Minilening aanvragen » alle aanbieders zonder BKR

minileningen
Bij minilening aanvragen is een BKR notering géén bezwaar en er zijn geen lastige contracten. Leen vanaf 100 euro tot maximaal 1500 euro en kies zelf de looptijd. Met een minilening kun je snel geld lenen op een eenvoudige manier, aanvragen doe je online in minder dan 5 minuten. Ook geschikt voor kleine bedragen van 100 euro, 200 euro,  300 euro en 500 euro.

Saldodipje
 Minilening 
€100 tot maximaal €1500
Lees artikel

Ferratum
Géén BKR toetsing

Mastercard
 Prepaid creditcard 
Altijd veilig betalen - Tip!
Lees artikel

Prepaid creditcard

Frisia
 Doorlopend krediet 
Online berekenen
Lees artikel

Frisia

Kredietcollectief
 Persoonlijke lening 
Lenen zonder zorgen
Lees artikel

Kredietcollectief

Frisia
 Lening oversluiten 
Simpel besparen
Lees artikel

Oversluiten

Ferratum
 Minilening 
€100 tot maximaal €1500
Lees artikel

Ferratum
Géén BKR toetsing

Kredietgroep
 Combinatielening 
Uniek krediet
Lees artikel

Kredietgroep

Bespaarcentrum
 Goedkope hypotheek 
Vergelijk 600 aanbieders
Lees artikel

Hypotheek

Mastercard
 Creditcard 
Eerste jaar gratis
Lees artikel

Creditcard Mastercard

Visa
 Creditcard 
€ 50 cadeau

Creditcard Visa

Reisverzekering
 Veel aanbieders 
Direct vergelijken

Creditcard Visa

Autoverzekering
 Overstaphulp 
Simpel besparen

Creditcard Visa

Rechtsbijstand
 Goed verzekerd 
Lage maandprijs

Creditcard Visa

Overzicht van aanbieders

Je vindt hier een overzicht van de aanbieders die in Nederland actief zijn, waar je online een minilening kunt aanvragen én die geen BKR toets uitvoeren. Dit overzicht wordt regelmatig vernieuwd, omdat niet altijd alle aanbieders over de vereiste vergunningen beschikken, of zich niet aan de gestelde regels houden. Maar afgezien van de verschillende voorwaarden bij deze aanbieders, komt het er over het algemeen op neer dat je op een vlotte manier een bescheiden bedrag kunt lenen. Echter wat een minilening duur maakt is het feit dat er bijna altijd, naast de rente, aanvullende kosten moeten worden gemaakt waar je niet onder uit kunt. Zo zal de één kosten rekenen voor een garantstelling, terwijl de ander kosten in rekening brengt voor snelle uitbetaling. Aan jezelf de keus of je deze kosten wil maken.

Ferratum

ferratumFerratum Nederland – Ferratum is een aanbieder van een flitskrediet, waar je terecht kunt vanaf € 100,-. Over de te betalen rente kunnen we kort zijn, dit is bijna het maximale wat er per jaar gerekend mag worden, namelijk 13,99%, waar 14% het wettelijk maximum is. Je kunt een minilening aanvragen in 5 stappen. Er is keus uit 2 soorten leningen, een minilening waarbij in 45 dagen het volledige bedrag moet worden terugbetaalt en een pluslening waarbij de termijn op 62 dagen ligt en je in 2 termijnen mag aflossen.

Saldodipje

saldodipjeSaldodipje Nederland – Hier is het gemakkelijker om een kleiner bedrag te lenen voor een zeer korte periode. Je hebt namelijk de mogelijkheid om voor 15 dagen over € 300,- te beschikken. Maar er zijn ook hogere bedragen mogelijk tot wel € 1500,-. Bij akkoord heb je binnen 24 uur het gevraagde bedrag op je rekening staan en ook in het weekend (zaterdag) kun je er terecht met een online aanvraag en behandeling. Vooral geschikt voor onverwachte uitgaven waar je niet lang aan vast wil zitten.

Cashper

cashperCashper Nederland – Het betreft hier een aanbieder die in veel landen in Europa actief is en ook de mogelijkheid biedt om een laag bedrag te lenen. Bij Cashper kun je in tegenstelling tot andere spelers al terecht vanaf € 50,-. Het voordeel van deze uitlener is dat er verschillende opties kunnen worden gekozen, het betreft hier de snelheid van uitbetalen en het beperken van het aanleveren van documenten, deze opties zijn ook niet verplicht, dus kies je hier niet voor, dan kun je de kosten aardig in de hand houden.
Update: Cashper is niet meer actief in Nederland.

Loandome

loandomeLoandome Nederland – Deze nieuwe aanbieder biedt zijn diensten aan in een groot aantal Europese landen. Eigenlijk spreek je hier van ´crowdfunding´ omdat Loandome alleen bemiddelt tussen uitlener en lener. De kosten staan helder op de website vermeld en de eisen voor het verkrijgen van een minilening zijn aan de hoge kant.
Update: Na ruzie met het AFM is deze aanbieder gestopt en inmiddels nergens meer actief. Ook de website van het bedrijf is uit de lucht.
Verschillende mogelijkheden

Er is eerder al een artikel geschreven over het aanvragen van een snelle minilening, daarin wordt beschreven dat er verschillende mogelijkheden zijn voor een minilening aanvragen. Hieronder een overzicht waar je dit kunt doen.

voorbeeld aanvraag minilening

Voorbeeld van een aanvraagformulier voor een minilening

Minilening aanvragen

Keuze 1: Hier kun je een minilening aanvragen met een maximum van 1000 euro en een terugbetaal periode van 30 dagen. Volg je de normale aanvraag dan betaal je met een minilening van 600 euro een rente van 13,9%. Dit betekent dat je in totaal 606,45 euro moet terugbetalen binnen 30 dagen.
Het aanvragen gaat snel, je hebt het formulier in ongeveer 4 minuten ingevuld. Bedenk je je later dan kun je zonder verdere kosten de aanvraag annuleren. BKR registratie geen bezwaar.

