Geld lenen met bkr

Wat is geld lenen met bkr?

Geld lenen met bkr houdt in dat je ondanks een negatieve bkr registratie toch een lening wil afsluiten. Normaal gesproken is dit niet mogelijk met notering A1, A2, A3, A4 en H jonger dan 5 jaar.

Een oplossing kan zijn het lenen van een klein bedrag met een flitslening. Hier wordt namelijk geen kredietwaardigheidstoets uitgevoerd.

Over het bkr

Geld lenen met BKR

Het BKR, Bureau Krediet Registratie, is een Nederlands kredietregistratiebureau. Het houdt persoonlijke dossiers bij van elke inwoner in Nederland. Het Bureau Krediet Registratie verwerkt de elektronische dossiers in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). Hierbij kun je denken aan leningen, creditcards, afgesloten kredietcontracten en debetfaciliteiten op betaalrekeningen. Het kredietbureau heeft als doel om alle persoonsgegevens te verzamelen rondom kredietwaardigheid en om zo een goede beoordeling te kunnen maken over of je in aanmerking zou komen voor een (nieuwe) lening.

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.
✅ Alternatief: Minilening.

Heb ik een negatieve bkr registratie?

Bijna iedere Nederlander heeft een registratie bij het bkr. Dit komt omdat er veel wordt geregistreerd. Zo krijg je namelijk een registratie bij rood staan bij je bank hoger dan 250 euro, als je een creditcard hebt en een doorlopend krediet en een persoonlijke lening worden ook gemeld in Tiel. Daarnaast levert het hebben van een privé lease auto ook nog eens een notering op.

Echter hebben we het hier wel over een positieve registratie (geen erg). Pas als je 2 maanden of langer een betalingsachterstand opbouwt dan verandert deze melding van positief, naar negatief. Je gegevens opvragen kan bij het bkr zelf en hier een uitleg van de coderingen van het bkr.

Wat is mogelijk?

Mini lening voor klein bedrag

Zie het lenen van een bescheiden bedrag eigenlijk als voorschot op je salaris. Dit is gezien de hoogte van de bedragen en de looptijden ook niet meer dan logisch en zo ben je ook snel weer van het ´probleem´ af. Het grote voordeel van een minikrediet is, is dat er geen bkr toetsing wordt uitgevoerd. Dus ben je geregistreerd op de ´zwarte lijst´, dan is dat in dit geval geen enkel probleem.

Lenen met een bkr registratie

Zoals gezegd kun je met een bkr registratie geen persoonlijke lening, creditcard of doorlopend krediet aanvragen. Je kunt wel terecht voor het lenen van bescheiden bedragen. Beschikbaar zijn de volgende kleine leningen.

€50 – €100 – €200 – €300 – €400 – €500 – €600 – €700 – €800 – €900 – €1000 – €1100 – €1200 – €1300 – €1400 – €1500.

De minilening is ook wel bekend als flitslening, flitskrediet, minikrediet of voorschotje.

Geld lenen met bkr (aanbieders)

FerratumSaldodipje
Minilening Flitslening
Pluslening Vanaf 100 euro
Flexibel aflossen Max. 62 dagen
Spoed geldlening Binnen 12 uur geld
Simpel aanvragen
tot 1500 euro
In 5 minuten
aangevraagd
Bekijk FerratumBekijk Saldodipje
Beide aanbieders voor geld lenen met bkr

Openingstijden Ferratum en Saldodipje

Ferratum openingstijden

Ferratum is open voor het aanvragen van een minilening 24 uur per dag, 7 dagen per week. Echter wanneer je vragen hebt en je wil de klantenservice bereiken dan zijn de openingstijden als volgt:
Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Saldodipje openingstijden

Saldodipje is open voor het aanvragen van een minilening 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Echter wanneer je vragen hebt en je wil de klantenservice bereiken dan zijn de openingstijden als volgt:
Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten


Alternatief minilening

Heb je een codering ´H´ (herstel) die jonger is dan 5 jaar? Dan zou je eventueel een doorlopend krediet of een persoonlijke lening kunnen proberen. De ´H´ houdt in dat er een achterstand is geweest, maar dat deze volledig is ingelopen (afgelost). Er is dus geen openstaand probleem meer. Echter blijft deze melding 5 jaar lang bij het bkr in het systeem. Hier kun je dus nog lang last van hebben.

Ben je van plan om een lening aan te gaan vragen terwijl je nog een herstel (H) codering hebt? Wellicht is het een goed idee om de kredietverstrekker te benaderen met de vraag wat de mogelijkheden zijn.

Lening voor schulden

Heb je openstaande schulden en wil je daar graag van af? Lukt het je maar niet om een lening te bemachtigen? Probeer het dan eens bij een gemeentelijke instelling, bijvoorbeeld de gemeentelijke kredietbank in je eigen woonplaats. Vaak zijn de bedragen die je kunt lenen wat beperkt, maar het kan nooit kwaad om dit eens te proberen. Maak er eens een afspraak en je kunt direct vernemen wat de mogelijkheden in jouw geval zijn. Een andere instantie die je misschien verder kan helpen is de Kredietbank Nederland, voor hulp bij schulden en verantwoord lenen.

Tip: Vergeet niet alle relevante paperassen mee te nemen. Zoals legitimatie, alle informatie over eventuele openstaande leningen en schulden.

Direct de laagste rente

Natuurlijk wil je een eventuele lening eerst goed vergelijken voordat je tot actie overgaat. Met direct de laagste rente ben je hier aan het goede adres. Met alle mogelijkheden op het gebied van geld lenen duidelijk gepresenteerd. Een constant lage rente vanaf 3,8%. Leuker kunnen we het niet maken, wel lager.

Geld lenen tips (video)

Tips voor geld lenen - Alles wat je moet weten voordat je een lening gaat afsluiten.


Wat is geld lenen met BKR?

Geld lenen met BKR betekent dat je een negatieve registratie hebt en toch een lening wil afsluiten.

Kan ik geld lenen met BKR?

Er zijn nog wel opties voor het aangaan van een lening. Het is ook afhankelijk van welke registratie je precies hebt.

✅ Wat is de snelste lening met BKR?

De snelste lening is de mini lening. Hiermee heb je binnen 12 uur tot 24 uur een bedrag tot 1500 euro op je rekening staan.