Home » Geld lenen » Specifiek doel » Feestdagen » Geld lenen voor Vaderdag

Geld lenen voor Vaderdag

Elk jaar weer hetzelfde probleem, Vaderdag staat voor de deur en je hebt weer eens geen geld voor een leuk cadeau. Wil je snel geld lenen voor Vaderdag dan staan er verschillende mogelijkheden voor je open die je kunt gebruiken om toch even snel wat geld op zak te hebben om je vader op deze speciale dag toch nog te kunnen verwennen.

Duur cadeau, goedkoop cadeau, dat is natuurlijk iets wat je zelf moet beslissen. Maar over het algemeen zijn er voor vaders genoeg dure cadeaus te verzinnen. Met het lenen van een klein bedrag als voorschot op je salaris kun je snel een bedrag van maximaal 2500 euro lenen. Je hoeft natuurlijk niet het maximale aan te vragen, je kunt ook kiezen voor een lager bedrag wat een stuk gemakkelijker is af te lossen. Populaire bedragen die vaak worden aangevraagd zijn 200 euro, 300 euro en 500 euro.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Ik weet wel een mooi cadeau dat de meeste vaders dolgraag zouden willen hebben, een mooie fotocamera van een goed merk zoals Canon of Nikon. Maar ja, dan praat je natuurlijk wel over een bedrag wat al snel in de buurt van 400 euro komt en dan doe je nog niet eens gek wat betreft een goede camera. Maar enfin, met het lenen van het bedrag van 400 euro kun je je vader dit jaar eens extra in het zonnetje zetten.

Aanvragen Vaderdag lening

Voor het aanvragen van het door jou gewenste bedrag moet je een regelmatig inkomen hebben. Je vraagt deze minilening gewoon gemakkelijk online aan waarna de rest van de correspondentie via email of sms verloopt. Ook het versturen van documenten die gevraagd worden kun je met je mobiele telefoon een foto maken en deze vervolgens per email versturen. Maak je een selfie met jou en je legitimatiebewijs er op, dan wordt je aanvraag sneller bekeken. De documenten die je minimaal moet aanleveren is een legitimatiebewijs, een recent bankafschrift bij voorkeur met een bijschrijving van je salaris er op.

Hoe snel gaat dit alles?

Het aanvragen van een minikrediet gaat met spoed en rond je af in minder dan 5 minuten. Wordt je aanvraag goedgekeurd dan heb je binnen 12 uur het gevraagde bedrag op je rekening staan, dit is echter wel afhankelijk van de bank die je hebt, maar alle grote banken verwerken deze betaling dezelfde dag nog.

Wat is Vaderdag?

Vaderdag is net zoals veel ander feesten in Europa en Nederland overgewaaid uit Amerika rond 1909. In Nederland wordt Vaderdag altijd gevierd op de derde zondag in juni. Sinds 1937 wordt Vaderdag gevierd in Nederland en heeft sindsdien veel aan populariteit gewonnen.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente