Home » Geld lenen » Specifiek doel » Geld lenen voor aanleg tuin

Geld lenen voor aanleg tuin

Tuinlening

Geld lenen voor aanleg tuin. Stel je hebt net een nieuw huis gekocht of gehuurd en er zit een tuin bij. Alleen toen je naar buiten liep om je landgoed te bekijken schrok je jezelf een hoedje. De tuin is werkelijk een enorme puinhoop en je wil toch echt vóór het begin van de lente dit weer in orde maken. Je kunt dan heerlijk buiten gaan zitten zonder dat je tegen een ruïne aan zit te kijken.

Direct aanvragen?


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €1500
Aflossen tot 62 dagen
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


Nederlandse Kredietmaatschappij

Nederlandse Kredietmaatschappij
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €5.000
Rente vanaf 3,5%
De beste voorwaarden

BKR toetsing

Bekijk nu


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


Qeld

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Ook voor eenmanszaak

Snel beschikbaar

Bekijk Qeld


Inclusief tuinmeubilair

Wil je het helemaal naar je zin maken, inclusief mooi tuinmeubilair dan zul je hier wel diep voor in de buidel moeten tasten. Maar ja, de verhuizing op zich heeft al een aardig gat in je budget geslagen en dan kun je een lening voor je tuin misschien wel goed gebruiken.

Wat komt er bij kijken?

Wat komt er nu eigenlijk allemaal bij kijken als je je nieuwe tuin weer een beetje up to date wil maken. Er zijn verschillende verborgen kosten, waar je zo op eerste gedachte niet bij stil staat. Denk maar eens even wat er onder de grond moet gebeuren aan leidingen en dergelijke. Kun je het meeste zelf doen dan is dit natuurlijk een goed begin en kun je fiks besparen op het totale kostenplaatje. Met een slimme lening achter de hand zul je ook de verborgen of onverwachte kosten op kunnen vangen.

Geld lenen voor aanleg tuin

Welke lening komt in aanmerking?

Weet je precies wat je wil uitgeven en wil je het aangevraagde bedrag in één keer op je rekening krijgen zonder verrassingen dan kies je voor een persoonlijke lening. Deze is ook wel precies voor dit doel bestemd. je gaat immers in één keer een vrij grote uitgave doen en het is ook je plan om niet van het budget af te wijken. Wil je meer speelruimte en staat je totale uitgave nog niet vast dan kun je kiezen voor een doorlopend krediet. Met deze lening betaal je slechts rente over bedragen die je daadwerkelijk opneemt. Valt de klus achteraf mee dan gebruik je minder van het krediet en betaal je over de rest geen rente.

Hoe bepaal ik het kostenplaatje?

Je begint dan met het opmeten van je perceel, aan de hand van het aantal vierkante meters die je onderhanden wil gaan nemen kun je dan al een goed inzicht krijgen over het totale kostenplaatje. Verder bekijk je wat je uit moet besteden, bijvoorbeeld graafwerk en het aanleggen van elektriciteit. Alles wat je door een bedrijf moet laten doen is niet goedkoop, een beetje graafwerk kost al snel enkele honderden euro´s. Houd hier met je budget rekening mee. Vraag alvast wat offertes aan dan krijg je een goed inzicht van de te verwachten kosten.

Mag ik de het opknappen van de tuin aftrekken van de belasting?

Je mag elke verbetering aan je huis (dus ook tuin) onder voorwaarden aftrekken van je jaarlijkse aangifte voor de belastingdienst. Dat wil zeggen, je mag de rente die je betaald op een krediet aftrekken. Dus niet de kosten van de verbouwing, maar slechts de betaalde rente over geleend geld daar voor. Betaal je alles uit eigen zak, dan heb je pech en kun je niets aftrekken.

Voorbeeld

Je trekt voor het opknappen van de tuin een bedrag van €10.000 uit en je sluit hier een persoonlijke lening of een doorlopend krediet voor af. Aan het einde van het jaar blijkt dat je €400 rente hebt betaald op je lening. Nu mag je die €400 in mindering brengen op je aangifte onder ´eigen woning´. De €10.000 van het krediet mag je NIET aftrekken. Duidelijk verhaal toch?

Wil je het snel regelen?

Heb je weinig tijd om op zoek te gaan naar verschillende aanbieders? Kies dan voor de optie snel geld lenen, hier kun je met spoed een lening afsluiten en dit kan eventueel ook zonder bkr toetsing. Let wel dat de hoogte van dit bedrag dan beperkt is. Het garandeert je echter wel een uitbetaling binnen 12/24 uur.

Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Saldodipje is momenteel de meest betrouwbare officiële aanbieder om direct geld op je rekening te krijgen. Een snelle lening is mogelijk vanaf €100…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Geld lenen met pensioen

Geld lenen met pensioen
Geld lenen met pensioen

Wanneer je met pensioen gaat breekt er een heel andere tijd voor je aan. In de meeste gevallen heb je veel tijd over, hoewel dat vandaag de dag wel eens anders lijkt. Feit blijft dat je vaak op zoek moet naar een andere indeling van je dag of dat je op zoek gaat naar een tijdsbesteding of hobby nu je je werkzame leven achter je hebt gelaten. Los gezien van deze veranderingen verandert ook je financiële situatie en wil je naast je pensioen ook wat geld lenen. In verreweg de meeste gevallen gaat het inkomen bij pensioen achteruit. Ondanks de aanvullende AOW uitkering is het inkomen beduidend minder dan voorheen.

Leenscan met direct resultaat

leenscan

Leenscan met direct resultaat Hoeveel je kunt lenen ontdek je met onze leenscan Wat is voor jou de beste lening? Is het een persoonlijke lening, een doorlopend krediet, of wellicht…