Ik wil geld lenen

Ik wil geld lenen

Ik wil geld lenen

Ik wil geld lenen hoor je vaak, maar vaak heeft diegene die er naar op zoek is geen idee waar te beginnen. Laat ik er in dit artikel van uit gaan dat je dit online wil doen en dus niet op de ouderwetse manier van naar de bank gaan om daar een lening aan te gaan vragen.

In deze moderne tijd worden bijna alle kredieten online afgesloten, niet alleen omdat het gemakkelijker is, maar ook omdat het sneller gaat en ook vaak een stuk goedkoper is. Natuurlijk kost geld lenen nog steeds geld, maar als je op een slimme manier een lening aanvraagt dan kun je goed besparen op de te betalen rente.

Ferratum minilening

Ferratum

 Minilening 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee
Ferratum

Géén BKR toetsing 🙂


Alternatief voor Ferratum is Saldodipje.

Ik wil geld lenen

Laten we eerst eens kijken naar welk krediet je op zoek bent. Is het voor een verbouwing aan je huis of voor de aanschaf van iets duurs, zoals een televisie, een nieuwe auto, een caravan, een camper of wellicht zelfs een lening voor je bruiloft. In voorgaande gevallen is het het beste om een persoonlijke lening aan te vragen, hierbij krijg je het hele bedrag in één keer op je rekening gestort.

Ook staat bij een persoonlijke lening de rente vast voor de gehele looptijd, ook de einddatum staat vast, want je betaalt elke maand een stukje van de lening terug als wel een stukje rente. Met de rente kun je nog wel wat voordeel vinden door op internet goed te vergelijken. Je vraagt een persoonlijke lening aan vanaf een bedrag van 5.000 euro.

Persoonlijke lening tariefberekening

Persoonlijke lening:€2.500€25.000€50.000
Totaal krediet:€2.995€27.511€55.022
Minimale rente:5,30%3,70%3,30%
Maximale rente:10,15%8,70%7,70%
Minimale looptijd:111
Maximale looptijd:144180180

Doorlopend krediet

Deze kredietvorm kies je wanneer je op dit moment niet echt geld nodig hebt, maar een reserve, ofwel een appeltje voor de dorst achter de hand wilt hebben. Bij het doorlopend krediet ga je ook pas rente betalen op het moment dat je geld gaat opnemen.

In tegenstelling tot de persoonlijke lening krijg je het gehele bedrag niet op je rekening gestort, in plaats daarvan wordt het aangevraagde bedrag tot je beschikking gesteld op een apart rekeningnummer.

Doorlopend krediet tariefberekening

Doorlopend krediet:€2.500€25.000€50.000
Totaal krediet:€3.605€28.627€56.481
Minimale rente:6,20%4,80%3,90%
Maximale rente:11,10%9,20%9,70%
Minimale looptijd:121212
Maximale looptijd:607272

Gebruik het krediet later pas

Zo kan het heel goed zijn dat je het krediet al geruime tijd tot je beschikking hebt maar er pas veel later gebruik van gaat maken. Een doorlopend krediet heeft een variabele rente gedurende de gehele looptijd, dit kan gunstig zijn bij een dalende rente, maar nadelig bij een stijgende rente.

Ook de looptijd hoeft niet vast te staan en kan constant verlengd worden. Je vraagt een doorlopend krediet aan vanaf 5.000 euro. Heb je alle papieren snel in orde dan kan de lening binnen 2 werkdagen tot je beschikking staan.

Geld lenen zonder bkr toetsing

Vaak wordt het voorschot op je salaris ofwel een minilening geassocieerd met geld lenen zonder bkr. Hoewel veel mensen gebruik maken van de mogelijkheid om toch nog een klein bedrag te kunnen lenen terwijl ze een bkr registratie hebben is het minikrediet gewoon een voorschot op je salaris. dat is ook de reden dat de looptijd van de minilening nooit langer is dan 62 dagen en het maximale bedrag is gesteld op 1500 euro.

Het is trouwens wel een manier van snel geld lenen, want bij sommige aanbieders heb je het aangevraagde bedrag meteen dezelfde dag al op je rekening staan, in sommige gevallen zelfs al binnen 10 minuten.

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1500
2. Kies de looptijd 15, 30, 45, 62 dgn.
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening

Hypotheken

Uiteraard valt de hypotheek ook onder de noemer ´ik wil geld lenen´, echter is dat een materie die wat ingewikkelder ligt vanwege de grote verscheidenheid aan hypotheken. Er is op deze website al veel over geschreven en er is zelfs een categorie hypotheek aanvragen waar je uitgebreide artikelen vindt over dit onderwerp.

Dit vind je misschien ook leuk...