Geld lenen via sms


Geld lenen via smsGeld lenen is op zich al moeilijk genoeg, alle papieren die moeten worden ingevuld en worden nagekeken. Maar je kunt ook geld lenen op een snelle manier zonder dat je iemand hoeft te zien. Je wordt dan per sms of per e-mail op de hoogte gehouden.

Hoeveel rente betaal je

Het is vooral een goede manier om op een snelle manier een zogeheten ´minilening´ aan te vragen. Een minilening kun je aanvragen van 100 tot en met 600 euro. Je kunt dan zelf kiezen hoe snel je deze lening wilt terug betalen. Er zijn twee keuzemogelijkheden, 15 dagen of 30 dagen. In de onderstaande tabel zie je hoeveel je kunt lenen, hoe snel je het terug moet betalen en hoeveel rente je betaalt.

LeenbedragLooptijdTerugbetalenJKP*Rente
€ 10030 dagen€ 101,0813,99%€ 1,08
€ 20030 dagen€ 202,1613,99%€ 2,16
€ 30030 dagen€ 303,2413,99%€ 3,24
€ 40030 dagen€ 404,3213,99%€ 4,32
€ 100062 dagen€ 1016,4313,99%€ 16,43
€ 150062 dagen€ 1525,1113,99%€ 25,11

*JKP = Jaarlijks kostenpercentage

 

Geld lenen via sms

Geld lenen via sms is een service die uitsluiten per sms kan worden aangevraagd door te sms´en naar een zogeheten premium sms nummer. Je verstuurt per sms het gewenste bedrag én de gewenste terugbetaal termijn, dat is 15 of 30 dagen. Het verschil met geld lenen via sms en geld lenen door te bellen is dat de sms service alleen door bestaande klanten kan worden gebruikt. Dus heb je al eerder van een minilening gebruik gemaakt dan kun je dat in het vervolg per sms doen. Voor mensen die vanwege hun mobiele telefoon geen gebruik kunnen maken van premium sms diensten is er een normaal sms nummer beschikbaar.

Binnen 10 minuten geld

Het afsluiten van een kleine lening gaat per sms razend snel, het gaat het snelst als de ontvanger van het geld dezelfde bank heeft als de kredietmaatschappij. De snelheid waarmee geld lenen via sms gaat ligt rond de 10 minuten. Heb je dezelfde bank als de geldverstrekker dan heb je ook binnen 10 minuten het geld op je rekening staan.
Voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening kun je helaas nier per sms terecht. Dat zal via de reguliere kanalen gaan.

Voldoende inkomsten

Het is bij geld lenen via sms wel van belang dat je voldoende inkomsten hebt, zodat je na aftrek van je vaste kosten kredietwaardig bent. Een netto inkomen van rond de 900 euro (afhankelijk van je woonsituatie) zou wel voldoende moeten zijn om een aanvraag positief af te ronden. Natuurlijk kun je ook met een uitkering geld lenen via sms, dit is namelijk ook vast inkomen.

De verstrekker van de minilening heeft een Europese bankvergunning: kijk hier

Geld lenen via sms
Geef je stem

Over John

Hoi, mijn naam is John, ik ben gek op schrijven en dat doe ik dan ook elke dag. Ik beheer een aantal websites met uiteenlopende onderwerpen. Het verschillende karakter van deze websites houdt het leuk om er iedere dag weer over te kunnen schrijven.

In het begin was het lastig om over bepaalde onderwerpen te schrijven, maar nu na geruime tijd wordt het steeds makkelijker en leuker om te doen, zeker als je ziet dat wat ik zoal geschreven heb door veel mensen wordt gelezen.

Naast het schrijven over het lenen van geld schrijf ik ook op verschillende reis websites en ook op enkele fora ben ik actief als beheerder. Het zijn verschillende onderwerpen, met verschillende interesses en ook veel verschillende mensen.