Home » Geld lenen » Specifiek doel » Feestdagen » Geld lenen voor vuurwerk

Geld lenen voor vuurwerk

De decembermaand is altijd een dure maand. Steevast merk je in deze dagen dat de feestdagen altijd toch net weer wat duurder uitvallen dan je van tevoren had gedacht. Eerst Sinterklaas, dan kerst en als knallende afsluiter nog oudejaarsavond. Maar ja, wil je op de laatste dag van het jaar nog even lekker knallen of naar iets moois kijken en heb je daar geen geld voor, dan wil je misschien geld lenen voor vuurwerk, natuurlijk wel voorzichtig doen. Maar laten we eerlijk wezen, het is toch wel aardig als je zelf nog wat kunt afsteken in plaats van alleen maar te kijken wat de buren doen.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Wordt het een knaller?

Maar wat nu als oudejaarsavond toch niet zo’n knaller zal worden voor je? Omdat je bijvoorbeeld geen geld meer hebt om knallend het oude jaar uit te gaan? Bij een beetje oudejaarsavond hoort nu eenmaal een mooi pakket aan vuurwerk. Zeker wanneer je met je vriendengroep oud & nieuw viert wil je ook je bijdrage leveren en met een mooi stukje vuurwerk voor de dag komen. De tijd van een simpel grondbloemetje heb je wel gehad. Maar ja, wat te doen als jouw financiën het kopen van vuurwerk simpelweg niet toelaten? Toekijken en genieten van andermans vuurwerk is wel het laatste dat je wil!

Maar dat hoeft ook niet

Je kunt namelijk gewoon vuurwerk gaan bestellen en lekker gaan genieten van een ouderwetse oud & nieuw. Er is namelijk een mogelijk waardoor jij gewoon vuurwerk kunt kopen en er weer helemaal bij hoort. Geld lenen voor vuurwerk is niet iets waar je aan gedacht zult hebben, maar is wel degelijk mogelijk. En nog snel en simpel te regelen ook.

Geld lenen voor vuurwerk

Geld lenen voor vuurwerk doe je door middel van het afsluiten van een minilening. In de volksmond wordt dit ook wel een flitslening of voorschotje genoemd. Waar de bank jouw aanvraag voor geld lenen voor vuurwerk onmiddellijk af zal wijzen is dit bij een minilening niet het geval. Gewoon omdat er geen vervelende vragen worden gesteld. Ook wordt er geen check gedaan bij het bkr in Tiel. Je kunt een minilening gebruiken voor het lenen van bedragen tot 2500 euro. Je regelt dit gewoon vanuit huis, online.

Binnen 5 minuten aanvragen

Je vult je gegevens in en vaak staat het gevraagde bedrag al binnen een uurtje op jouw rekening. Ook de aanvraag gaat zeer simpel en kun je in 5 minuten afronden. Natuurlijk moet je dit bedrag terugbetalen en dit doe je over het algemeen tot maximaal 4 maanden. Geld lenen kost geld, maar omdat het geleende bedrag relatief laag is en de looptijd van de minilening relatief kort is, is de kredietvergoeding die je betaalt niet al te hoog.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente