Home » Geld lenen » Specifiek doel » Geld lenen voor autoreparatie

Geld lenen voor autoreparatie

Tsja, daar sta je dan langs de kant van de weg. Of, als je geluk hebt nog thuis, maar hoe dan ook, je auto heeft spontaan besloten er de brui aan te geven. Zoals zich het eruit laat zien gaat de reparatie een aardige duit kosten. Zoals altijd komt een financiële tegenvaller ongelegen. Zeker wanneer je geen of nauwelijks spaarsaldo hebt. Je salaris heb je net ontvangen en voor een groot deel ook al uitgegeven, niet wetende dat je auto er spontaan mee zou stoppen. Je kan echter niet zonder auto, hebt geen geld voor de reparatiekosten, dus wat nu?


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Meer info

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox


Geld lenen voor autoreparatie

Natuurlijk kun je je tot familie of vrienden wenden om daar geld te lenen voor de reparatie. Het is goed voor te stellen dat je daar weinig trek in hebt, omdat zij nu eenmaal niets nodig hebben met jouw financiële zaken. Gelukkig is er een veel en veel simpelere manier om voor korte tijd wat extra financiële ruimte te krijgen, namelijk de minilening. In de volksmond wordt ook wel gesproken over de flitslening, vanwege het feit dat je snel over wat extra geld kunt beschikken.

Minilening zonder bkr

Voor een minilening kun je bij veel aanbieders terecht en die vindt je eenvoudig en snel op het internet. Bij een bank kun je voor een minilening niet terecht. Daarnaast is het zo dat de verwerkingstijd bij een bank het niet haalt bij de snelheid van het afsluiten van een minilening. Een bank zal je het hemd van het lijf vragen en je toetsen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Veel banken werken voor wat betreft het afsluiten van een lening alleen op afspraak en hiermee gaat kostbare tijd, die je niet hebt, verloren. Wanneer je een minilening wilt afsluiten worden er amper vragen gesteld, wordt er geen toetsing bij het BKR gedaan en voor jou het belangrijkste, staat het geld vaak al dezelfde dag op jouw rekening!

Geld lenen kost geld

Een minilening volstaat in de meeste gevallen wanneer je een bedrag wilt lenen tot €800,-. Je krijgt dit geld natuurlijk niet voor niets en in verreweg de meeste gevallen betaal je daarvoor een rentevergoeding. Een enkele aanbieder praat over transactiekosten. Een minilening moet meestal afgelost worden tussen de dertig en vijfenveertig dagen. Het bedrag dat je aan rente betaalt valt dan ook reuze mee. Je leent immers relatief kleine bedragen voor slechts een korte periode. In deze periode ontvang je weer salaris en kun je daarmee de minilening weer aflossen. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Kortom, een mini –of flitslening is de manier om op korte termijn net even die extra financiële ruimte te verkrijgen die je nodig hebt. Dit alles regel je zonder poespas en voor je het weet rij je weer in je auto rond……alsof deze niet stuk is geweest!


Vraag en antwoord

Hoeveel kan ik lenen om mijn auto te laten maken?

Dat ligt er aan hoeveel je denkt dat de reparatie gaat kosten. Tot aan 2500 euro kun je af met een snelle minilening zonder BKR toetsing. Is de reparatie duurder, dan zul je moeten uitkijken naar een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Ook tijdelijke roodstand bij je eigen bank zou dan een oplossing kunnen zijn.

Wat is het beste als ik het geld heel snel nodig heb?

Heb je haast? Ben je afhankelijk van je auto om naar je werk te gaan en wil je deze zo snel mogelijk laten repareren? Met een minilening heb je binnen 12/24 uur een bedrag tot maximaal 2500 euro op je rekening staan. Bij andere kredieten kan dit al snel een week duren.

Kan ik wel geld lenen voor de reparatie als ik een BKR notering heb?

Kies je voor een flitslening ofwel minilening dan kun je een klein bedrag lenen tot 2500 euro zonder dat er een BKR toetsing wordt uitgevoerd. Voldoe je aan de simpele minilening voorwaarden? Dan kun je direct een aanvraag indienen.

Minilening en de voorwaarden


De aanvraag in het kort

  1. Kies gewenste bedrag vanaf €100
  2. Selecteer looptijd
  3. Upload je legitimatiebewijs
  4. Kies eventueel een garantsteller
  5. Verifieer je bankrekening met iDeal
  6. Verstuur je aanvraag online
  7. Wacht op de vrijblijvende offerte
  8. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Snel geld lenen met WWB uitkering

Snel geld lenen met WWB uitkering
Snel geld lenen met WWB uitkering

Wanneer je in de Wet werk en bijstand zit heb je het financieel niet gemakkelijk. Het is soms lastig om financieel het hoofd boven water te houden en geld apart zetten op een spaarrekening blijkt vaak een utopie. Om nog maar niet te spreken van het feit dat er veelal geen geld voor handen is om bijvoorbeeld eens een paar dagen weg te gaan of voor de aankoop van iets dat je graag wilt hebben. Wil je dan snel geld lenen heb je dan nog wel mogelijkheden als je bent aangewezen op een WWB uitkering en zo ja, welke kredieten komen dan voor mij in aanmerking.

Los je schulden slim af met deze tips

los je schulden slim af

Je staat bijna elke maand rood op je betaalrekening bij de bank. Ook heb je deze maand een nieuwe laptop gekocht met je creditcard. Er dreigen betalingsachterstanden te ontstaan. Hoe…

Dagje uit welke verzekering heb je nodig

verzekering voor dagje uit

Dagje uit welke verzekering heb je nodig
Dagje uit welke verzekering heb je nodig

Stel je gaat een gezellig dagje uit, dan is het wel zo’n fijn idee wanneer je een verzekering hebt die diefstal, verlies of schade van/aan je spullen dekt. Je gaat een gezellig dagje uit, bijvoorbeeld je gaat naar het strand of een attractiepark, welke verzekering heb je dan eigenlijk nodig voor wanneer er iets gebeurt tijdens deze dag? Veel mensen denken dat een reisverzekering alles dekt, maar dat is niet het geval. Aan de andere kant is Nederland wel wat over verzekerd op sommige onderdelen. Het lijkt er vaak op dat men absoluut geen enkel risico wil lopen. Soms terecht, maar ook vaak verzekeringen die onnodig zijn, of zelfs al gedekt wordt door anderen, bestaande verzekeringen. Het is natuurlijk aan jezelf hoever je hier in wil gaan.