Minikrediet aanvragen zonder bkr

Minikrediet aanvragen zonder bkr

Een minikrediet aanvragen zonder bkr gaat makkelijker dan je denkt, leen snel tot maximaal 1500 euro. Lees hier hoe je dit op een veilige en snelle manier kunt afhandelen, je hebt slechts een beperkt aantal paperassen nodig die je ook nog eens per email kunt opsturen. Aan het minikrediet kleven een aantal nadelen, maar zeker ook een aantal voordelen. Ik zal ze voor je op een rij zetten. Gebruik de minilening verstandig, dan kan het een goede tijdelijke oplossing zijn.

Aanbieder
Minilening
Minimaal
Maximaal
Vrijblijvende
offerte

Géén BKR toetsing!

In 5 minuten aangevraagd!

Binnen 24 uur geld!

Saldodipje

€50
€1500

Rente 13,99%

Ferratum

€100
€1500

Rente 13,99%

Minikrediet aanvragen zonder bkr

Met dit minikrediet kun je voor een korte tijd even wat geld op je rekening krijgen, bijvoorbeeld om even snel een betaling te doen die geen uitstel meer kan hebben. Je moet het eigenlijk zien als een voorschot op je salaris. Als je een voorschot op je werk kunt krijgen dan kun je dat natuurlijk beter doen, je hoeft dan geen kosten en rente te betalen, echter, niet elke werkgever is bereid om dit te doen. Moet je dan toch snel een rekening betalen, bijvoorbeeld van je mobiele telefoon, dan is het minikrediet wel een uitkomst.

Hoe vraag ik een minikrediet aan

Het aanvragen gaat uiterst simpel en is binnen 5 minuten geklaard, als je eenmaal alles heb ingevuld dan wordt je per email of sms op de hoogte gehouden wat de voortgang is. Is het de eerste keer dat je een minilening aanvraagt dan is er wel een maximum bedrag wat je kunt aanvragen, bij de één ligt dat op 200 euro en bij de ander is het bedrag een stuk hoger, 400 euro.

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1500
2. Kies de looptijd 15, 30, 45, 62 dgn.
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening

Hoeveel rente en kosten moet ik betalen

De rente ligt bij alle aanbieders op het wettelijk vastgestelde maximum van 12% voor de rentevoet, daar komt nog bij de wettelijke rente van 3%. Je betaalt dus nooit meer rente dan 15% op jaarbasis. Kom je ergens een hoger percentage tegen dan is het bedrijf in overtreding. Met de kosten is het anders geregeld, er mogen kosten worden berekend voor extra diensten die je vrij staan om te nemen, of niet. Nu heb je niet bij alle aanbieders van het minikrediet de mogelijkheid om onder de kosten uit te komen, vooral omdat het je lastig gemaakt wordt. Bijvoorbeeld met het vragen van een borgstelling, kun je niet bij een kennis of familie een borgstelling vragen, dan wordt je gedwongen om een verzekering af te sluiten, die is dan weer niet goedkoop en zo wordt je minikrediet een stuk duurder.

Uitleg voor het aanvragen van een minilening

Waar kan ik het minikrediet aanvragen

Je kunt een minikrediet of minilening gewoon online aanvragen. Er is op deze website een speciale minikrediet aanvragen pagina samengesteld, waarbij je niet alleen kunt zien welke service de bedrijven verlenen, maar ook wat je minimaal en maximaal kunt aanvragen de eerste keer.

Ik heb een BKR achterstand notering

Hier hoef je je geen zorgen over te maken want er wordt voor het aanvragen van dit product geen bkr toetsing gedaan, dus een eventuele negatieve notering heeft hier geen invloed op.

Wordt het minikrediet gelijk overgemaakt

De eerste keer dat je dit aanvraagt wordt er een testbetaling van 1 cent gedaan om te controleren of je het goede rekeningnummer hebt opgegeven. Heb je een rekening bij de ABN AMRO dan ontvang je een testbetaling, heb je ergens anders een rekening dan moet je zelf 1 cent overmaken. Is dit succesvol afgerond dan wordt het aangevraagde bedrag binnen 24 uur naar je rekening overgemaakt.

Waarom wordt er geen bkr toetsing gedaan

Dat is een keuze van de maatschappijen zelf en is niet verplicht om te doen, ook als je een mobiele telefoon gaat aanschaffen met een abonnement wordt er niet bij het BKR getoetst. Een van de redenen is dat het een kostbare aangelegenheid is om zo´n toetsing uit te voeren. In het geval van het minikrediet wordt het ook niet gedaan om mensen die een negatieve- of achterstandsnotering hebben een kans te geven om toch een bescheiden lening af te kunnen sluiten.

Kan ik mijn minikrediet in termijnen voldoen

Ja, dit kan tegenwoordig, je elk bedrag boven de 600 euro in maximaal 2 termijnen aflossen. Vlak voor het verstrijken van deze termijn ontvang je daar over nog een email. Je mag echter wel voordat de termijn verstreken is aflossen, je moet wel in twee keer het hele bedrag overmaken inclusief de eventuele kosten en de rente.

Kan ik per sms aanvragen

Ja, je kunt een minikrediet ook per sms aanvragen, maar niet als je dit voor een eerste keer doet. Bij een vervolgaanvraag kun je naar een speciaal telefoonnummer een sms sturen waar je in zet hoeveel je wilt lenen en de termijn waarin je terug wil betalen. Deze termijn is niet vrij in te voeren, er zijn aantal termijnen waar je uit kunt kiezen. In de meeste gevallen is dit 15, 30, of 45 dagen, maar dit verschilt onderling per aanbieder.

Dit vind je misschien ook leuk...