Minilening aanvragen met spoed

Minilening aanvragen met spoed

Minilening aanvragen met spoed

Heb je snel een klein bedrag nodig dan kun je kiezen voor een minilening aanvragen met spoed. Je bent er dan van verzekert dat je de lening dezelfde dag nog op je rekening hebt staan en je kunt lenen tot een bedrag van maximaal 800 euro, het minimum aan te vragen bedrag is 100 euro. Een bkr registratie is geen bezwaar, want daar wordt niet naar gekeken als je een minilening aanvraagt. Je moet wel een regelmatig inkomen hebben van minimaal 900 euro om in aanmerking te kunnen komen.

Minilening aanvragen met spoed

Er zijn verschillende redenen te vinden waarom je gebruik zou willen maken van een minilening aanvragen met spoed, het kan zijn dat je vergeten bent om een bepaalde rekening te betalen en deze niet langer kan wachten, dan kan het van pas komen om een klein bedrag te lenen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een gezellig weekendje weggaat met vrienden of vriendinnen en tijdelijk wat krap bij kas zit, dan is het toch wel handig als je nog wat geld kunt pinnen op het moment dat je weggaat.

Minilening aanvragen zonder bkr

Met een minilening kun je geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten. Bij verschillende aanbieders kun je deze optie gebruiken of niet, heb je niet zo´n haast om je lening te ontvangen dan kun je kiezen voor de goedkopere optie zonder al te veel extra kosten. Het duurt dan wat langer voordat het geld op je rekening staat, maar het betekent wel dat het bedrag wat je uiteindelijk moet terug betalen een stuk lager is dan wanneer je de optie ´snel uitbetalen´kiest.

Minilening aanvragen zonder inkomen

Wil je een minilening aanvragen zonder inkomen en heb je geen inkomen uit arbeid maar wel bijvoorbeeld een uitkering of een toelage, dan kun je een minilening afsluiten waarbij je een garantstelling verzekering moet afsluiten, deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer je zelf je minilening niet aflost de verzekering deze zorg overneemt. Het is een verzekering waar je voor moet betalen, maar het geeft je wel een optie tot het aanvragen van een minilening.

Geld lenen zonder papieren

Wil je een minilening zonder papieren dan is dit niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken, je hoeft bij het aanvragen geen papieren per post meer op te sturen, alles kan worden afgehandeld per email. Op deze manier kan je aanvraag snel bekeken worden en je hoort ook dezelfde dag of deze is goedgekeurd. Het kan voorkomen dat de aanbieder van de minilening extra informatie van je wil hebben, maar ook hiervan word je per email op de hoogte gesteld. Voordat je besluit om een lening aan te gaan is het raadzaam om eens op de website van het nibud te kijken, daar vind je veel informatie over lenen in het algemeen.

You may also like...