Mijn pinpas doet het niet meer

Mijn pinpas doet het niet meer

Mijn pinpas doet het niet meer

Het is vrijdagmiddag. Vanochtend heb je nog gewerkt en vanmiddag heb je lekker vrij. Het weekend staat voor de deur en je hebt vanavond in de stad afgesproken met je vrienden en vriendinnen om het weekend eens ouderwets te gaan inluiden. Een goeie voorbereiding is het halve werk en je rijdt even langs de geldautomaat om daar wat pecunia op te halen. Een avondje stappen mag immers wat kosten en niets zo vervelend om dan zonder geld te zitten. Maar dan ineens merk je: Mijn pinpas doet het niet meer.

Mijn pinpas doet het niet meer

Je stopt je pinpas in de geldautomaat en vrijwel onmiddellijk verschijnt de mededeling: “U kunt met deze pas geen geld opnemen. Neem contact op met uw bank”. Nou dat treft, het is gelukkig nog maar 14:00 uur en de bank is nog open. Je doet je verhaal aan de bankmedewerker en die vertelt je doodleuk dat je de limiet op je rekening hebt overschreden. Je bent je van geen kwaad bewust, maar het blijkt dat er een bedrag automatisch is afgeschreven. Een bedrag waar je geen rekening mee had gehouden, maar wat wel absoluut betaalt moet worden.

Ik kan niets voor je doen

Dit is het antwoord op jouw vraag of de bank je limiet niet eventjes kan verhogen. Je hebt immers geen loonstrook bij je en geld lenen voor een avondje stappen, dat doen we natuurlijk niet. Teleurgesteld ga je weer weg en denkt al aan het afzeggen van je avondje stappen. Het avondje waar je al zo lang naar uitkijkt. Geld lenen van je vrienden heb je al eens gedaan en om dat nog een keer te doen….nou nee.

De oplossing

Waar geldnood is, is de minilening nabij! Thuis gekomen start je gauw de laptop op en gaat naar internet. Hier kun je namelijk deze lening snel en eenvoudig afsluiten. Een minilening, of flitslening, is bedoeld om bedragen tot 800 euro snel, gemakkelijk en zonder bkr-toets of ingewikkelde contracten te lenen. Je doorloopt de schermen en je weet vrijwel direct of je aanvraag akkoord is.

Bij goedkeuring snel geld

Sterker nog, wanneer je aanvraag is goedgekeurd heb je vaak binnen een uur al het geld op je rekening staan. Dit geld moet je bij een minilening vaak tussen de dertig en vijfenveertig dagen terugbetalen. Da’s geen probleem, want dan is je salaris weer gestort. De rente die je betaalt valt vaak reuze mee, gezien het lage leenbedrag en de korte looptijd van de minilening. Kortom, de oplossing voor jou en je avondje stappen kan dan ook lekker doorgaan….proost!!

Andere reden voor weigering pinpas

Het kan natuurlijk ook zijn dat je bankpas het niet meer doet omdat deze beschadigd is of dat er een storing is bij de bank waar je net op dat moment probeert te pinnen. Dan kun je het beste even bij de bank die je hebt op de website kijken of er wellicht een storing gemeld is. Maar je kunt ook kijken op allestoringen.nl, daar vind je een overzicht van een groot aantal bedrijven (niet alleen banken), waar je snel kunt zien of de bank waar jij wil pinnen een storing heeft. Je schiet er niet veel mee op verder, maar dan weet je in ieder geval waar het aan ligt.

Dit vind je misschien ook leuk...