fbpx

Lening zonder bkr

Lening zonder bkr

Lening zonder bkr

Een lening zonder bkr betekent dat je een bepaald geldbedrag leent terwijl je een negatieve registratie hebt omdat je een betalingsachterstand hebt bij een andere lening, een postorderbedrijf of op je creditcard. Natuurlijk is dit erg vervelend, want je kunt bijna nergens meer terecht om een lening af te sluiten terwijl je wel gewoon een inkomen hebt. Een ander bijkomend probleem is dat zelfs als je de betalingsachterstand inloopt de melding nog 5 jaar blijft staan voordat deze wordt verwijderd. Dit houdt in dat je nog 5 jaar last hebt bij het aanvragen van een lening vanwege deze melding.

Lening zonder bkr

Heb je dus een negatieve melding bij het bkr dan zijn er toch nog wel wat mogelijkheden om een lening aan te vragen, even vooropgesteld dat je een regelmatig inkomen hebt kun je een klein bedrag lenen ondanks dat je dus deze registratie hebt. Een lening zonder bkr kent een maximum van rond de 800 euro, het is dus vooral handig als je even snel wat meer geld hebt zodat je weer kunt pinnen, zie het als een voorschot op je salaris. Een lening zonder bkr moet je in tegenstelling tot andere leningen die vaak vanaf 2.500 euro beginnen, zoals een doorlopend krediet of een persoonlijke lening weer snel aflossen, meestal binnen 45 dagen. Ook moet je de lening in één keer terug betalen, dit kan niet in termijnen.

Hoe snel kan ik lenen

Het aanvragen van een klein bedrag met een minilening gaat redelijk snel, je doet dit online en je vult het formulier in 5 minuten in. Er zijn in Nederland meerdere aanbieders van de minilening dus het is wel belangrijk dat je goed uitzoekt welke voor jou de beste is, vooral wanneer je snel je geld wil hebben moet je dus kijken naar een aanbieder die dit dezelfde dag nog kan regelen. Er zijn ook kredietverstrekkers die geld lenen zonder bkr en dit na goedkeuring binnen 10 minuten uitbetalen, voor deze snelle oplossing moet je vaak wel betalen.

Kan ik zien of ik een bkr registratie heb

Er zijn een aantal voorwaarden waarbij je geregistreerd wordt bij het bkr, je lening moet groter dan 500 euro zijn maar kleiner dan 175.000 euro, ook moet de lening een minimale looptijd hebben van 3 maanden en verstrekt zijn aan een natuurlijk persoon. 8 procent van de Nederlandse bevolking heeft een negatieve registratie bij het bkr, je bent dus niet de enige. Je kunt je gegevens die daar opgeslagen zijn te allen tijde opvragen zodat je kunt beoordelen of de informatie juist is. Het opvragen van gegevens kan hier, het opvragen kost minimaal 4,95 en maximaal 12,50.