Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » Minikrediet aanvragen zonder bkr

Minikrediet aanvragen zonder bkr

minikrediet aanvragen geen bkr toetsing

Wat is een minikrediet?

Een minikrediet is het lenen van een klein populair bedrag van €100, €300, €500, tot ten hoogste €2500. Een minikrediet is altijd kortlopend en dient altijd binnen maximaal 62 dagen te worden afgelost. Er zijn in Nederland slechts een beperkt aantal officiële aanbieders. Bij een minikrediet vindt geen toetsing en registratie bij het BKR plaats.

Kenmerken van een minilening zijn: Snelheid, betrouwbaarheid, anonimiteit, voor iedere Nederlander.

Direct aanvragen

Saldodipje snel
Snel op je rekening
Van €100 tot €2500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar

Snel pinnen

Bekijk SaldodipjeVoor- en nadelen

 • Snelste lening in Nederland
 • Geen BKR toetsing en registratie
 • Leen zonder papierwerk en gedoe
 • Leen snel een bedrag van €100 tot €2500
 • Binnen 10 minuten bevestiging
 • In 24 uur op je rekening
 • Ook lenen met schulden
 • In 5 minuten aangevraagd
 • Niet geschikt voor grote bedragen
 • Korte looptijd (max. 4 maanden)
 • Vrij hoge rente
 • Garantsteller verplicht
 • Kans op boete bij te laat aflossen

Minikrediet aanvragen zonder BKR?

Minikrediet aanvragen zonder bkr
Minikrediet  zonder bkr

Met een minilening zonder bkr toets kun je voor een korte tijd even wat geld op je rekening krijgen, bijvoorbeeld om even snel een betaling te doen die geen uitstel meer kan hebben. Je moet het eigenlijk zien als een voorschot op je salaris.

Als je een voorschot op je werk kunt krijgen dan kun je dat natuurlijk beter doen, je hoeft dan geen kosten en rente te betalen, echter, niet elke werkgever is bereid om dit te doen. Moet je dan toch snel een rekening betalen, bijvoorbeeld van je mobiele telefoon, dan is het minikrediet wel een uitkomst.

Hoe vraag ik een minikrediet aan?

Het aanvragen gaat uiterst simpel en is binnen 5 minuten geklaard, als je eenmaal alles heb ingevuld dan wordt je per email of sms op de hoogte gehouden wat de voortgang is. Is het de eerste keer dat je een minilening aanvraagt dan is er wel een maximum bedrag wat je kunt aanvragen, bij de één ligt dat op 400 euro en bij de ander is het bedrag een stuk hoger, 800 euro.

Startscherm aanvragen minilening
Startscherm aanvragen minilening

In 7 simpele stappenplan

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €2500
2. Kies de looptijd. Maximaal 4 maanden
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen

Hoeveel rente en kosten moet ik betalen?

De rente ligt bij alle aanbieders bijna op het wettelijk vastgestelde maximum van 13,99% voor de rentevoet (wettelijke rente consumenten). Je betaalt dus nooit meer rente dan 14% op jaarbasis. Kom je ergens een hoger percentage tegen dan is het bedrijf in overtreding. Met de kosten is het anders geregeld, er mogen kosten worden berekend voor extra diensten die je vrij staan om te nemen, of niet.

Nu heb je niet bij alle aanbieders van het minikrediet de mogelijkheid om onder de kosten uit te komen, vooral omdat het je lastig gemaakt wordt. Bijvoorbeeld met het vragen van een borgstelling, kun je niet bij een kennis of familie een borgstelling vragen, dan wordt je gedwongen om een verzekering af te sluiten, die is dan weer niet goedkoop en zo wordt je minikrediet een stuk duurder.

Overzicht rente

Minilening:€500€1000
Minimale rente:9,38%9,72%
Maximale rente:9,38%9,72%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:12
Totaal krediet:€503,70€1011,50

Hoe start je een aanvraag? (video)

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?


Waar kan ik het minikrediet aanvragen?

Je kunt een minikrediet of minilening gemakkelijk online aanvragen. Er is op deze website een speciale minikrediet aanvragen pagina samengesteld, waarbij je niet alleen kunt zien welke service de bedrijven verlenen, maar ook wat je minimaal en maximaal kunt aanvragen de eerste keer. De 2 officiële aanbieders met vergunning zijn Ferratum en Saldodipje.

Ferratum

ferratum minilening Ferratum is niet meer actief in Nederland. Kies voor een andere aanbieder: Saldodipje.

Bij Ferratum kies je voor een minilening, of voor een pluslening. In onderstaand overzicht zie je het verschil tussen beiden. Dus de spelregels zijn als volgt: Voor kleine bedragen tot en met 1000 euro wordt er gebruik gemaakt van de minilening. Voor hogere bedragen van 1100 euro tot 2500 euro hebben we het over een pluslening.

Voorwaarden Ferratum:

 1. Je hebt een regelmatig inkomen.
 2. Je hebt een Nederlandse bankrekening.
 3. Je beschikt over een mobiele telefoon.
 4. Er loopt geen andere minilening.
 5. Je bent in staat het geleende af te lossen.

Saldodipje

Bij de kredietverstrekker voor kleine bedragen bij uitstek kun je gebruik maken van Saldodipje. Een vriendelijk bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De voorwaarden voor het aanvragen van een spoedlening zijn duidelijk en je kunt er zonder gedoe aan voldoen. Je kunt er terecht vanaf het bescheiden bedrag van 100 euro. Ook bij Saldodipje wordt geen bkr toetsing uitgevoerd.

