Hoe vraag ik een minilening aan


hoe vraag ik een minilening aan

Hoe vraag ik een minilening aan

Hoe vraag ik een minilening aan is een vraag die vaak gesteld wordt, een minilening is vooral bedoeld als je even krap bij kas zit en je salaris pas later in de maand wordt gestort. Het is vooral handig als je bijvoorbeeld je telefoonrekening of je huur moet betalen. Een minilening biedt dan uitkomst en zoals je hieronder verder kunt lezen hoeven er niet al te veel kosten aan te zitten.

Wat is een minilening precies?

Met een minilening kun je een bedrag van maximaal 600 euro lenen die je dan 30 dagen later weer moet terug betalen. Betalen in termijnen of het krijgen van uitstel tot terug betalen behoort niet tot de mogelijkheden, je moet echt binnen 30 dagen het geleende geld hebben terugbetaald.

Hoe vraag ik een minilening aan

Het aanvragen van een minilening gaat uiterst simpel, je vult de gestelde vragen in en verstuurt deze gewoon online. Als je dit gedaan hebt dan wordt je gevraagd om je account, welke speciaal is aangemaakt voor jou te bevestigen, nu is je account actief. Vervolgens worden er een aantal documenten gevraagd welke je via het internet kunt versturen, zorg er dus voor dat je de belangrijkste documenten alvast inscant, denk hierbij aan je legitimatie, bewijs van inkomen e.d. Als je de gevraagde documenten hebt verstuurd dan wordt je aanvraag in behandeling genomen, je kunt bij het aanvragen van de minilening kiezen hoe snel je je aanvraag behandelt wilt hebben en hoe snel je je geld op je rekening wilt.

Hoe lang duurt het voordat ik de minilening binnen heb

Wanneer je aanvraag behandelt wordt en hoe snel je de minilening op je rekening hebt ligt aan je zelf. Kies je voor de goedkoopste oplossing dan betaal je bijna geen kosten, het duurt dan 4 dagen voordat je het geld op je rekening hebt staan. Heb je haast, dan kun je kiezen voor de snelle methode, de lening kan dan al dezelfde dag op je rekening staan. Echter zijn hier wel kosten aan verbonden. Je moet zelf bepalen of je deze kosten wilt maken, of dat je gewoon een paar dagen wacht.

Mag ik een BKR registratie hebben

Voor het aanvragen van een minilening met een negatieve BKR registratie ondervind je geen probleem. Je mag dus een minilening aanvragen zelfs al heb je een BKR notering. Je moet echter wel een regelmatig inkomen van minimaal 900 euro per maand hebben en minimaal 21 jaar zijn om in aanmerking te komen.
Met een BKR registratie kom je bijvoorbeeld niet in aanmerking voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Hoe vraag ik een minilening aan
Geef je stem

Over John

Hoi, mijn naam is John, ik ben gek op schrijven en dat doe ik dan ook elke dag. Ik beheer een aantal websites met uiteenlopende onderwerpen. Het verschillende karakter van deze websites houdt het leuk om er iedere dag weer over te kunnen schrijven. In het begin was het lastig om over bepaalde onderwerpen te schrijven, maar nu na geruime tijd wordt het steeds makkelijker en leuker om te doen, zeker als je ziet dat wat ik zoal geschreven heb door veel mensen wordt gelezen. Naast het schrijven over het lenen van geld schrijf ik ook op verschillende reis websites en ook op enkele fora ben ik actief als beheerder. Het zijn verschillende onderwerpen, met verschillende interesses en ook veel verschillende mensen.