Keuze 2: Hier kun je tot maximaal 800 euro lenen met een maximale terugbetaal termijn van 45 dagen. Volg je de normale aanvraag dan betaal je een rentepercentage van 13,99%. Bij een aanvraag voor 800 euro betaal je dan na 45 dagen 813,80 euro terug. Als het je eerste aanvraag is kun je maximaal 400 euro lenen.

Lees de voorwaarden goed door

Verder is het natuurlijk van belang dat je goed de kleine lettertjes leest. Lees je deze goed dan is bijvoorbeeld een minilening aanvragen bij Cashper zonder extra´s een goedkope oplossing. Het heeft wat nadelen, zoals wat langer op je geld moeten wachten en wat meer papieren invullen, maar als je deze regels gewoon volgt dan hoeft het niet duur te zijn.

Hoe snel moet ik terugbetalen

Wat betreft het terugbetalen van het kleine bedrag wat je hebt geleend is er nog wel wat keuze, net zoals bij het aan te vragen bedrag kun je ook kiezen in welke termijn je wilt terugbetalen. De snelste keuze is 15 dagen, maar wil je het wat langer uitzingen dan kun je kiezen voor de langste termijn, die is 45 dagen. Let wel op dat je dit op tijd doet, anders kun je er een volgende keer niet meer terecht. Zeker als je wil geld lenen zonder bkr moet je je hier goed aan houden, anders staan er in de toekomst geen mogelijkheden meer voor je open. Je kunt wellicht beter kiezen voor een iets lager bedrag van 200- of 300 euro, dit is makkelijker te doen dan het maximale bedrag van 1000 euro.
Toezichthouder AFM

Lees er meer over bij het AFM, deze instantie is toezichthouder en heeft vele artikelen gepubliceerd over de minilening of flashkrediet. Ook op het moment dat je onrechtvaardig behandelt wordt, of er worden verborgen kosten in rekening gebracht, dan kun je een klacht indienen bij het AFM.

Kan ik vertrouwd een minilening aanvragen

De aanbieders die in Nederland actief zijn leveren precies wat er beloofd wordt. Natuurlijk kunnen er extra kosten zijn, maar deze worden bij de aanvraag duidelijk vermeld, zo krijg je bij het aflossen van je lening geen onaangename verrassingen. Zo zijn er aanbieders die een verzekering tegen niet terugbetalen eisen, niet alleen kost dit geld, maar het is ook nog eens verplicht, je kunt er dus niet onder uit. Bij anderen zul je weer zien dat verschillende zaken die je uitbetaling bespoedigen optioneel zijn, hier kun je dan zelf voor kiezen of je deze neemt of niet. De extra opties kosten bijna altijd extra, dus houd dit goed in de gaten voordat je besluit om een lening te gaan aanvragen.

Let ook goed op de voorwaarden

Let ook goed op de voorwaarden

Zit ik er gelijk aan vast bij aanvragen

Heb je eenmaal besloten om een klein bedrag te gaan lenen dan zit je nog nergens aan vast. je krijgt na aanvraag namelijk een offerte toegestuurd waarbij je zelf nog kunt beslissen of je er mee door gaat of niet. Onderneem je verder geen actie dan vervalt de offerte gewoon en zit je nergens aan vast. Het kan wel zijn dat je nog eens een email of een telefoontje krijgt om te informeren of je de aanvraag ook daadwerkelijk wil gaan doen. Je bent absoluut vrij om hier op in te gaan of niet.

Minilening zonder bkr toetsing

Een veel gehoorde vraag is of je een voorschot kunt aanvragen zonder dat er een bkr toetsing wordt gedaan. Dit is inderdaad juist, er wordt bij je aanvraag geen informatie ingewonnen bij het bkr. Gunstig voor diegenen die een negatieve registratie hebben, die kunnen dan tenminste nog ergens terecht. Uiteraard moet je om met succes aan te vragen wel een regelmatig inkomen hebben, de grens ligt op ongeveer 900 euro  per maand netto. Iets minder salaris dan eerder genoemd bedrag zal niet snel een probleem zijn, zolang het maar in de buurt van de 900 euro komt.
Het hoeft niet ingewikkeld te zijn

Het aanvragen van een minilening is niet ingewikkeld. De aanvraag rond je af in minder dan 5 minuten en er worden ook geen lastige contracten aan je voorgelegd. Alles gaat online, je hoeft geen papieren in een envelop te doen en te versturen.

Heb ik een bkr melding?

Of je een melding hebt bij het bkr weet je meestal zelf wel. Heb je een achterstand in de betaling van bijvoorbeeld je creditcard of je hypotheek voor een langere periode, dan kan deze melding verschijnen. Let wel, bijna iedereen heeft een melding bij het bkr, dit hoeft niet negatief te zijn. Alle leningen, rood staan bij de bank, postorderbedrijven, hypotheek enz. wordt allemaal gemeld bij het bkr. Je krijgt pas een negatieve melding als je een langere achterstand in de betaling hebt (meestal meer dan 3 maanden) Je kunt je bkr gegevens opvragen zodat je weet waar je aan toe bent.

Gegevens opvragen in een video

Je ziet, dit gaat vrij simpel. Er zijn kosten aan verbonden, maar deze zijn niet hoog.