Met een minilening op vakantie


Met een minilening op vakantie

Met een minilening op vakantie

Staat de vakantie weer voor de deur en heb je al een leuke reis geboekt, maar je moet ook nog wat zakgeld hebben om het een beetje leuk te kunnen hebben als je eenmaal bent vertrokken. Met een minilening op vakantie kun je voor de periode dat je weg bent een klein bedrag lenen tot wel 800 euro. Je kunt dan met deze minilening zorgen dat je in het buitenland nog steeds kunt pinnen om lekker op stap te gaan en leuke dingen te doen. Wanneer je dan weer terug komt van je reis dan kun je de minilening weer aflossen, je moet deze binnen maximaal 45 dagen terug betalen.

Met een minilening op vakantie

Het boeken van een vakantie voor jezelf en eventueel je vriend of je vriendin is vaak al duur genoeg, vaak gaat al je geld dan op aan het boeken van de reis omdat je deze natuurlijk vooraf moet betalen. Wil je toch wat extra geld hebben om op je bestemming te feest vieren dan kun je een voorschot op je salaris nemen met een minilening, daarmee kun je geld lenen voor je vakantie. Als je deze bijtijds aanvraagt dan kun je ook nog eens aardig op de kosten besparen, vaak als je haast hebt en de lening dezelfde dag wil ontvangen dan zul je hier extra voor moeten betalen. Denk hier dus goed over na voordat je met een minilening op vakantie gaat.

Hoeveel kan ik lenen

Er zijn diverse bedragen die je kunt aanvragen bij verschillende aanbieders van een minikrediet. Het minimale bedrag is 100 euro en het maximale bedrag is 800 euro, populaire bedragen die vaak gevraagd worden zijn 200 euro, 300 euro en 500 euro lenen. Dit zijn bedragen die redelijk makkelijk binnen de gestelde periode zijn af te lossen en vaak ook ruim voldoende om je van voldoende geld te voorzien voor je vakantie.

Hoe snel moet ik een minilening aflossen

Bij het online aanvragen van de minilening (dit kan uitsluitend online) kies je eerst het bedrag wat je wil lenen, daarna geef je aan wanneer je dit wil aflossen, dit eenmaal gekozen kan het niet meer verandert worden, dus denk hier goed over na. Ook is het belangrijk om te weten dan je het hele bedrag inclusief rente en eventuele kosten in één keer moet terug betalen, dit kan dus niet zoals bij een doorlopend krediet in termijnen. Vervolgens geef je aan hoe snel je wil aflossen, hier heb je keuze uit 15-, 30-, of 45 dagen.

Kan ik lenen met bkr

Een groot aantal Nederlanders heeft op de één of andere manier een negatieve notering bij het Bureau Kredietregistratie opgelopen, voor het aanvragen van een minilening is dit echter geen probleem want er wordt geen toetsing gedaan bij het bkr als je een minilening gaat aanvragen, je kunt dus geld lenen zonder bkr. Je moet je natuurlijk wel bewust zijn van eventuele risico´s die je loopt bij een aanvraag, bereken voor jezelf of je dit wel kunt afbetalen. Je kunt kijken hoeveel je per maand over houdt om vrij te besteden, dit zou dan het bedrag kunnen zijn wat je als minilening kunt aanvragen. Maar vergeet niet: Geld lenen kost ook geld!

Met een minilening op vakantie
1.8 (36%) 5 votes

Over John

Hoi, mijn naam is John, ik ben gek op schrijven en dat doe ik dan ook elke dag. Ik beheer een aantal websites met uiteenlopende onderwerpen. Het verschillende karakter van deze websites houdt het leuk om er iedere dag weer over te kunnen schrijven.

In het begin was het lastig om over bepaalde onderwerpen te schrijven, maar nu na geruime tijd wordt het steeds makkelijker en leuker om te doen, zeker als je ziet dat wat ik zoal geschreven heb door veel mensen wordt gelezen.

Naast het schrijven over het lenen van geld schrijf ik ook op verschillende reis websites en ook op enkele fora ben ik actief als beheerder. Het zijn verschillende onderwerpen, met verschillende interesses en ook veel verschillende mensen.