Mini geld lenen

Mini geld lenen

Mini geld lenen

Vreemde term die je echter toch regelmatig tegenkomt, maar wat wordt hier nu mee bedoelt, is het een heel klein zakje geld wat je kunt aanschaffen in Madurodam of heeft het toch een andere betekenis. Met mini geld lenen wordt een minilening bedoelt waarmee je snel een klein bedrag van 50- tot 800 euro kunt lenen. Bij het aflossen heb je keuze tussen 15-, 30-, of 45 dagen. Het is een populaire leenvorm voor mensen die aan het einde van de maand een stukje salaris tekort komen en dit op deze manier willen opvangen.


Mini geld lenen

De minilening is een aantal jaren geleden aan een opmars begonnen en heeft in het begin veel problemen gekend omdat niet altijd even transparant was welke extra kosten er naast de reguliere rente betaalt moesten worden, ook werden er kosten gerekend die in strijd waren met de afspraken voor het lenen van geld. Nu enkele jaren later is dit veel beter gesteld en zijn er geen onverwachte verrassingen meer met verborgen kosten en ook de rente is niet meer dan het wettelijk toegestane. Ga je nu mini geld lenen dan krijg je voordat je de online aanvraag verstuurt meteen goed in beeld wat je in totaal inclusief de rente moet aflossen. Met andere woorden, geen verborgen kosten meer die je onaangenaam verrassen.

Minilening aanvragen binnen 5 minuten

Je kunt voor het lenen van een klein bedrag bij verschillende aanbieders terecht, het aanvragen gaat eigenlijk bij allen snel online en je rond dit af binnen 5 minuten. Er wordt je na de aanvraag gevraagd om wat persoonlijke documenten per email op te sturen, zoals een kopie van je legitimatiebewijs, een bewijs van je inkomsten waar natuurlijk ook je huidige adres op staat. Vervolgens worden deze papieren gecontroleerd en bij goedkeuring van je aanvraag wordt het door jou aangevraagde bedrag nog dezelfde dag uitgekeerd.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen

Een saldodip daar heeft iedereen wel eens last van en daarom kan een klein bedrag lenen voor een korte periode een uitkomst zijn, zeker als aan het einde van de maand je salaris weer gestort wordt en je geen problemen verwacht met aflossen. Ga voordat je aanvraagt eens bij jezelf na wat je aan het einde van de maand, of na twee maanden kunt missen, neem je dit als richtlijn voor het bedrag wat je gaat lenen dan kun je ook geen problemen krijgen wanneer je de minilening moet aflossen. Voor succesvol aanvragen moet je in ieder geval over een netto maandsalaris beschikken van rond de 900 euro, verder moet je minimaal 18 jaar oud zijn, in Nederland woonachtig, over een Nederlands rekeningnummer beschikken en ook een mobiele telefoon hebben omdat het hele proces per sms wordt afgerond.

Bepaal zelf hoeveel je nodig hebt

Zoals eerder geschreven kun je zelf het bedrag bepalen wat je nodig hebt. Daarnaast kun je ook nog aangeven wanneer je wilt terug betalen, doe je dit snel, in 15 dagen, of doe je er liever wat langer over en kies je de 45 dagen optie. Aan jou de keus, zolang je maar netjes op tijd kunt aflossen anders kun je er een volgende keer niet meer terecht als je het weer nodig hebt. Heb je een negatieve bkr notering (achterstand), dan is dit geen probleem voor het aanvragen van een minilening, er wordt geen toetsing bij het bkr in Tiel uitgevoerd.

Dit vind je misschien ook leuk...