Home » Geld lenen » Specifiek doel » Feestdagen » Geld lenen voor carnaval

Geld lenen voor carnaval

Het zuiden van het land staat één keer per jaar volledig op zijn kop. Het is dan weer tijd voor het jaarlijkse carnavalsfeest. Het “normale” leven ligt dan even stil en ieder stort zich in het feestgedruis. Carnaval wordt ook in de rest van Nederland steeds populairder en ook hier wordt het gevierd op een manier zoals eerst alleen de zuiderlingen dit konden. Wanneer je echt carnaval viert, dan ben je een aantal dagen onder de pannen en, eerlijk is eerlijk……hoe gezellig dit ook is, het kost wel een paar centen en dan is het goed voor te stellen dat je wil geld lenen voor carnaval, maar welk bedrag wil je dan?

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Doe het goed of doe het niet…

Carnaval vieren doe je goed, of je doet het helemaal niet. De echte carnavalsvierder heeft meerdere kostuums om zich te verkleden, heeft voldoende budget om uit eten te gaan en om ook eens zijn of haar vrienden een rondje te kunnen geven. Maar wat nu als je wel een rasechte carnavalsvierder bent, maar helaas even geen financiële middelen hebt om carnaval te vieren? Je klopt niet bij je vrienden aan, want die hebben hun geld immers ook hard nodig voor dit volksfeest. Tsja, dan zit er niets anders op dan maar een jaartje overslaan….

Geld lenen voor carnaval

Een jaartje overslaan is echt niet nodig. Je kunt immers op een heel eenvoudige manier geld lenen voor carnaval. Dit doe je door het afsluiten van een minilening. Een ander woord hiervoor is de flitslening, omdat je het bedrag dat je leent al heel snel op je rekening hebt staan. Een minilening regel je heel gemakkelijk online. Je kunt bedragen tot maximaal 2500 euro lenen en het aanvragen van een minilening kost je niet meer dan 5 minuten.

Geld lenen voor carnaval

Kan ik ook lenen zonder bkr toetsing

Er wordt geen kredietwaardigheidstoets bij het bkr in Tiel gedaan en ook krijg je geen spervuur van vragen op je afgevuurd. Gewoon een kwestie van je gegevens invullen en deze verzenden. Vaak staat het geld al binnen een paar uurtjes op jouw rekening. Je betaalt het geleende bedrag terug in 30 tot 45 dagen. De rentevergoeding die je betaalt is laag, omdat je het geld maar heel tijdelijk leent en het geleende bedrag relatief laag is. Het kan echter wel zo zijn dat je extra kosten moet betalen als je het geld echt heel snel op je rekening wil hebben.

Dus doen of niet doen

Geld lenen voor carnaval is wellicht ook voor jou een mogelijkheid om je alsnog bij jouw vriendengroep aan te sluiten en even lekker een paar dagen te gaan feesten. Even uit de sleur voor een paar dagen en geld lenen voor carnaval zorgt ervoor dat je dit kunt doen. Veel plezier in elk geval en fijne dagen!

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente