Minilening

Minilening snel aanvragen, met een minilening kun je snel geld lenen. Je leent een bedrag tussen de 100 en 800 euro zonder lastige contracten. Het aanvragen gaat snel en rond je in 5 minuten af. Optioneel kun je snel uit laten betalen, dan krijg je nog dezelfde dag geld en zelfs wel binnen 10 minuten na goedkeuring. Geld lenen zonder bkr toetsing, deze wordt bij het lenen van een klein bedrag niet uitgevoerd.

Wil je meteen een minilening bekijken?


Hoeveel kun je lenen met een minilening

Hoeveel kun je lenen met een minilening

Hoeveel kun je lenen met een minilening

Het is een vraag die ons regelmatig bereikt: Hoeveel kun je lenen met een minilening. Nu is daar wel een antwoord op te geven, omdat ik op het moment van schrijven een gedetailleerde uiteenzetting kan geven van de Nederlandse aanbieders die op dit moment actief zijn. Echter vinden er regelmatig veranderingen plaats en verdwijnen er aanbieders, maar komen er ook weer nieuwe bij. Ook wordt met de regelmaat van de klok het maximale bedrag verandert. Zo is er nu de mogelijkheid om in termijnen terug te betalen waar het voorheen slechts mogelijk was om het bedrag in één keer terug te betalen. Zeker met het maximum bedrag van toen € 1000,- werd dit wel eens als een probleem ervaren. (meer…)


Met een minilening nu maximaal 1500 euro

Met een minilening nu maximaal 1500 euro

Met een minilening nu maximaal 1500 euro

Goed nieuws voor diegenen die op zoek zijn naar het lenen van een klein bedrag zonder bkr toetsing, maar het voorheen maximale bedrag van 800 euro niet toereikend vonden. De minilening is nu verhoogd naar maximaal 1500 euro. Ook kun je er nu voor kiezen om in 2 termijnen af te lossen in plaats van eerder het gehele bedrag in één keer. Hoe je een minilening van maximaal 1500 euro kunt aanvragen zal ik aan de hand van een duidelijk overzicht proberen uit te leggen. De keuze is ook niet beperkt tot één aanbieder, tegenwoordig is er gelukkig meer keuze. Lees de rest van het artikel om te lezen hoe je dit precies doet en hoe je de beste kans van slagen hebt om met succes een minilening aan te kunnen vragen. (meer…)


Waarom een minilening uitkomst kan bieden

Waarom een minilening uitkomst kan bieden

Waarom een minilening uitkomst kan bieden

Vaak is het zo dat je wat geld tekort komt, zeker tegen het einde van de maand als je salaris nog niet gestort is. Dan kan een minilening uitkomst bieden om je weer even van wat cash te voorzien. Het zijn over het algemeen kleine bedragen tot rond de 1500 euro die je ook weer in een snel tempo moet aflossen. Het is dus in tegenstelling tot de grotere kredieten niet mogelijk om dit aflossen over meerdere jaren uit te smeren. Maar dit kan ook een voordeel zijn. Je bent er snel weer van af en het is ideaal als je snel geld wil lenen. (meer…)


Minilening aanbieders 2017

Minilening aanbieders 2017

Minilening aanbieders 2017

Wat is er over van de aanbieders van een minilening die in 2016 actief waren in Nederland. Zijn het in 2017 nog steeds dezelfde, of is er een verschuiving geweest en zijn er nieuwe kredietverstrekkers? In dit artikel lees je welke mogelijkheden er tot je beschikking staan voor het lenen van een klein bedrag. Er zijn zeker wat zaken veranderd. Zo is de looptijd langer geworden, het maximale bedrag verhoogd en je kunt nu zelfs in termijnen aflossen, iets wat voorheen niet in Nederland werd aangeboden. Wat die termijnen zijn en wat het nieuwe maximaal te lenen bedrag is zal ik later uitleggen. (meer…)


Cashper minilening gestopt – Hier nieuwe aanbieders!

Cashper minilening gestopt - Hier nieuwe aanbieders!

Cashper minilening gestopt – Hier nieuwe aanbieders!

