Home » Financieel nieuws » Gratis speelgoed voor ouders zonder geld

Gratis speelgoed voor ouders zonder geld

Gratis speelgoed voor ouders zonder geld
Gratis speelgoed voor ouders zonder geld

Gratis speelgoed voor ouders zonder geld, is dit mogelijk? Zeker is dit mogelijk. Nieuw speelgoed is ontzettend duur en bovendien zijn de kinderen er vrij snel op uitgekeken, dan belandt het ergens in een hoek en wordt er niet meer naar omgekeken. Lees hier hoe je aan gratis speelgoed kunt komen, is het niet gratis dan kun je het waarschijnlijk krijgen voor een laag bedrag.

Rommelmarkten bezoeken

Bijna elk weekend wordt er wel ergens een rommelmarkt georganiseerd, meestal vind je deze in een sporthal, of bij mooi weer ergens buiten op een parkeerterrein, ook in de kerk worden er regelmatig marktjes gehouden waarbij de opbrengst ook nog eens voor een goed doel is, dat snijdt het mes aan twee kanten dan. Op al deze markten vind je grote hoeveelheden speelgoed wat van kinderen is geweest die er te oud voor zijn geworden, heb je nu geen geld om daar iets te kopen, zorg dan dat je eventueel iets te ruilen hebt, bijvoorbeeld dvd´s die je niet meer kijkt, of cd´s met muziek die je al een hele tijd niet beluisterd hebt. Op deze manier kun je dus voor speelgoed voor de kinderen betalen met spullen die je toch niet meer gebruikt. Hier vind je een overzicht van te houden rommelmarkten door het hele land heen.

Speelgoed lenen

Woon je in een buurt waar je met sommige buren een leuk contact hebt? Stel dan eens voor om speelgoed aan elkaar te lenen. Bij elk gezin met kinderen is er wel speelgoed wat niet meer gebruikt wordt. Op deze manier kan iedereen de hand op de knip houden en zijn de kinderen dolgelukkig met weer eens wat nieuw speelgoed. Spreek bij voorkeur een tijd af dat het speelgoed geruild kan worden, bijvoorbeeld 1 maand, op deze manier krijgen alle kinderen elke maand weer nieuw speelgoed zonder dat het ook maar iets kost.

Speelgoed ruilen op Marktplaats

Op Marktplaats kun je niet alleen landelijk adverteren, maar ook heel gericht bij jou in de buurt, bijvoorbeeld op postcode. Maak daar handig gebruik van en maak een gratis advertentie aan die gericht is op een wijk bij jou in de buurt en zet in de advertentie dat je speelgoed wil ruilen en niet kopen. Maak een pakkende titel zodat mensen die aan het rondkijken zijn meteen geïnteresseerd zijn in je aanbod. Eventueel kun je ook speelgoed wat niet meer gebruikt wordt te koop aanbieden, maar ruilen is beter. Zorg er voor dat je altijd een foto bij je advertentie zet, dit is om de nieuwsgierigheid van de lezer te wekken. Ook is het verstandig om een mobiel nummer te vermelden. Zet zoveel mogelijk relevante informatie in de advertentie zodat de lezers niet met allerlei vragen blijven zitten na het lezen, als voorbeeld zou je kunnen doen:

Titel: Speelgoed ruilen bij jou in de buurt?

´Mijn kinderen willen graag nieuw speelgoed en ik denk dat jouw kinderen dat ook wel willen.

Ik woon in de wijk …. en heb zeer veel leuk speelgoed om te ruilen, kom snel eens kijken en neem dan ook zelf speelgoed mee.

Je kunt me bereiken op 06………´

Het is slechts een voorbeeld, maar zo heb je een beetje een idee hoe een advertentie er uit zou kunnen zien.

Speelotheken

Door het hele land zijn er Speelotheken waar je speelgoed kunt lenen en na een bepaalde tijd weer terug brengt. Je kind kan zelf het speelgoed uitzoeken, dus je weet dan vrijwel zeker dat het iets uitkiest wat het echt leuk vindt. Het enige nadeel van een Speelotheek is dat het jaarlijks geld kost. Je betaalt voor een jaarabonnement 50 euro. Maar het staat natuurlijk nog steeds niet in verhouding tot de kosten die je moet maken als je al het speelgoed nieuw moet kopen. Ook als je kind is uitgespeeld met het speelgoed, dan breng je het terug en dan kan er weer iets anders worden uitgekozen.

Gratis speelgoed voor ouders zonder geld

Er is ook een website die alleen maar zaken aanbiedt die gratis op te halen zijn, er is ook een grote sectie met alleen maar speelgoed. Je moet dan natuurlijk wel het geluk hebben dat deze aanbiedingen bij jou in de buurt zijn, maar het is zeker leuk om daar regelmatig te kijken. Zie je iets leuks, reageer dan meteen, want er zijn natuurlijk nog veel meer kapers op de kust.
De naam van deze website is heel toepasselijk: gratisoptehalen.nl en de afdeling speelgoed vind je hier.
Ook hier kun je zelf een advertentie plaatsen met een voorstel tot ruilen van speelgoed.