Home » Geld lenen » Specifiek doel » Geld lenen om te tanken

Geld lenen om te tanken

Tanken is duur

De elektrische auto is wel in opkomst, maar voor diegenen die dat nog niet kunnen of willen betalen moet er nog gewoon benzine of diesel in de auto worden gedaan. Tanken is geen goedkope aangelegenheid, met een modale auto moet er al snel 75 euro getankt worden. Daar komt nog bij dat wanneer je op vakantie gaat met de auto je wil geld lenen om te tanken.

Vakantie en benzine

Een reis naar een vakantieland als Spanje, Frankrijk of Italië slokt een groot gedeelte van het budget op, in het buitenland kan de benzine zelfs nog duurder zijn dan in Nederland. Maar ook gewoon voor je routine tankbeurten gaat het al snel in de papieren lopen en kan ik me voorstellen dat je daar even snel wat geld voor nodig hebt, zonder maar gelijk een enorm bedrag te gaan lenen.

Direct benzinegeld lenen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Dit kost een volle tank

Minilening:€500€1500
Rente11,92%11,66%
Looptijd30 dagen62 dagen
Totaal€504,65€1520,77

tanklening

Sla meerdere vliegen in 1 klap

Natuurlijk kan het ook zijn dat er meerdere kosten aan de auto gemaakt moeten worden, denk aan een onderhoudsbeurt of wellicht de verplichte apk keuring. Met het lenen van een klein bedrag van rond de 500 euro kun je alle vliegen in één klap slaan. Met wat financiële hulp kun je dan én je auto op laten knappen en ook nog wegrijden met een volle tank benzine. Uiteraard gaat een volle tank geen weken mee, maar met dit bedrag kun je wellicht meerdere keren je tank vullen en weer maandenlang zonder problemen rondrijden zonder elke keer in je portemonnee te hoeven kijken of dat wel kan.

Problemen met tanken en je pinpas

Zoek je even op Google met problemen met auto´s en snel geld lenen om te tanken dan zul je zien dat veel mensen daar problemen mee ondervinden. Niet alleen met de auto, maar vooral wanneer er met een pinpas betaalt moet worden en deze onverhoopt niet werkt. Daar sta je dan aan de pomp met je volle tank en geen geld om dit te betalen, buiten het feit dat dit erg vervelend en gênant is zal het ook nog eens zorgen voor oponthoud op je reis, zeker als je in een ander land bent.

Hoe kan ik wat lenen dan?

Aangezien het om een relatief klein bedrag gaat kun je het beste uitkijken naar een minilening ofwel een voorschot op je salaris. Leen zonder al teveel poespas en zonder lastige contracten snel een bedrag vanaf 50 euro tot maximaal 1500 euro. Je moet zelf het bedrag bepalen, dus heb je alleen geld nodig om te tanken, dan zou een bedrag van 200 euro of 300 euro voldoende moeten zijn. Heb je nog andere problemen met je auto die ook gelijk opgelost moeten worden, dan kun je denken aan een groter bedrag van rond de 500 euro.

Kom ik wel in aanmerking?

Of je in aanmerking komt voor een minilening zal ik uitleggen aan welke voorwaarden je moet voldoen om met succes aan te kunnen vragen. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn, een regelmatig inkomen hebben. Verder moet je in Nederland woonachtig zijn en over een Nederlands mobiel nummer beschikken. Er wordt geen bkr toetsing uitgevoerd, dus je kunt zonder problemen geld lenen zonder bkr.

Hoe verstuur ik de documenten?

Gelukkig is hier goed over nagedacht en kun je van alle gevraagde paperassen met je mobiele telefoon een foto van maken, let op dat deze wel goed scherp zijn en het volledige document bevatten. Maak je van je legitimatiebewijs ook nog een selfie, dan zal je aanvraag sneller worden bekeken, wat dus betekent dat je het gevraagde bedrag sneller op je rekening hebt. Stuur je gevraagde papieren meteen terug dan kun je er op rekenen dat je binnen 12/24 uur je kleine lening op je rekening hebt staan.

Video: Wat is een minilening?


In een paar simpele stappen aangevraagd

  1. Kies gewenste bedrag van €100 – €1500
  2. Kies de looptijd. Maximaal 62 dagen
  3. Upload je legitimatiebewijs: paspoort/rijbewijs/ID-kaart
  4. Kies je garantsteller: gratis of betaald
  5. Verifieer je bankrekening: verstuur 1 cent met iDeal
  6. Verstuur je aanvraag
  7. Bij akkoord binnen 12 uur tot 24 uur geld op je rekening

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente