fbpx

Minilening aanbieders 2016

Minilening aanbieders 2016

Minilening aanbieders 2016

Minilening aanbieders 2016 geeft een overzicht van kredietverstrekkers die het lenen van een klein bedrag tot wel 800 euro aanbieden. Met een zekere regelmaat verandert dit aanbod omdat naar het zich laat aanzien niet alle aanbieders over de juiste vergunningen beschikken. De regelgeving is er ook niet gemakkelijker op geworden, daar de minilening aanbieders zich zowel moeten houden aan Europese wetgeving én aan de Nederlandse wetgeving. Maar enfin, er blijven dus altijd wel aanbieders over die alles netjes op orde hebben en het voorschotje of saldodipje gewoon aan mogen blijven bieden.

Traditionele minilening verstrekkers

Op deze manier is het voorschot op je salaris, ofwel het lenen van een klein bedrag begonnen en nog steeds de meest simpele manier voor snel geld lenen. Ook een bkr registratie is niet van belang, zolang je maar voldoende inkomen hebt (rond de 900 euro netto per maand). Je leent op deze manier vanaf 100 euro tot maximaal 800 euro, dit is ten tijde van schrijven en zou later nog kunnen veranderen. Aanvragen gaat bijzonder simpel. Je vult het online vragenformulier in, vervolgens verstuur je een kopie van je legitimatie en een bankafschrift. Je mag van beiden een foto met je mobiele telefoon maken. Nu is je aanvraag verstuurd en kan deze bekeken worden. Uitbetaling binnen 24 uur.

Geldlening met crowdfunding

Er zijn aanbieders die werken met crowdfunding. Wanneer je een lening aanvraagt wordt deze uitgezet om te proberen om voldoende participanten te vinden die er vertrouwen in hebben en jouw een geldbedrag willen verstrekken. Erg snel gaat dit allemaal niet en je moet rekenen op een paar weken voordat je eindelijk over het aangevraagde bedrag kunt beschikken. Ook de exacte structuur is me niet helemaal duidelijk. Terwijl er bij de aanvraag wordt vermeld dat een negatieve bkr registratie geen probleem is, zie je toch dat er bij deze aanvragen veelal geen participanten kunnen worden gevonden. Aan vragen kan vanaf 1000 euro.

Minilening aanbieders 2016

Hierboven zie je reeds een bedrijf wat je verder kan helpen bij je zoektocht naar het lenen van een bescheiden bedrag. Komen er nieuwe aanbieders bij, of verdwijnen er geldverstrekkers, dan zal dit aangepast worden zodat er altijd een actueel aanbod is. Ook dit jaar houdt een keer op en voor het volgende jaar zal er dan ook een nieuw artikel worden gemaakt die je het beste recente aanbod geeft op het gebied van minileningen.

Maar geld lenen kost altijd geld

Natuurlijk is het wel handig als er nog een mogelijkheid is om je pinpas weer te activeren met een kleine lening. Maar je moet nooit vergeten dat deze bedrijven een minilening niet aanbieden om de wereld te verbeteren, maar slechts om geld te kunnen verdienen. Het aangaan van wat voor een krediet dan ook kost altijd geld. Daarom is het belangrijk om je goed te oriënteren voordat je deze stap zet. Voordat je een verbintenis aangaat zou je kunnen kijken bij het Nibud. Daar vind je allerlei rekentools waarmee je kunt berekenen of je inkomen wel voldoende is om nog een lening in wat voor een vorm dan ook aan te gaan. Je kunt deze rekentool hier bekijken.

Update: Er is een nieuw artikel: Minilening aanbieders 2017.