zorg er dus altijd voor dat je het op tijd terug kunt betalen.

Minilening afsluiten? De beste minilening vind je hier!

Maar wat voor jouw situatie de beste oplossing is dat kun je zelf het beste beoordelen. Er zijn natuurlijk ook andere leenvormen waar je gebruik van kunt maken zoals een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Minilening afsluiten? De beste minilening vind je hier!
Geef je stem

Over John

Hoi, mijn naam is John, ik ben gek op schrijven en dat doe ik dan ook elke dag. Ik beheer een aantal websites met uiteenlopende onderwerpen. Het verschillende karakter van deze websites houdt het leuk om er iedere dag weer over te kunnen schrijven. In het begin was het lastig om over bepaalde onderwerpen te schrijven, maar nu na geruime tijd wordt het steeds makkelijker en leuker om te doen, zeker als je ziet dat wat ik zoal geschreven heb door veel mensen wordt gelezen. Naast het schrijven over het lenen van geld schrijf ik ook op verschillende reis websites en ook op enkele fora ben ik actief als beheerder. Het zijn verschillende onderwerpen, met verschillende interesses en ook veel verschillende mensen.