Home » Geld lenen » Lenen zonder BKR toetsing » Goedkoop geld lenen met bkr

Goedkoop geld lenen met bkr

Goedkoop geld lenen met bkr
Goedkoop geld lenen met bkr

Stel dat je een negatieve registratie hebt gekregen om de één of andere reden, kun je dan nog wel ergens goedkoop geld lenen met bkr. Ja, dit is zeker wel mogelijk, het zal dan niet om een groot bedrag gaan wat je leent zoals met een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, maar ten hoogste een bedrag van 800 euro. Hierbij maakt het niet uit of je een bkr registratie hebt en als je het een beetje slim aanpakt en niet al teveel haast hebt om het bedrag te ontvangen dan kun je de kosten zeker goed in de hand houden en betaal je niet veel meer dan de rente.

Goedkoop geld lenen met bkr

Er zijn in Nederland verschillende aanbieders van een minilening die je kunnen helpen zelfs met bkr. Echter zijn er ook een aantal die standaard kosten rekenen voor het snel uitbetalen, hier heb je dus niets te kiezen wat dat betreft en daar kom je dus niet onder uit. Je hebt de lening dan wel snel op je rekening maar je zult hier wel voor moeten betalen. Heb je niet heel veel haast en kun je een paar dagen wachten op het bedrag wat je wil lenen dan kun je dus beter kiezen voor een aanbieder die dit optioneel heeft ingesteld.

Welke minilening is goedkoop

Wil je zo goedkoop mogelijk een klein bedrag lenen kies dan voor de tweede optie bij de overzichtspagina die je vindt bij minilening aanvragen. Bij deze aanbieder heb je alle vrijheid om niet alleen het bedrag en de aflossnelheid te bepalen, maar ook verschillende extra´s zijn optioneel te kiezen, kies je voor geen enkele betaalde optie dan beperk je de kosten tot uitsluitend de rente. Aangezien het een klein bedrag is voor een korte periode zijn deze kosten goed te overzien. Wil je 500 euro lenen met een looptijd van 30 dagen dan betaal je over deze periode een rente van 15% ofwel een bedrag van €5,83. Na 30 dagen los je het gehele bedrag van €505,83 in één keer af en dan is de gehele lening afgelost.

Welke voorwaarden zijn er

Het is bij het aanvragen van een minilening vooral belangrijk dat je deze op de afgesproken datum kunt aflossen. Ga voor jezelf eens na wat je aan het einde van de maand overhoudt, neem dit bedrag als richtlijn om een kleine lening af te sluiten. Ga je op vakantie en wil je wat extra zakgeld mee dan is de minilening daar ook voor geschikt. Tip: Zet de aflossing alvast gereed in je online bankieren, dan kun je niet vergeten om op tijd af te lossen en heb je er ook geen omkijken meer naar.