Home » Geld lenen » Specifiek doel » Vakantie » Leen geld voor de voorjaarsvakantie

Leen geld voor de voorjaarsvakantie

De eerste vakantie van het jaar is de voorjaarsvakantie. De voorjaarsvakantie is dan ook vaak de eerste periode van het jaar waarin we er weer op uitgaan. Of dit nu een weekend, midweek of hele week is, het is gewoon lekker om er weer even uit te zijn. De voorjaarsvakantie valt vrijwel altijd in februari. Qua financiën komt de voorjaarsvakantie nog wel eens net te vroeg, gezien de dure feestdagen die we immers nog maar net achter de rug hebben. Dus is het heel goed voor te stellen dat je wat geld wil lenen voor deze vakantie.

Direct aanvragen?

Saldodipje minilening
€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander
Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.000
BKR toetsing: Ja

De Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij
Doorlopend krediet

Persoonlijke lening
Rente vanaf 6,1%
Vanaf €5.000
Volledig online

Qeld zakelijk
Zakelijk geld lenen

Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Ook voor eenmanszaak

Leen geld voor de voorjaarsvakantie

Misschien hebben familie of vrienden wel gevraagd om er samen even op uit te gaan. Of wie weet vragen je kinderen hierom, omdat zoveel andere kinderen wel even weg gaan in de voorjaarsvakantie. Het is in deze gevallen niet fijn om uit te moeten leggen dat het allemaal financieel gezien niet zo goed uitkomt. Toch is het niet nodig om het “even krap bij kas zitten” een belemmering te laten zijn om erop uit te gaan. Je kunt immers heel eenvoudig geld lenen voor de voorjaarsvakantie.

In een flits

De mogelijkheid die je namelijk heb om geld te lenen voor de voorjaarsvakantie is het afsluiten van een mini –of flitslening. Bij de bank aankloppen voor een lening om op vakantie te gaan is vaak geen optie. Afspraak maken, papierwerk, bkr-toets, veel vragen en van tevoren eigenlijk al weten dat de lening wordt afgewezen is niet iets waar je op zit te wachten. Bij een minilening heb je met dit alles niets te maken. Snel en simpel online afsluiten en in een flits staat het geld al op jouw bankrekening.

voorjaarsvakantie geld lenen

Hoe het werkt

Een flits –of minilening regel je lekker makkelijk en comfortabel vanuit huis. Er zijn online voldoende aanbieders te vinden. Bij sommige aanbieders is het zelfs mogelijk om geld te lenen door middel van een selfie (in combinatie met een goed zichtbaar en geldig legitimatiebewijs). Bij minileningen leen je een bedrag tot maximaal 2500 euro. Je wordt niet lastig gevallen met een spervuur van vragen en ook de, soms zo vervelende, bkr-toets blijft achterwege.

Invullen gegevens

Je vult simpelweg de gevraagde gegevens in en vaak staat het geld dat je nodig hebt al dezelfde dag al op jouw rekening. De lening los je in de meeste gevallen af tussen de 30 en 124 dagen. In deze periode heb je vaak alweer uitkering of salaris ontvangen. De rentevergoeding die je betaalt is relatief laag. Dit komt omdat het bedrag dat je leent laag is en daarnaast leen je dit maar voor een korte periode. Afhankelijk van het geleende bedrag betaal je dan ook vaak maar een paar euro. Alleen als je het geld heel snel op je rekening wilt hebben dan moet je extra kosten betalen, echter dit is optioneel, dus je hoeft hier niet voor te kiezen.

Prettige vakantie

Nu je dit weet komt wellicht de voorjaarsvakantie voor jou in een heel ander daglicht te staan. Geld lenen voor de voorjaarsvakantie komt vaker voor dan je denkt. En waarom geen gebruik maken van de mogelijkheden die er vandaag de dag zijn? Prettige vakantie!