Home » Geld lenen » Specifiek doel » Feestdagen » Geld lenen voor Valentijnsdag

Geld lenen voor Valentijnsdag

Het is een steeds groter worden fenomeen, natuurlijk ook geholpen door de middenstand, Valentijnsdag. Op 14 februari geven we elk jaar weer onze geliefden een mooi en verrassend cadeau. Het hoeft natuurlijk geen duur cadeau te zijn, ook een leuke attentie of een leuke kaart kan soms volstaan. Maar stel dat je pas een nieuwe partner hebt en deze op Valentijnsdag extra in het zonnetje wil zetten waarbij de kosten slechts bijzaak zijn. Dan kan het voorkomen dat je zelf niet genoeg geld hebt om dit te bekostigen en op zoek gaat naar geld lenen voor Valentijnsdag. Het kan op een vrij eenvoudige wijze tot in ieder geval 1500 euro.

Direct bekijken?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Geld lenen voor Valentijnsdag

Maar waar kun je dan terecht voor het cadeau wat je wil gaan kopen en misschien nog wel belangrijker de vraag, wat wil je er aan uit gaan geven. Laten we voor het gemak er van uit gaan dat je niet meer dan 1000 euro wil spenderen aan je presentje, het moet immers ´leuk´ blijven. Is dit het geval en ga je niet meer uitgeven dan kun je heel goed terecht voor een minilening ofwel een voorschot op je salaris. Deze lening is dus voor een relatief korte periode en moet je aflossen wanneer je salaris gestort wordt. Op deze manier kun je op een simpele manier er toch voor zorgen dat je op Valentijnsdag toch goed voor de dag komt voor je schatje.

Geld lenen voor Valentijnsdag
Geld lenen voor Valentijnsdag

Hoe werkt het

Het gaat eigenlijk heel simpel, je gaat naar de website waar een flitskrediet wordt aangeboden, je vult het online vragenformulier in en verstuurt deze elektronisch. Vervolgens krijg je van het bedrijf waar je hebt aangevraagd te horen welke paperassen je ingescand per email moet toesturen. Deze aanvraag doe je in minder dan 5 minuten. vervolgens worden je gegevens bekeken en wordt er beslist of je in aanmerking komt voor de lening. Natuurlijk hoef je geen 1000 euro aan te vragen, je kunt ook minder doen, zeg 500 euro. Je kunt al aanvragen vanaf 100 euro. Ook belangrijk om te weten is dat er géén bkr toetsing wordt uitgevoerd, je kunt dus geld lenen zonder bkr.

Maar wat is Valentijnsdag

Valentijnsdag is zoals wel meer bekende feestdagen zoals Halloween overgewaaid uit de Verenigde Staten en geïnitieerd door Paus Gelasius die in het jaar 496 14 februari heeft uitgeroepen tot de dag van de heilige Valentijn. Valentijnsdag is pas sinds de jaren 90 ook populair geworden in Europa en sindsdien een niet te vergeten dag.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente