fbpx

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Wanneer je eens een keer zonder geld komt te zitten en je wilt toch iets kopen, of je moet snel een rekening betalen dan kan het gebeuren dat je met spoed geld wil lenen. Heb je dan als bijkomend probleem dat je geregistreerd staat dan wil je dat het liefst zonder bkr toetsing. Maar gelukkig kan dit en kun je zelfs in het weekend op zaterdag terecht voor een spoedlening. Let wel op dat wanneer je documenten die gevraagd worden snel opstuurt je aanvraag sneller wordt bekeken en indien van toepassing goedgekeurd. Wat kun je maximaal lenen en aan welke voorwaarden moet je voldoen wordt hier onder uitgelegd. En misschien nog veel belangrijker, waar kun je dit aanvragen en welke documenten moet je precies aanleveren.


Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Voor het lenen zonder bkr toetsing ben je aangewezen op een relatief klein bedrag van maximaal 800 euro. Het werkt geheel anders dan een regulier krediet zoals een persoonlijke lening. Ten eerste is het maximale bedrag lager, ten tweede wordt er geen kredietcheck in Tiel uitgevoerd en ten derde heb je ook bij lagere maandelijkse inkomsten een goede kans dat je aanvraag wordt goedgekeurd.

De voorwaarden

De voorwaarden zijn als volgt. Je hebt een regelmatig inkomen van minimaal 900 euro netto per maand, je bent in Nederland woonachtig, je beschikt over een eigen bankrekening en een mobiele telefoon. Heb je nog andere leningen lopen of heb je een negatieve registratie bij het bkr, dit heeft geen invloed op je aanvraag, ook bestellingen bij postorderbedrijven worden niet in het aanvraag proces meegenomen. Zolang je maar aan de basis voorwaarden voldoet kun je al succesvol een klein bedrag lenen.

Hoe werkt het precies

Je vult online het vragenformulier in waarna deze wordt bekeken. Vindt de kredietverlener dat je aan de voorwaarden voldoet dan moet je met iDeal een testbetaling van 1 cent doen. Dit is om te controleren dat het door jou opgegeven rekeningnummer klopt en dat de lening niet per ongeluk op iemand anders zijn rekening terecht komt. Dit gaat allemaal vrij snel (binnen enkele minuten), dezelfde dag kun je het geheel afronden, wanneer je testbetaling van 1 cent is geverifieerd zal er tot volledige uitbetaling worden over gegaan en heb je het geld dezelfde dag, of de dag erna op je rekening staan. Kies bij het aanvragen voor 15 dagen, 30 dagen, of terugbetalen in 45 dagen, dit kun je zelf bepalen.

Geen lastige contracten

Je hebt in tegenstelling tot andere kredieten niet te maken met lastige contracten die je in moet vullen. Het grootste gedeelte van je aanvraag wordt online afgehandeld, het kan echter zijn dat er aanvullende informatie wordt gevraagd. Is dit het geval dan kun je de documenten die je op moet sturen fotograferen met je mobiele telefoon en direct per email opsturen.

Tot slot

Geld lenen kost natuurlijk wel geld en ook in dit geval dien je voor jezelf na te gaan of je wel werkelijk een krediet wil afsluiten. Heb je de lening niet echt nodig, of is het voor iets wat ook kan wachten, dan is het misschien beter om het nog even uit te stellen, of om wat geld te sparen. Lees meer over dit onderwerp op de website van het Nibud, hier vind je allerlei handige tools die je kunnen helpen met het bepalen van je keuze.