Home » Geld lenen » Makkelijk geld lenen

Makkelijk geld lenen

Tegenwoordig vraag je gewoon een lening online aan zonder dat er een persoonlijke afspraak nodig is, makkelijk geld lenen is daarbij alleen de gevraagde papieren opsturen, je leningaanvraag wordt bekeken en binnen 10 minuten kun je het geld op je rekening hebben staan. Maar waar moet je precies op letten wanneer je besluit om een online lening aan te vragen. Hieronder vind je de antwoorden op deze vragen, maar ook hoeveel rente je gaat betalen en welke lening voordelig is.

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Makkelijk geld lenen

Gemak dient de mens en dat geldt ook voor geld lenen. vroeger moest je eerst een afspraak maken waarbij je dan 2 weken later kon komen opdraven om te horen te krijgen dat het feest niet doorging omdat de bankdirecteur een slechte dag had. Nu is een lening bij een bank ook een stuk duurder dan wanneer je zelf online zoekt wat voor jou de beste lening kan zijn met de laagste rente en de beste voorwaarden.

Persoonlijke lening
Minimum lenen€1.000
Maximum lenen€100.000
Laagste rente5,4%
Hoogste rente10,00%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden
DoelElk
BKR toetsJa

Aanbod in leningen

Het aanbod in leningen is niet alleen overweldigend, maar ook nog eens gemakkelijk aan te vragen, je vult de online formulieren in en stuurt de later per email de papieren op die je moet overleggen. Denk hierbij aan een legitimatiebewijs zoals een paspoort, bewijs van je inkomsten zoals een loonstrook en vaak, maar niet altijd ook een recent bankafschrift waar je adres op staat. Dat is eigenlijk het enige wat je hoeft te doen voor makkelijk geld lenen.

Minilening:€500€1500
Rente11,92%11,66%
Looptijd30 dagen62 dagen
Totaal€504,65€1520,77

Welke lening

Ben je op zoek naar een klein geldbedrag of heb je liever geen krediet check dan kun je kiezen voor een minilening, daarbij kun je tot maximaal 2500 euro lenen voor een maximale periode van 62 dagen. Ga je verbouwen aan je huis of wellicht de tuin opknappen en heb je een fors bedrag in één keer nodig, dan kom je uit op een persoonlijke lening, met een fors bedrag wordt bedoeld vanaf 2.500 euro tot 100.000 euro. Heb je liever wat geld achter de hand voor als er iets mis of kapot gaat dan kun je vanaf 2.500 euro terecht voor een doorlopend krediet met een flexibele aflostermijn en een flexibele rente.

Doorlopend kredietOverzicht
Minimum lenen€2.500
Maximum lenen€100.000
Laagste rente4,5%
Hoogste rente6,9%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden

Minilening

In zeer korte tijd is de minilening (flitskrediet) bijzonder populair geworden in Europa, overgewaaid vanuit Amerika bedoeld als een voorschot op je salaris (payday). Er zijn in Nederland verschillende aanbieders van kleine bedragen actief waar je dit kunt aanvragen. Na een start van de minilening enkele jaren geleden was er een hoop kritiek op deze vorm van lenen omdat er te veel rente werd gerekend en ook de kosten niet helder werden weergegeven op de website.

Gelukkig is dit nu beter geregeld en worden alle kosten en rente die je moet betalen helder gepresenteerd voordat je een minikrediet afsluit, er kan nu dus geen misverstand meer ontstaan over de kosten en de rente. Het blijft natuurlijk een vrij dure manier van geld lenen, maar als je het hebt over makkelijk geld lenen dan is de minilening daar wel een prima voorbeeld van. Er wordt voor de flitslening geen bkr check uitgevoerd, dus heb je een negatieve registratie bij het bkr dan is dit geen enkel probleem.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente