Home » Geld lenen » Specifiek doel » Feestdagen » Geld lenen voor Koningsdag

Geld lenen voor Koningsdag

Elk jaar barsten de feestelijkheden rond Koningsdag weer los en verzamelt een groot deel van de Nederlandse bevolking zich rond de tv om het feest mee te kunnen vieren. Nog meer mensen organiseren zelf leuke dingen bij hen in de straat waarbij alle buurtbewoners welkom zijn om mee te feesten. Dat kost natuurlijk wel wat, waarschijnlijk worden de kosten door meerdere gezinnen gedragen maar moet je eerst alles zelf voorschieten, waarna je dit later weer terugkrijgt.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Dan wil je geld lenen voor Koningsdag om de lopende kosten te kunnen betalen zodat je zonder verdere problemen kunt uitzien op een bijzonder geslaagd en goed georganiseerd feest. Het zal geen groot bedrag zijn wat je wil lenen, het lijkt me dat een bedrag tot maximaal 1000 euro voldoende zou moeten zijn, is het toch een groter bedrag dan kun je uitzien naar een andere kredietvorm. Welke vormen tot je beschikking staan kun je hieronder verder lezen.

Geld lenen voor Koningsdag

De Koningsdag wordt traditioneel gevierd op 27 april, omdat dit de geboortedatum van koning Willem-Alexander is. Uitzondering op deze regel is dat wanneer 27 april op een zondag valt het een dag eerder gevierd wordt. Maar enfin, wil je dus een geldbedrag lenen om je lopende kosten te kunnen betalen en kun je dit niet uit eigen middelen doen, dan zou je eens kunnen kijken naar het lenen van een klein bedrag door middel van een minilening. Met deze bescheiden lening kun je op een snelle manier een bedrag van 1000 euro tot je beschikking krijgen die je naar eigen inzicht kunt uitgeven. Let wel op dat je het bedrag wat je leent, dit kan al vanaf 50 euro, in één keer moet terug betalen, dit kan dus niet in termijnen.

Direct geld lenen

Met dit soort gelegenheden is het van belang dat je direct geld kunt lenen, dus dat je niet weken bezig bent met het aanvragen en afhandelen van het krediet wat je wil hebben. Daarom is het ook aan te raden je aanvraag online uit te voeren, dit gaat niet alleen erg snel, maar zorgt er ook voor dat je verder alles kunt regelen via sms of email. Dat scheelt weer een hoop papierwerk, waar je door je drukke werkzaamheden ook weer niet op zit te wachten. Een aanvraag voor een klein krediet rond je in minder dan 5 minuten af en bij goedkeuring wordt het aangevraagde bedrag meteen op je rekening bijgeschreven. Lang wachten is er dus niet bij.

Traditie Koningsdag

De traditie van het organiseren van feestelijkheden rond de verjaardag van de regerende vorst bestaat al vele jaren en is ontstaan rond 1885 om de vijfde verjaardag van prinses Wilhelmina te vieren. Omdat dit een groot succes was is dit later overgegaan in een ´echte´ Koninginnedag´ welke werd gevierd op 31 augustus, de geboortedag van koningin Wilhelmina. Na het aantreden van Juliana als koningin werd deze datum gezet op 30 april, het daarbij horende defilé, ofwel bloemenhulde op paleis Soestdijk. Koningin Beatrix deed het weer heel anders, zij koos er voor om jaarlijks een andere plek in Nederland te bezoeken en daar de feestelijkheden bij te wonen, een traditie die door Koning Willem-Alexander in ere wordt gehouden.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente