Home » Geld lenen » Geld lenen met een jaarcontract

Geld lenen met een jaarcontract

Geld lenen met een jaarcontract is zeker wel mogelijk als je aan de gestelde voorwaarden voldoet. Uiteraard wordt er ook gekeken naar andere factoren die een rol kunnen spelen bij het aanvragen van een krediet. Wat de voorwaarden zijn zal ik proberen uit te leggen zodat je kunt bekijken en vergelijken wat voor jou de beste oplossing zou kunnen zijn voor het afsluiten van een lening. Hoeveel wil je lenen en waar ga je het voor gebruiken, kies je voor een langlopende lening of ben je er liever snel van af. Er zijn verschillende rekenmodules waarbij je precies kunt zien hoeveel je kunt lenen met jouw inkomen.

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden

Vertrouwd lenen
Vanaf €1.000
BKR toetsing: Ja

Saldodipje minilening

€100 – €1500
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 24 uur geld
Direct beschikbaar

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €5.000
Rente vanaf 4,4%
De beste voorwaarden

Qeld zakelijk

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Ook voor eenmanszaak

Verschillende kredietvormen

Er zijn verschillende kredietvormen die je ook met een jaarcontract kunt aanvragen. Kies je voor extra bestedingsruimte om eventuele tegenslagen op te vangen dan kun je kiezen voor een doorlopend krediet, je kunt deze aanvragen vanaf 5.000 euro. Ga je iets duurs kopen zoals een auto, een caravan, camper of ga je je huis verbouwen en heb je het geld in één keer nodig dan kies je voor een persoonlijke lening. Ten derde kun je een klein bedrag lenen in de vorm van een minilening, op deze manier kun je snel een bedrag tot maximaal 2500 euro lenen, hierbij is het sowieso geen enkel bezwaar dat je een jaarcontract hebt.


Geld lenen met een jaarcontract
Geld lenen met een jaarcontract

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen

Het is voor de kredietverstrekker van belang om te achterhalen of je na het aflopen van het jaarcontract in vaste dienst wordt genomen, daarom wordt er veelal om een intentieverklaring van de huidige werkgever gevraagd waar deze aangeeft dat je na deze periode in vaste dienst kan komen, hetzelfde geldt overigens voor geld lenen als uitzendkracht. Zo kan er bepaalt worden of je de lening ook na een jaar nog op een normale manier nog kunt aflossen, dit is natuurlijk ook van belang voor jezelf, omdat je na dat jaar niet in de problemen wil komen omdat je je lening niet meer kan aflossen.

Waar wordt nog meer naar gekeken

jaarcontract en leningBij geld lenen met een jaarcontract wordt er naar een aantal factoren gekeken die bepalen of je aanvraag wordt goedgekeurd of niet. Woon je in een huurhuis of heb je een koophuis, woon je samen of alleen, heb je nog andere leningen lopen. Zo ja, dan kun je deze wellicht meteen oversluiten. Ook van belang is dat je geen BKR achterstand notering, ofwel een negatieve BKR hebt, heb je dit laatste wel dan kun je alleen terecht voor een minilening. Zo zie je dat er vele factoren zijn die bepalen of je aan de voorwaarden van een doorlopend krediet of persoonlijke lening voldoet.