Home » Geld lenen » Specifiek doel » Geld lenen voor nieuwe smartphone

Geld lenen voor nieuwe smartphone

Je zal het altijd zien, er komt een nieuwe smartphone uit die je heel graag wil hebben, maar op dat moment staat er geen euro op je rekening en sta je dus letterlijk en figuurlijk met lege handen. Natuurlijk kun je kiezen voor zo´n abonnement waarbij je de telefoon gratis krijgt, maar dan zit je vervolgens wel meerdere jaren aan een keiduur contract vast. Wil je dit niet dan kun je geld lenen voor een nieuwe smartphone. Dit kun je voor de korte termijn doen, zodat je het weer terugbetaald wanneer je salaris gestort wordt. Eventueel kun je nog kiezen voor de langste aflostermijn van 45 dagen zodat je 2 salarissen de tijd hebt om het verschuldigde bedrag bij elkaar te sprokkelen. Lees verder om te ontdekken wat een minilening in dit geval voor je kan betekenen.

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkheden

Minilening:€500€1500
Rente11,92%11,66%
Looptijd30 dagen62 dagen
Totaal€504,65€1520,77

Met de snelheid waarbij nieuwe telefoons uitkomen word je eigenlijk gedwongen om regelmatig een nieuwe aan te schaffen, een laatste versie van je favoriete merk is toch weer net iets mooier en kan weer nét iets meer dan het mobieltje wat je nu hebt. Eerder schreef ik al dat je natuurlijk kunt kiezen voor een abonnement waarbij je de smartphone gratis krijgt, nadeel: duur contract. Maar je kunt ook kiezen voor een tussenoplossing waarbij je de helft van de waarde van je nieuwe mobiel zelf betaalt. Als je vervolgens geld moet lenen om dit te bekostigen dan kun je kiezen voor een minilening waarbij je voor een korte periode een bedrag van 100- tot 1500 euro kunt lenen.

Minilening aanvragen

Het aanvragen van een minilening doe je online en kun je afgerond hebben in minder dan 5 minuten. Je vult alle gegevens in die gevraagd worden en verstuurt daarna het document door op de knop ´verzenden´ te drukken. Met deze vorm van lenen kun je geld lenen zonder bkr toetsing, want deze wordt namelijk niet uitgevoerd bij deze vorm van krediet. Tegenwoordig kost een nieuwe smartphone, of deze nu van Samsung of van Apple is al snel honderden euro´s, waarbij 700 euro eerst komt. Natuurlijk een heel bedrag, maar met het lenen van een klein bedrag kun je de helft, of eventueel het hele bedrag zelf betalen zodat je een contract van je provider krijgt aangeboden wat veel lagere kosten per maand heeft.

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1800
2. Kies de looptijd. Maximaal 62 dagen
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen met ruime goedkeuring

Hoe moet ik aflossen?

In tegenstelling tot andere vormen van krediet moet je een minilening in twee keer aflossen, dit kan dus ook in termijnen. Je kunt wel kiezen voor de langstlopende van 62 dagen, als je de aanvraag dan slim op een bepaalde datum verstuurt dan kun je er 2 salarissen over doen om het volledige bedrag af te lossen.

Wat zijn de voorwaarden?

Voor het aanvragen moet je minimaal 18 jaar oud zijn, in Nederland woonachtig en een Nederlandse bankrekening en mobiel telefoonnummer hebben. Voorts moet je een regelmatig inkomen hebben. Let goed op dat je het bedrag in één keer en op tijd kunt aflossen anders kun je er een volgende keer niet meer terecht. Ook is het belangrijk goed de kosten in de gaten te houden bij het aanvragen, sommige aanbieders hebben optionele kosten die je kunt maken en bij andere aanbieders heb je niets te kiezen en zit je automatisch aan kosten vast.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente