Krediet

Krediet is een algemene term voor het aangaan van een lening voor welk doel dan ook. Het kan hier gaan om een doorlopend krediet, maar ook een hypotheek is een krediet. Bestel je goederen of diensten online, dan krijg je ook wel eens de mogelijkheden om dit in termijnen af te lossen. Natuurlijk betaal je over al deze vormen rente, daarom is het zaak om er goed naar te kijken voordat je afsluit.


Geld lenen om te reizen

Geld lenen om te reizen

Geld lenen om te reizen

Wat is er mooier in het leven dan reizen, en dan vooral reizen die wat verder gaan dan de geijkte paden. Nadeel is dat mooie reizen veel geld kosten, dus het is heel goed voor te stellen dat je wil geld lenen om te reizen. Ik heb zelf een groot aantal reizen gemaakt naar landen waar ik graag nog eens naar terug zou willen. Mooier dan het kopen van weer eens een nieuwe televisie of toch maar weer een andere auto. Met het maken van mooie reizen, al dan niet met geleend geld doe je indrukken op die later mooie herinneringen zijn waar je mooie verhalen over kunt vertellen. Maar wat kost zo´n mooie reis en welk krediet kun je het beste afsluiten. Wordt het een doorlopend krediet, of een persoonlijke lening. Afhankelijk van je wensen kunnen we daar wat dieper op in gaan. (meer…)


Mobiel geld lenen

Mobiel geld lenen

Mobiel geld lenen

Tsja, de techniek staat voor niets en houdt ook niet op bij het afsluiten of aanvragen van een lening. Recentelijk onderzoek heeft uitgewezen dat ruim de helft van de bezoekers op zoek naar krediet dit op een mobiele telefoon of op een tablet doet. Daarom is het bij mobiel geld lenen van het grootste belang dat je met je telefoon snel kunt navigeren naar waar je op zoek bent. Uiteraard helpt het wel als je weet naar welk bedrag of kredietvorm je precies op zoek bent. Zoek je een bedrag van 1000 euro dan kun je deze zoekopdracht intypen in Google. Er wordt door de zoekmachine grote waarde gehecht aan het feit of een website op een mobiel het goed doet. (meer…)