Home » Geld lenen » Specifiek doel » Feestdagen » Geld lenen voor Pinksteren

Geld lenen voor Pinksteren

Wat kun je lenen?

De snelste oplossing gevonden voor het geld lenen voor Pinksteren is een minilening, deze heb je immers binnen 12 uur op je rekening en er zijn geen lastige vragen. Aanvragen kan vanaf €100. Tevens is er weinig papierwerk en er is een ruimhartige goedkeuring.

Andere mogelijkheden voor je zijn een persoonlijke lening vanaf €1.000, of een doorlopend krediet vanaf €2.500.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Veel dure dagen

Pinksteren is een periode waarbij veel mensen er op uit trekken voor een lekker lang weekend, een bezoek aan een pretpark of dierentuin. Niet alleen zal ik je in dit artikel uitleggen waar je kunt geld lenen voor Pinksteren, wellicht een klein bedrag als voorschot op je salaris, maar ook waar Pinksteren vandaan komt en wat de betekenis er van is. Het zijn een hoop dure dagen die snel achter elkaar vallen, nog maar net bijgekomen van Moederdag en Koningsdag of het lange weekend van Pinksteren staat alweer voor de deur.

Ook de kinderen zijn vrij

De kinderen zijn ook lekker vrij en je vindt het toch ook leuk deze op een gezellig dagje uit of een lang weekend in een vakantiehuis te trakteren. Maar ja, het kost wel allemaal geld, zeker in de vakantieperiode betaal je overal de hoofdprijs, dus het kan dan wel eens van pas komen om eventjes wat extra geld achter de hand te hebben. Je wil toch ook niet dat je midden in je korte vakantie zonder geld komt te zitten.

Kleine lening

Ik ga er voor het gemak maar van uit dat je niet op zoek bent om een enorm bedrag te lenen, maar meer een klein bedrag van een paar honderd euro zodat je het tijdens je trip een beetje leuk kunt hebben en jezelf en eventueel de kinderen niet teveel leuke dingen wil onthouden. Kijk eens voor het lenen van een bescheiden bedrag voor een minilening, die je eigenlijk moet zien als een voorschotje op je komende of daarop komende salaris.

Voordeel flitskrediet

Voordeel van een flitskrediet is dat je snel geld op je rekening hebt en dat er geen lastige contracten te hoeven worden ingevuld. Je regelt gewoon alles online, waarna je van de voortgang van je aanvraag op de hoogte wordt gehouden door middel van een email of een sms bericht. Op deze manier kun je binnen 24 uur een bedrag tot maximaal 1500 euro lenen, dit maximale hoeft natuurlijk niet, de praktijk wijst uit dat bedrag rond de 300 euro het meest populair zijn.

Hoe vraag ik een minilening aan?

Zoals je in onderstaande afbeelding kunt zien begin je met het verplaatsen van de schuifjes om aan te geven hoeveel je wilt lenen en binnen welke periode je dit wil terugbetalen. Je ziet dat je bij dit voorbeeld de keuze hebt van 100 euro tot maximaal 1500 euro. Onderaan zie je het schuifje staan waar je de termijn kunt aangeven, maximaal 62 dagen, dus dat zou dan betekenen dat je het pas hoeft terug te geven bij het ontvangen van je salaris over 2 maanden. Dit geeft je wat ruimte om het bedrag bij elkaar te sparen, want je moet het geleend geld in één keer aflossen, dit kan helaas niet in termijnen. Vervolgens vul je je mobiele telefoonnummer is én je email adres. Je moet dus beiden hebben om succesvol te kunnen aanvragen.

Looptijd minilening

Tips over geld lenen video

Hoe verder?

Heb je beide zaken zoals boven beschreven ingevuld dan ga je naar de volgende pagina waar je een legitimatiebewijs moet versturen, dit kan zijn een paspoort, een id-kaart, of een rijbewijs. Je kunt het op twee manieren opsturen, óf je scant het document in, óf je maakt er een duidelijk foto met je mobiele telefoon van. Is het niet goed dan hoor je dit vanzelf waarna je het opnieuw, met een andere foto kunt proberen. Je ziet dat het een eenvoudig proces is waarbij de gestelde vragen voor zich spreken. Rond het hele proces af en je aanvraag is geslaagd en wordt in behandeling genomen.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente