Geld lenen voor autoreparatie

Geld lenen voor autoreparatie

Geld lenen voor autoreparatie

Tsja, daar sta je dan langs de kant van de weg. Of, als je geluk hebt nog thuis, maar hoe dan ook, je auto heeft spontaan besloten er de brui aan te geven. Zoals zich het eruit laat zien gaat de reparatie een aardige duit kosten. Zoals altijd komt een financiële tegenvaller ongelegen. Zeker wanneer je geen of nauwelijks spaarsaldo hebt. Je salaris heb je net ontvangen en voor een groot deel ook al uitgegeven, niet wetende dat je auto er spontaan mee zou stoppen. Je kan echter niet zonder auto, hebt geen geld voor de reparatiekosten, dus wat nu?

ferratum minilening

Ferratum

 Minilening 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee
Ferratum

Géén BKR toetsing 🙂


Alternatief voor Ferratum is Saldodipje.

financieringen

Kredietgroep Nederland

 Persoonlijke lening & Doorlopend krediet 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 3,9 - 6,4 %
Kredietbedrag: vanaf €5.000
Starttarief: Geen
Aflossen: 12-120 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
Kredietgroep Nederland

Let op! BKR toetsing!


Alternatief voor Kredietgroep Nederland is Santander.

Geld lenen voor autoreparatie

Natuurlijk kun je je tot familie of vrienden wenden om daar geld te lenen voor de reparatie. Het is goed voor te stellen dat je daar weinig trek in hebt, omdat zij nu eenmaal niets nodig hebben met jouw financiële zaken. Gelukkig is er een veel en veel simpelere manier om voor korte tijd wat extra financiële ruimte te krijgen, namelijk de minilening. In de volksmond wordt ook wel gesproken over de flitslening, vanwege het feit dat je snel over wat extra geld kunt beschikken.

Minilening zonder bkr

Voor een minilening kun je bij veel aanbieders terecht en die vindt je eenvoudig en snel op het internet. Bij een bank kun je voor een minilening niet terecht. Daarnaast is het zo dat de verwerkingstijd bij een bank het niet haalt bij de snelheid van het afsluiten van een minilening. Een bank zal je het hemd van het lijf vragen en je toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Veel banken werken voor wat betreft het afsluiten van een lening alleen op afspraak en hiermee gaat kostbare tijd, die je niet hebt, verloren. Wanneer je een minilening wilt afsluiten worden er amper vragen gesteld, wordt er geen toetsing bij het BKR gedaan en voor jou het belangrijkste, staat het geld vaak al dezelfde dag op jouw rekening!

Geld lenen kost geld

Een minilening volstaat in de meeste gevallen wanneer je een bedrag wilt lenen tot €800,-. Je krijgt dit geld natuurlijk niet voor niets en in verreweg de meeste gevallen betaal je daarvoor een rentevergoeding. Een enkele aanbieder praat over transactiekosten. Een minilening moet meestal afgelost worden tussen de dertig en vijfenveertig dagen. Het bedrag dat je aan rente betaalt valt dan ook reuze mee. Je leent immers relatief kleine bedragen voor slechts een korte periode. In deze periode ontvang je weer salaris en kun je daarmee de minilening weer aflossen. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Kortom, een mini –of flitslening is de manier om op korte termijn net even die extra financiële ruimte te verkrijgen die je nodig hebt. Dit alles regel je zonder poespas en voor je het weet rij je weer in je auto rond……alsof deze niet stuk is geweest!


Vraag en antwoord

Hoeveel kan ik lenen om mijn auto te laten maken?

Dat ligt er aan hoeveel je denkt dat de reparatie gaat kosten. Tot aan 1500 euro kun je af met een snelle minilening zonder BKR toetsing. Is de reparatie duurder, dan zul je moeten uitkijken naar een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Ook tijdelijke roodstand bij je eigen bank zou dan een oplossing kunnen zijn.

Wat is het beste als ik het geld heel snel nodig heb?

Heb je haast? Ben je afhankelijk van je auto om naar je werk te gaan en wil je deze zo snel mogelijk laten repareren? Met een minilening heb je binnen 12/24 uur een bedrag tot maximaal 1500 euro op je rekening staan. Bij andere kredieten kan dit al snel een week duren.

Kan ik wel geld lenen voor de reparatie als ik een BKR notering heb?

Kies je voor een flitslening ofwel minilening dan kun je een klein bedrag lenen tot 1500 euro zonder dat er een BKR toetsing wordt uitgevoerd. Voldoe je aan de simpele minilening voorwaarden? Dan kun je direct een aanvraag indienen.

Minilening en de voorwaarden


De aanvraag in het kort

  1. Kies gewenste bedrag €100 – €1500.
  2. Kies de looptijd 30-, 45-, of 62 dagen.
  3. Upload je legitimatiebewijs.
  4. Kies je garantsteller, gratis of betaald.
  5. Verifieer je bankrekening met iDeal.
  6. Verstuur je aanvraag.
  7. Bij akkoord binnen 12/24 uur geld.