Kortdurend geld lenen

Kortdurend geld lenen

Als je een grote aankoop wilt doen als investering of gewoon omdat je iets wilt kopen kan het zo zijn dat je op dat moment hier geen geld voor hebt. Dan is kortdurend geld lenen 1 van de goede oplossingen om dit te doen. Hoe meer geld je leent hoe meer het extra bedrag is dat je terugbetaalt. Over een rente betaal je namelijk rond de 13% rente. Hoe korter de tijd is dat je een lening neemt hoe goedkoper deze lening wordt. Dit komt omdat het bedrijf waar je van leent weet dat ze snel hun geld terugkrijgen. Ook kan je in het project een groot deel van je lening in 1 keer afbetalen. Dit is onder de streep ook goedkoper en het is mentaal fijner voor je omdat je weet dat je vóórloopt op je lening.

ferratum minilening

Ferratum

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum

Alternatief voor Ferratum is Saldodipje.


Minilening:€500€1000€1500
Minimale rente:13,99%13,99%13,99%
Maximale rente:13,99%13,99%13,99%
Minimale looptijd
maanden:
111
Maximale looptijd maanden:122
Totaal krediet:€508,13€1015,02€1525,11

Bij wie kan je een kortdurend geld lenen

Er zijn vele instanties waar je geld kan lenen. Er zijn veel verschillen tussen deze instanties. Hier moet je wel op letten als je een lening aanvraagt. Het ene bedrijf zorgt ervoor dat je wel een groot bedrag in één keer kan afbetalen en bij anderen moet je dan een kleine boete betalen. Ook is het zo dat bij het ene bedrijf het effectieve rentepercentage hoger is dan andere bedrijven. De meeste liggen een beetje rond de 10 en 11% maar ze kunnen hier redelijk wat van af liggen. Er zijn namelijk ook bedrijven die maar een rente hebben van 4 of 5 procent. Dit percentage veranderd als je het in een kortere tijd aflost.

Wanneer je acuut op zwart zaad zit, dan kun je direct geld lenen met behulp van een klein bedrag tot wel € 1500.

Vele andere manieren van lenen

Als kortdurend geld lenen geen goede optie is kan je ook nog kiezen voor een andere manier van lenen. Hier zijn er namelijk genoeg van. Je hebt leningen waarvan je iedere maand een beetje geld krijgt. Dit is handig voor als je een bedrijf wilt onderhouden, maar hier nog niet de klandizie voor hebt. Zo kan je in het begin heel wat geld en tijd goed maken om lekker rustig te beginnen.

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Minilening

Verder heb je ook minileningen. Dit zijn leningen met weinig geld als je bijvoorbeeld in de schulden zit en hier even snel uit wilt komen en dan uit de schulden wilt blijven als je het terugbetaald. Als je in de schulden staat, al is het een heel klein beetje, is het lastig om een goede lening te krijgen, omdat rode cijfers niet heel goed staan bij een bank. Deze mini lening betaal je ook af in een paar maanden. Soms zelfs in 2 maanden. Flitsleningen worden ook vaak gebruikt als voorschot op je salaris. Als er iets mis is met je huishoudboekje en je toch iets meer geld nodig hebt dan kun je een kleine lening nemen. Ook als je werkgever die je moet uitbetalen deze maand eens te laat is.

€ 500 lenen met korte looptijd

Ben je op zoek naar een lening met een korte looptijd van 15-, 30-, 45- of 62 dagen? Dan kun je kiezen voor een klein bedrag van €500. Maak zelf je keus in hoeveel dagen je dit wil aflossen. Des te korter de looptijd, des te lager de te betalen rente. De rente op €500 bedraagt op dit moment 13,99% op jaarbasis. Ander klein bedrag lenen? Kijk ook eens voor €200, €300, of €400.

1.Minimaal 18 jaar
2.Regelmatig inkomen van minimaal 900 euro
3.Woonachtig en ingeschreven in Nederland
4.Bankrekening op je eigen naam
5.Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
6.Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
7.Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
8.Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
9.Je stemt er mee in dat er geen
BKR controle wordt uitgevoerd
10.Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.
Wanneer een
minilening?
 
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen zonder BKRSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin
Voordelen minilening
Snel geld op je rekening
Géén BKR toetsing
Simpele aanvraag
Snelle goedkeuring
Geen lastige vragen
Geen papierwerk
Ook aanvragen in het weekend
Afhandeling per email
Snelle aflossing
Per iDeal terug betalen
Geen persoonlijk contact
Ook lenen met schulden
Vrij te besteden

Creditcards

Creditcards zijn een mooie vorm van kopen op het internet en in het echt. Creditcards hebben veel voordelen over een andere pas waar je mee kan betalen. Er is 1 nadeel, je kan er oneindig geld van uitgeven, ook als je dit geld niet hebt. Zo kan je al heel snel in het rood komen te staan. Als je dus niet goed met geld kan omgaan zou ik het persoonlijk ook afraden. Als je wel met geld kunt omgaan kan het vele voordelen hebben. Ten eerste krijg je op veel creditcards vele kortingen op alledaagse dingen.

Zo bespaar je geld op je wekelijkse boodschappen of op je kledingkast. Verder bouw je bij het gebruik van een creditcard credit score op. Dit is heel handig als je in de toekomst een lening wilt aanvragen. Credit score houdt in dat een bank of bedrijf kan zien dat je goed met geld kan omgaan en niet in het rood staat. Zo kan je meer geld krijgen en soms ook met minder rente dan een ander persoon. Creditcards hebben soms ook speciale acties, zoals hoge kortingen op bepaalde winkels en andere acties.

BKR

Wist je dat bij een kortdurende lening geen BKR toetsing wordt uitgevoerd?

Een BKR registratie is een registratie die je kan krijgen als je in het rood staat en hoge schulden hebt. Dit kan ervoor zorgen dat je nergens meer een leasecontract kan krijgen of een lening kan aanvragen, omdat deze registratie laat zien dat je niet met geld om kan gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...