Home » Geld lenen » Specifiek doel » Geld lenen voor jubileum

Geld lenen voor jubileum

Geld lenen voor jubileum is niet zo vreemd als het klinkt. In een mensenleven word je veel geconfronteerd met allerlei soorten jubileums. Organiseer je zelf een jubileum, dan kost dan afhankelijk van het onderwerp geld en in sommige gevallen een hoop geld. Denk aan een jubileum voor een huwelijksverjaardag of een jubileum ter ere van een pensioengerechtigde leeftijd.

Leuk verzonnen allemaal, maar als je dit moet organiseren, dan moet je het ook kunnen financieren. Daarom kan het van pas komen om een gedeelte, of het gehele bedrag door middel van een lening te kunnen bekostigen. Afhankelijk van de omvang van het feest kan dit een klein bedrag zijn, of voor een megafeest een fors bedrag. Lees hier hoe je dit bepaalt en waar je een krediet kunt aanvragen.

Direct aanvragen?


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Meer info

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox


Geld lenen voor jubileum

Natuurlijk ga je eerst bij jezelf, je partner en/of je familie te rade hoe groot je het feest gaat maken dat je gaat organiseren. Doe je het gewoon thuis, dan kun je de kosten aardig in de hand houden en kun je af met een klein bedrag van laten we zeggen €500. Op dit soort kleine bedragen kom ik later terug. Ga je echter een zaaltje huren waar wellicht ook nog een bandje komt spelen en er ook nog gegeten en gedronken moet worden dan heb je het ineens over hele andere bedragen. Reken op een feest van dergelijke omvang gerust op €5000. Hier zul je dus een passende lening voor af moeten sluiten.

Lenen van een klein bedrag

Zoals zojuist geschreven is het geven van een feestje thuis een relatief goedkope oplossing. Je hoeft geen band te huren, het eten maak je zelf en de drankjes worden verzorgd door de lokale slijter of supermarkt. Maar toch kan het geven van een kleinschalig feestje ook aardig in de papieren lopen. Het kan dan zijn dat je even snel een klein bedrag wil lenen. Ik ga dan nog steeds uit van een paar honderd euro die je zonder al teveel poespas kunt aanvragen voor een korte periode. Kijk dan eens voor een minilening. Met het aanvragen van een minilening leen je voor een korte periode een bedrag wat wel kan oplopen tot €2500. Natuurlijk heb je zo´n hoog bedrag niet nodig, maar je kunt hier terecht vanaf €100.

Hoe werkt dat dan, een minilening?

Eigenlijk is een minikrediet een heel simpel concept. Je vraagt deze online aan in minder dan 5 minuten. Bij goedkeuring staat het gewenste bedrag binnen 24 uur op je rekening en kun je er over beschikken. Zoals gezegd begint dit bij 100 euro, met een maximum van €2500. Er wordt geen kredietcheck bij het bkr uitgevoerd, dus daar hoef je jezelf geen zorgen over te maken. Het is echt geld lenen zonder gedoe. Het enige wat je per email dient op te sturen is een kopie van je legitimatiebewijs en een kopie van een bankafschrift (mag je ook met je mobiele telefoon doen).

Maar ik wil een groter bedrag

Goed, je hebt dus besloten om flink uit te gaan pakken met een knalfeest. Je vindt het leuk dat er veel mensen komen, die ook nog eens flink in de watten worden gelegd. Misschien ga je wel met pensioen en heb je heel veel fijne collega´s die je op een gezellige manier wil bedanken voor de jarenlange samenwerking. Zaaltje huren, bandje erbij, catering voor een warm- en koud buffet en ga zo maar door. Ook wil je de zaal nog leuk aan laten kleden zodat het een feestelijk aanzicht wordt.

Hoger bedrag lenen

Nu heb je het dus over echte bedragen. Reken maar snel op €5000, want dat gaat zoiets echt wel kosten. Dit heb je misschien niet zo snel in de gaten, maar met een eenvoudige optelsom zul je zien dat dit bedrag hard omhoog gaat. Nu kan een doorlopend krediet uitkomst bieden. Je vraagt een doorlopend krediet al aan vanaf €2500 euro, maar misschien is het handiger om het wat ruimer te doen zodat je nog wat cash achter de hand hebt. Met een DK ga je pas rente betalen op het moment dat je bedragen op gaat nemen. Stel dit dus wat ruimer in en wat je niet gebruikt kost je ook geen rente. Voor meer rentevaste zekerheid kun je het beste een persoonlijke lening kiezen.

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Waar kun je goedkoop geld lenen

Waar kun je goedkoop geld lenen
Waar kun je goedkoop geld lenen

Waar kun je goedkoop geld lenen is een vraag die door veel mensen die een lening willen afsluiten wordt gesteld. Het ligt er natuurlijk ook aan welke lening er bedoelt wordt, op bijvoorbeeld een doorlopend krediet en een persoonlijke lening valt er een goedkope lening te vinden met de laagste rente van dit moment op 4,5%, dus daar kun je goed terecht voor een goedkope lening. Heb je het echter over een minilening dan wordt altijd de maximale rente van rond de 15% gerekend, met een minilening is de rente ook niet de belangrijkste kostenpost, het zijn meer de extra kosten die je moet betalen.