Home » Geld lenen » Specifiek doel » Geld lenen voor een paard

Geld lenen voor een paard

Geld lenen voor een paard
Geld lenen voor een paard

Paardenliefhebbers weten het al lang, het kopen van een paard is een dure aangelegenheid en er komen veel extra kosten bij kijken. Dan is niet alleen de aanschaf prijzig, maar ook het onderhoud en het stallen loopt flink in de papieren. Wil je daarom geld lenen voor een paard dan moet je al dat soort vaste kosten in je berekening meenemen. Maar welk bedrag wil je dan precies gaan lenen? Daarvoor is het nodig dat we de te verwachten kosten op een rijtje gaan zetten zodat je een goed overzicht krijgt van het totaalplaatje. Maar natuurlijk beginnen we met de aanschaf van het paard zelf.


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Meer info

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox
Wat kost een paard

Je zou het bijna niet geloven maar de kosten voor de aanschaf van een paard ligt gemiddeld tussen de €2000,- en €20000,- waarbij moet worden opgemerkt dat het nog een stuk duurder kan. Maar omdat dit zelfs buiten het bereik van een geldlening gaat zullen we dit verder niet meenemen in de berekeningen.

Geld lenen voor een paard

Welk krediet je het beste kunt nemen voor deze aanschaf is duidelijk een persoonlijke lening. Deze kredietvorm is speciaal voor het doen van een grote uitgave in één keer. Je betaalt een vast bedrag per maand voor een vastgestelde periode (meestal 5 jaar). De rente wordt vooraf vastgesteld en verandert niet meer gedurende de gehele looptijd. Wel kan het verstandig zijn om een iets hoger bedrag aan te vragen dan wat je zelf denkt wat de kosten kunnen zijn. Krijg je dan te maken met een tegenvaller, dan kun je dat met het restant van de persoonlijke lening nog opvangen. De rente is op moment van schrijven aan de lage kant van ongeveer 4,7%. Het kan zijn dat je bij het aanvragen van een offerte een afwijkend percentage gaat betalen.

Bereken hoeveel je kunt lenen

Er is een handige rekentool die je op weg kan helpen wanneer je een paard wil gaan kopen. Het enige wat je hoeft te doen is het doorlopen van een aantal stappen waarbij er informatie wordt gevraagd omtrent het te lenen bedrag. Eerst geef je aan welk bedrag je in gedachte hebt, vervolgens waar je het voor gaat gebruiken (overige). Vervolgens vragen over je persoonlijke situatie (getrouwd, niet getrouwd e.d.), uiteraard informatie over je inkomen en woonsituatie. Aan het einde van de vragenlijst krijg je een bedrag te zien wat je verantwoord zou kunnen lenen. Nu kun je ook direct kiezen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je vindt deze rekenhulp bij ´hoeveel kan ik lenen´.

hoeveel kan ik lenen

Andere rekenhulpen

Maar er zijn op internet natuurlijk nog andere methoden te vinden om eens te kijken of je wel voor een lening in aanmerking komt. Zo heb je een tool van Nibud waar je kunt uitrekenen of het überhaupt wel een goed idee is om een lening aan te gaan. Ook deze rekenhulp werkt bijzonder prettig en is zeker een aanrader.

Geld lenen zonder bkr

Bij het aanvragen van een lening voor de aanschaf van een paard wordt er in geval van een persoonlijke lening altijd een kredietcheck gedaan bij het bkr in Tiel. Houd hier dus rekening mee dat dit gaat gebeuren. Kom je niet in aanmerking omdat je een onprettig kredietverleden hebt dan kun je nog kiezen voor het lenen van een klein bedrag door middel van een minilening. Dit gaat echter slechts tot €2500,- en of dit dan voldoende is voor de aanschaf van je ros dat kun je zelf het beste beoordelen.

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Waar kun je goedkoop geld lenen

Waar kun je goedkoop geld lenen
Waar kun je goedkoop geld lenen

Waar kun je goedkoop geld lenen is een vraag die door veel mensen die een lening willen afsluiten wordt gesteld. Het ligt er natuurlijk ook aan welke lening er bedoelt wordt, op bijvoorbeeld een doorlopend krediet en een persoonlijke lening valt er een goedkope lening te vinden met de laagste rente van dit moment op 4,5%, dus daar kun je goed terecht voor een goedkope lening. Heb je het echter over een minilening dan wordt altijd de maximale rente van rond de 15% gerekend, met een minilening is de rente ook niet de belangrijkste kostenpost, het zijn meer de extra kosten die je moet betalen.

600 euro lenen

600 euro lenen zonder bkr toetsing

Waar kun je 600 euro lenen zonder bkr toetsing, er zijn in Nederland een aantal geldverstrekkers die geen toetsing bij het bkr uitvoeren, simpelweg omdat het te duur is. Heb…

Betaal ik nu minder rente op mijn lening

Betaal ik nu minder rente op mijn lening
Betaal ik nu minder rente op mijn lening

Het is een vraag die steeds maar weer komt bovendrijven. Betaal ik nu minder rente op mijn lening omdat de rente zo hard aan het dalen is. Je hoort ook vaker dat de rente zo laag is dat je geld moet gaan betalen om een spaar- of betaalrekening aan te mogen houden. Maar heeft deze lage rentestand nu invloed op je huidige- of toekomstige lening. Natuurlijk valt er wel te besparen, maar dan dien je wel de juiste stappen te volgen en goed op een rijtje te zetten wat je op dit moment aan aflossing en rente betaald.

Goedkoop geld lenen met bkr

Goedkoop geld lenen met bkr
Goedkoop geld lenen met bkr

Stel dat je een negatieve registratie hebt gekregen om de één of andere reden, kun je dan nog wel ergens goedkoop geld lenen met bkr. Ja, dit is zeker wel mogelijk, het zal dan niet om een groot bedrag gaan wat je leent zoals met een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, maar ten hoogste een bedrag van 800 euro. Hierbij maakt het niet uit of je een bkr registratie hebt en als je het een beetje slim aanpakt en niet al teveel haast hebt om het bedrag te ontvangen dan kun je de kosten zeker goed in de hand houden en betaal je niet veel meer dan de rente.