Home » Lenen zonder BKR toetsing » Kleine lening van 700 euro zonder bkr

Kleine lening van 700 euro zonder bkr

Kleine lening van 700 euro zonder bkr
Kleine lening van 700 euro zonder bkr

Een kleine lening van 700 euro zonder bkr is gemakkelijk aan te vragen, je doet dit online en dezelfde dag wordt de aanvraag voor je lening al bekeken en uitbetaald. Snel geld lenen ligt hierdoor binnen handbereik. Je kunt al een kleine lening aanvragen vanaf 100 euro, heb je geen haast om het te ontvangen dan kun je besparen op extra kosten die je moet maken als je de kleine lening snel wil ontvangen. Het maximale bedrag wat je kunt lenen ligt op dit moment op 800 euro.

Kleine lening van 700 euro zonder bkr

Met een minilening kun je snel en online zorgen voor wat extra cash. Moet je snel een rekening betalen of heb je een leuke vakantie gepland, maar heb je niet genoeg zakgeld, dan is de minilening voor jou misschien een oplossing. Als je niet te lang wacht met aanvragen dan kun je kiezen voor een goedkopere optie waarbij je geen extra kosten hoeft te maken en uitsluitend de rente betaalt. Wil je de kleine lening van 700 euro zonder bkr echter binnen 10 minuten op je rekening hebben staan dan kun je kiezen voor de optie ´snel uitbetalen´, deze optie kost extra geld, maar het gevraagde bedrag wordt dan dezelfde dag nog naar je overgemaakt.

Waarom een kleine lening

Het kan zijn dat je bij het bkr een negatieve registratie hebt vanwege een achterstand in een betaling, je kunt dan geen gewone lening afsluiten omdat bij er altijd een bkr toetsing wordt uitgevoerd. Als dan blijkt dat je een registratie hebt dan kun je de goedkeuring wel vergeten. Je kunt dan nog wel een lening afsluiten, maar bent dan aangewezen op een minilening of minikrediet.

Hoe snel wordt het kleine bedrag overgemaakt

Als je een rekening hebt bij één van de grote banken in Nederland dan staat de kleine lening dezelfde dag op je rekening, let er wel op dat er alleen geld wordt overgemaakt op werkdagen, dus vraag de minilening op tijd aan, zo voorkom je langer wachten.

Bkr registratie

Veel mensen hebben in deze moeilijke crisistijden een betalingsachterstand opgelopen en kunnen daarom niet meer terecht voor een reguliere lening, daarom kan de minilening een uitkomst zijn, zeker als je een klein bedrag van 700 euro wil lenen. Maar ook als je geen bkr registratie hebt kan een kleine lening een uitkomst zijn en beschouwd worden als een voorschot op je komende salaris. Je kunt zelf uitrekenen of je voor een kleine lening in aanmerking komt door je vaste uitgaven van je maandelijkse inkomsten af te trekken. Wat er dan onder de streep overblijft is het bedrag wat je kunt lenen. Je moet het namelijk wel binnen 45 dagen weer terug betalen.