Velen hebben dit natuurlijk al in de gaten gehad dat Cashper is gestopt met het aanbieden van minilening in Nederland. Wat de reden hiervoor geweest is blijft onduidelijk. Sinds 13 juni 2016 is het bij Cashper niet meer mogelijk om een klein bedrag te lenen. Op zich is dit wel jammer, omdat je bij Cashper de kosten laag kon houden door de uitbetaling niet binnen 24 uur te laten doen, maar pas een aantal dagen later. Maar enfin, waar kun je nog wel terecht voor het lenen van een bescheiden bedrag. Er is wel nieuws want er zijn een aantal nieuwe aanbieders die ook geen bkr toetsing uitvoeren en waar je wel redelijke bedragen kunt lenen. (meer…)


Minilening aanbieders 2016

Minilening aanbieders 2016

Minilening aanbieders 2016

Minilening aanbieders 2016 geeft een overzicht van kredietverstrekkers die het lenen van een klein bedrag tot wel 800 euro aanbieden. Met een zekere regelmaat verandert dit aanbod omdat naar het zich laat aanzien niet alle aanbieders over de juiste vergunningen beschikken. De regelgeving is er ook niet gemakkelijker op geworden, daar de minilening aanbieders zich zowel moeten houden aan Europese wetgeving én aan de Nederlandse wetgeving. Maar enfin, er blijven dus altijd wel aanbieders over die alles netjes op orde hebben en het voorschotje of saldodipje gewoon aan mogen blijven bieden. (meer…)


Waar kun je een minilening vergelijken

Waar kun je een minilening vergelijken

Waar kun je een minilening vergelijken

Waar kun je een minilening vergelijken is nog best wel een opgave als je bedenkt dat er niet zo heel veel aanbieders zijn van de minilening. Het gaat om relatief kleine bedragen en in die hoek vind je niet veel bedrijven die zich daarmee bezighouden. Ga je naar iets grotere bedragen toe, zeg vanaf 1500 euro dan wordt het aanbod een stuk groter. Alleen heb je het dan niet meer over een minilening, maar een gewone persoonlijke lening. Natuurlijk zijn de eisen daarvoor anders en daarom komt niet iedereen daarvoor in aanmerking, al was het maar vanwege de bkr toetsing. (meer…)


Snel extra geld nodig met een minilening

Snel extra geld nodig met een minilening

Snel extra geld nodig met een minilening

Er zijn regelmatig een aantal momenten in het jaar waar veel vraag is naar snel extra geld nodig met een minilening. Dit kan verschillende oorzaken hebben, je hebt een onverwachte rekening gekregen, je moet iemand geld terug betalen, je gaat een weekendje weg en hebt niet voldoende cash. Je gaat langer op vakantie en weet niet zeker of je financieel wel rond kunt komen voor de gehele periode. Zo zijn er tientallen redenen te bedenken waarbij het kan voorkomen dat je wat extra geld nodig hebt. Is het een bescheiden bedrag dan kun je kiezen voor een minilening, ook wel voorschotje genoemd. (meer…)


Minilening voor extra cash achter de hand

Minilening voor extra cash achter de hand

Minilening voor extra cash achter de hand

Je zal het altijd zien, een vervelende uitgave waar je niet op gerekend hebt ploft plots bij je op de mat. Alleen je hebt geen geld op het moment en je pinpas doet het ook al niet meer. Heb je geen zin in het afsluiten van een enorm krediet dan kun je nog kiezen voor een minilening voor extra cash achter de hand. Ook als je op vakantie gaat en niet zeker weet of je wel genoeg pecunia hebt om je vakantiedagen door te komen kun je het zekere voor het onzekere nemen met het lenen van een klein bedrag tot maximaal 800 euro. (meer…)


Minilening met langere looptijd

Minilening met langere looptijd

Minilening met langere looptijd

Niet alleen is er veel vraag naar minileningen, maar er is nog meer vraag naar een minilening met langere looptijd omdat een hoop mensen toch problemen krijgen met het terug betalen in een korte periode van bijvoorbeeld 15 dagen. Natuurlijk afhankelijk van het bedrag wat je ontvangen hebt, maar het blijkt dat een hoog bedrag vanaf 500 euro toch een stuk lastiger terug te betalen is dan een lager bedrag. Hoe kun je nu zorgen dat je een wat langere looptijd krijgt zodat je wat meer ruimte hebt om de aflossing van een klein bedrag beter te regelen. (meer…)