Minilening

Minilening snel aanvragen, met een minilening kun je snel geld lenen. Je leent een bedrag tussen de 100 en 800 euro zonder lastige contracten. Het aanvragen gaat snel en rond je in 5 minuten af. Optioneel kun je snel uit laten betalen, dan krijg je nog dezelfde dag geld en zelfs wel binnen 10 minuten na goedkeuring. Geld lenen zonder bkr toetsing, deze wordt bij het lenen van een klein bedrag niet uitgevoerd.

Wil je meteen een minilening bekijken?


Minilening aanbieders 2017

Minilening aanbieders 2017

Minilening aanbieders 2017

Wat is er over van de aanbieders van een minilening die in 2016 actief waren in Nederland. Zijn het in 2017 nog steeds dezelfde, of is er een verschuiving geweest en zijn er nieuwe kredietverstrekkers? In dit artikel lees je welke mogelijkheden er tot je beschikking staan voor het lenen van een klein bedrag. Er zijn zeker wat zaken veranderd. Zo is de looptijd langer geworden, het maximale bedrag verhoogd en je kunt nu zelfs in termijnen aflossen, iets wat voorheen niet in Nederland werd aangeboden. Wat die termijnen zijn en wat het nieuwe maximaal te lenen bedrag is zal ik later uitleggen. (meer…)


Cashper minilening gestopt – Hier nieuwe aanbieders!

Cashper minilening gestopt - Hier nieuwe aanbieders!

Cashper minilening gestopt – Hier nieuwe aanbieders!

Velen hebben dit natuurlijk al in de gaten gehad dat Cashper is gestopt met het aanbieden van minilening in Nederland. Wat de reden hiervoor geweest is blijft onduidelijk. Sinds 13 juni 2016 is het bij Cashper niet meer mogelijk om een klein bedrag te lenen. Op zich is dit wel jammer, omdat je bij Cashper de kosten laag kon houden door de uitbetaling niet binnen 24 uur te laten doen, maar pas een aantal dagen later. Maar enfin, waar kun je nog wel terecht voor het lenen van een bescheiden bedrag. Er is wel nieuws want er zijn een aantal nieuwe aanbieders die ook geen bkr toetsing uitvoeren en waar je wel redelijke bedragen kunt lenen. (meer…)