Goedkoopste doorlopend krediet aanvragen en oversluiten

Goedkoopste doorlopend krediet aanvragen en oversluiten

Goedkoopste doorlopend krediet aanvragen en oversluiten

Het is altijd een uitgebreide online zoektocht, want waar vind je nu precies het goedkoopste doorlopend krediet die ook nog eens gemakkelijk aan te vragen of over te sluiten is én snel wordt goedgekeurd. In onderstaand overzicht zal ik proberen om antwoord te geven op deze vraag. Maar misschien nog wel belangrijker ook de mogelijkheid geven om direct een vrijblijvende offerte voor een doorlopend krediet aan te vragen. Met deze offerte kun je thuis nog eens op je gemak nalezen wat de aanbieding precies inhoudt en of de geboden rente inderdaad wel zo laag is als in eerste instantie aangegeven.

Wat is de laagste rente van dit moment

Op het moment van schrijven verandert de aangeboden rente zeer regelmatig. Het is daarom ook lastig om aan te geven wat een blijvende rente is. Om toch een indicatie te kunnen geven van de huidige leenrente geef ik als voorbeeld Nationale Nederlanden die een rente op een doorlopend krediet aanbiedt vanaf 4,5%. Hier moet wel de kanttekening bij worden gemaakt dat dit een rente is bij een €25.000 doorlopend krediet. Bij een lager bedrag zal de rente gaan stijgen en bij een hoger bedrag nog iets gaan dalen.

Je persoonlijke omstandigheden

Sterk van belang voor de hoogte van de rente zijn je persoonlijke omstandigheden. Heb je een eigen huis of een huurhuis, ben je getrouwd of gescheiden, heb je kinderen, het zijn allemaal factoren die meetellen wanneer je besluit om een doorlopend krediet aan te gaan vragen. Wanneer tijdens de looptijd van je doorlopend krediet je persoonlijke omstandigheden wijzigen door bijvoorbeeld een scheiding dan kan de kredietverstrekker de rente aanpassen. Houd dit goed in de gaten. Worden je omstandigheden gunstiger vergeet dan niet deze wijziging door te geven zodat je in aanmerking komt voor een lagere rente.

Doorlopend krediet aanvragen

Op de website van geldlenenperdirect.nl worden een tweetal aanbieders van een doorlopend krediet aangeboden. Geenszins een volledig aanbod, echter een overzicht van aanbieders die een hoge mate van acceptatie bieden en een bijzonder goede klantenservice hebben. Tel daarbij op de geboden lage rente als reden om speciaal deze kredietverstrekkers in een overzicht aan te bieden.

Nationale Nederlanden

Iedereen kent natuurlijk Nationale Nederlanden (NN). Vanwege de sponsoring van Oranje, maar misschien wel van de reclameslogan ´Wat er ook gebeurt´. Een toch nog steeds typisch Nederlands bedrijf die naast allerhande verzekeringen een belangrijke en betrouwbare partner voor je kan zijn. Omdat NN een doorlopend krediet aanbiedt vanaf 4,5% ten tijde van schrijven is dit een interessante keus voor het aanvragen van een offerte voor een doorlopend krediet. Wanneer je het online formulier invult zul je snel op de hoogte worden gebracht van de voortgang van je aanvraag. Vergeet niet dat een offerte altijd vrijblijvend is en je tot niets verplicht.

Geldshop

Kredietverstrekker Geldshop prijkt al meerdere jaren op deze website. De omgeving waar je een doorlopend krediet kunt aanvragen is bijzonder prettig en rustgevend te noemen. Je kunt er veel zaken zelf regelen. Geef het bedrag aan wat je wil lenen en geef aan waar je het voor wil gaan gebruiken. Een prettige website om een online offerteaanvraag te starten. Ook bij Geldshop is er een professionele helpdesk aanwezig die je met alle vragen waar je mee zit kan en wil helpen. Online chatten is één van deze mogelijkheden, maar je kunt ook bellen als je dit prettiger vindt.

Dure lening(en) oversluiten

Een mooi moment om weer eens te kijken of je nog elders een lening hebt lopen waar je op dit moment met de lage rente teveel voor betaalt. Eerder heb ik al geschreven over het oversluiten van een dure lening. Het is gemakkelijk om te doen, want je kunt bij je aanvraag voor je nieuwe doorlopend krediet aangeven dat je een ´oude lening´ wilt oversluiten. Eenmaal goedgekeurd heb je hier geen omkijken meer naar. Je oude lening wordt in zijn geheel afgelost en je doorlopend krediet wordt verhoogd met dit bedrag, maar dan met een lagere rente dan die je nu betaalde.

Goedkoopste doorlopend krediet aanvragen en oversluiten

Ook met een lage rente kost geld lenen nog steeds geld. Het oversluiten van een oude lening echter kan je geld besparen. Wordt de totale som van je leningen hoger dan wat je nu hebt dan kost dit geld. Het bedrijf die de lening verstrekt wil immers geld verdienen. Denk dus goed na voordat je een nieuwe lening afsluiten en stel je goed op de hoogte van alle voorwaarden die aan je gesteld worden. Kijk bijvoorbeeld ook eens op de website van het Nibud. Daar vind je bijzonder veel informatie over financiën in het algemeen en geld lenen in het bijzonder. Doe de risicometer lenen en ontdek jouw persoonlijke situatie.

Dit vind je misschien ook leuk...