Goedkope minilening

Goedkope minilening

Goedkope minilening

Met een goedkope minilening weet je zeker dat je niet teveel kosten betaalt om deze af te sluiten. Bij sommige aanbieders van de minilening zijn de extra kosten optioneel en kun je er dus voor kiezen om alleen de rente te betalen. Alle verstrekkers van de minilening rekenen uiteraard wel rente, maar voor een goedkope minilening kun je dus wel geld besparen op de kosten die bij anderen niet te kiezen zijn ,maar verplicht. Ik zal aan de hand van wat voorbeelden laten zien hoe je dit op een simpele en snelle manier kunt doen. Ook is er een instructiefilmpje die je kunt bekijken die stap voor stap uitlegt hoe dit in zijn werk gaat.Goedkope minilening

Zoals al eerder vermeld is er een aanbieder die je de mogelijkheid geeft om zonder extra kosten een klein bedrag tot 600 euro te lenen geeft. In het geval dat je hier gebruik van maakt is het belangrijk om te weten dat de uitbetaling wat langer duurt dan wanneer je kiest voor een uitbetaling op dezelfde dag. Als je je lening wat vooruit plant dan is dit langer wachten echter geen probleem. Heb je wel haast en wil je het bedrag dezelfde dag op je rekening hebben dan kun je kiezen voor de betaalde opties om dit sneller te laten verlopen.

Klein bedrag lenen met spoed

Wil je snel geld lenen dan heb je keuze uit meerdere aanbieders, zij betalen dezelfde dag nog je aangevraagde lening uit. Echter zit je hier dan wel vast aan extra kosten die je verplicht moet maken, zo vind je een geldverstrekker die je verplicht stelt een garantieverzekering te nemen, of iemand die voor je garant kan staan, de laatste optie is gratis, maar heb je niemand die dit voor jou wil doen dan zul je een betaalde verzekering af moeten sluiten bij het aanvragen van een minilening.

Welke minilening heeft geen extra kosten

Als je dus geen extra kosten (behalve de rente) wil maken dan kun je het beste eens kijken bij Cashper, deze biedt de mogelijkheid om een klein bedrag tot maximaal 600 euro te lenen zonder verplicht extra kosten te moeten maken. Onderaan dit bericht vind je een instructiefilmpje die je laat zien hoe je dit aanvraagt op een goedkope manier.

Bekijk hier het filmpje over een goedkope minilening.

Geld lenen zonder bkr

Als je ergens anders nog een lening hebt lopen en een betalingsachterstand hebt waarbij je een negatieve bkr registratie hebt gekregen dan is dit voor het aanvragen van een minilening niet erg, er wordt namelijk geen bkr toetsing uitgevoerd bij deze vorm van geld lenen, dus in dit geval kun je gewoon geld lenen zonder bkr toetsing. Let er wel op dat je in staat moet zijn om je lening terug te kunnen betalen. Voor meer informatie over geld lenen kun je ook eens kijken op de website van het nibud, met veel informatie over geld lenen en waar je op moet letten.

Dit vind je misschien ook leuk...