Voorwaarden Saldodipje:
 1. Je bent tussen de 18- en 70 jaar.
 2. Je hebt niet teveel andere schulden.
 3. Je betaalt vanaf 6,17% rente.
 4. Het aanvragen gaat volledig online.
 5. Vul alle gegevens naar waarheid in.
 6. Je kiest zelf je garantsteller.

Ik heb een BKR achterstand notering

Hier hoef je je geen zorgen over te maken want er wordt voor het aanvragen van dit product geen BKR toetsing gedaan, dus een eventuele negatieve notering heeft hier geen invloed op.

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.
✅ Alternatief: Minilening.

Wordt het minikrediet direct overgemaakt?

Ja, snel geld lenen is troef, binnen 12 uur tot 24 uur staat het door jou gewenste bedrag op je rekening. De eerste keer dat je dit aanvraagt dien je een testbetaling van 1 cent te doen om te controleren of je het juiste rekeningnummer hebt opgegeven. Voorbeeld: Heb je een rekening bij de ABN AMRO of een andere Nederlandse bank, dan doe je dit via iDeal.

Waarom wordt er geen bkr toetsing gedaan?

Dat is een keuze van de maatschappijen zelf en is niet verplicht om te doen, ook als je een mobiele telefoon gaat aanschaffen met een abonnement wordt er niet bij het BKR getoetst. Een van de redenen is dat het een kostbare aangelegenheid is om zo´n toetsing uit te voeren. In het geval van het minikrediet wordt het ook niet gedaan om mensen die een negatieve- of achterstandsnotering hebben een kans te geven om toch een bescheiden lening af te kunnen sluiten.

Tegenwoordig kun je naast de reguliere minilening ook nog eens kiezen voor een pluslening. Met zijn flexibelere aflosregeling en hogere aan te vragen bedragen is dit voor veel consumenten een welkome aanvulling op het reeds bestaande assortiment aan minileningen. Ik heb er uitgebreid over geschreven in het artikel, minilening en de voorwaarden. Lees hier precies wat het verschil is en aan welke voorwaarden je dient te voldoen om een pluslening aan te kunnen vragen.

Kan ik mijn lening in termijnen voldoen?

Ja, dit kan tegenwoordig, elk bedrag boven de 1000 euro kun je in 2 termijnen aflossen. Vlak voor het verstrijken van deze termijn ontvang je daar over nog een email. Je mag echter wel voordat de termijn verstreken is aflossen, je moet wel in twee keer het hele bedrag overmaken inclusief de eventuele kosten en de rente.


Ik heb eerder veel geschreven over minileningen in het algemeen (Ferratum) en over aanbieders van dit product in Nederland in het bijzonder. Wil je alles weten over de kosten die bij het aanvragen gerekend worden en hoe je het snelste kunt worden geholpen? Lees dan de ervaringen die ik heb opgedaan bij deze twee aanbieders. Het betreft hier een zeer uitgebreide review en ervaring bij Saldodipje. Je kunt daar bijvoorbeeld afbeeldingen bekijken die weergeven hoe hoog de kosten zijn bij de verschillende bedragen die aangevraagd kunnen worden. Ook wordt er aan de hand van een korte video beschreven hoe het aanvraagproces in zijn werk gaat.


 1. Kies gewenste bedrag €100 – €2500.
 2. Looptijd tot 4 maanden.
 3. Upload je legitimatiebewijs.
 4. Kies je garantsteller, gratis of betaald.
 5. Verifieer je bankrekening met iDeal.
 6. Verstuur je aanvraag online.
 7. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld.

Kan ik per sms aanvragen?

Ja, je kunt een minikrediet ook per sms aanvragen, maar niet als je dit voor een eerste keer doet. Bij een vervolgaanvraag kun je naar een speciaal telefoonnummer een sms sturen waar je in zet hoeveel je wilt lenen en de termijn waarin je terug wil betalen. Deze termijn is niet vrij in te voeren, er zijn aantal termijnen waar je uit kunt kiezen. In de meeste gevallen is dit 30, 45, of 62 dagen, maar dit verschilt onderling per aanbieder.


Zit je na het lezen nog met vragen? Ik kan me dat goed voorstellen, financieren is namelijk een gecompliceerd onderwerp. Speciaal om die reden kun je kijken bij ´veelgestelde vragen´. Ik weet zeker dat je daar het antwoord op je vraag zult vinden.


Wat is een minikrediet?

Met een minikrediet leen je binnen 5 minuten een klein bedrag vanaf 100 euro. Het minikrediet is ook wel bekend als minilening, of flitslening. Je moet het zien als een voorschot op je salaris.

Hoeveel kan ik de eerste keer lenen?

Een eerste keer kun je tot maximaal 600 euro lenen. Betaal je dit bedrag netjes op tijd terug, dan kun je bij een vervolgaanvraag voor een hoger bedrag kiezen. Het kan voorkomen dat de kredietverstrekker na een beoordeling besluit om een lager bedrag toe te kennen. Dit heeft te maken met de hoogte van je inkomen.

Hoe werkt de garantstelling bij een minikrediet?

je kunt bij het indienen van een aanvraag kiezen uit 2 garantstellers. Een automatische betaalde versie, of een persoonlijke kosteloze garantstelling.

Wanneer heb ik het minikrediet op mijn rekening staan?

Dit gaat razendsnel. De goedkeuring van je aanvraag is binnen 24 uur (soms dezelfde dag al) en wordt direct nadat deze is goedgekeurd naar je overgemaakt. Reken er op dat je een betaling kunt verwachten binnen de 12- en 24 uur.

Hoeveel kan ik lenen met een minikrediet?

Het minimaal aan te vragen bedrag is 100 euro en het maximale is 2500 euro.

Hoe snel moet ik aflossen?

Voor het aflossen van een minikrediet zijn er verschillende mogelijkheden. 30-, 45-, of 62 dagen.