Geld lenen met BKR info

Is het mogelijk om met een negatieve BKR registratie een lening af te sluiten? Lees aan welke voorwaarden je moet voldoen voor het succesvol aanvragen en sluit vervolgens online af. Geld lenen met bkr is zeker wel mogelijk als je je eerst goed in de verschillende leenvormen verdiept.


BKR uitleg coderingen – dit moet je weten!

BKR uitleg coderingen

BKR uitleg coderingen

Vrijwel iedereen kent het BKR wel. Maar in hoeverre ken je het echt? En wat weet je van de verschillende registraties die het BKR hanteert? Sta je zelf geregistreerd of heb je hier geen idee van? BKR staat voor het Bureau Krediet Registratie en is gevestigd in het Gelderse Tiel. In de volksmond wordt vrijwel altijd gesproken over het BKR in Tiel. Als je in Nederland een lening afsluit dan wordt dit door de geldgever altijd gemeld bij het BKR. Als we praten over geld lenen (of kredietverstrekking), in combinatie met het BKR, dan hebben we het alleen over leningen die verstrekt zijn aan consumenten. Zakelijke financieringen en hypotheken vallen hier dus buiten. Het doel van het registreren van alle leningen is tweeledig. Door inzicht te hebben in wat iemand aan leningen heeft afgesloten wordt de geldverstrekker in bescherming genomen. De BKR registratie van iemand is mede bepalend voor het wel of niet verstrekken van een lening. Maar ook de consument zelf wordt beschermd door het registreren van de leningen. En wel tegen zichzelf, want op deze manier wordt overkreditering voorkomen. (meer…)


BKR registratie nu ook bij mobiel abonnement

BKR registratie nu ook bij mobiel abonnement

BKR registratie nu ook bij mobiel abonnement

Was het voorheen nog geen probleem bij het aanvragen van een lening, tegenwoordig moet je oppassen dat je ook een bkr registratie gaat oplopen als je een mobiel abonnement aanschaft waar je een zogenaamd ´gratis´ telefoon bij krijgt. Iedereen wist natuurlijk allang dat gratis niet bestaat en dat je de vaak dure telefoon zelf betaalde door een hoger abonnement van je telefoonbundel. Maar wat voor een gevolgen heeft dit als je een lening af wil gaan sluiten. Dan heb ik het hier niet over het lenen van een klein bedrag met een minilening, want daar vindt immers geen bkr toetsing plaats. Echter bij een doorlopend krediet, persoonlijke lening en hypotheek juist wel en wordt dus deze schuld meegenomen bij de aanvraag. Lees verder voor informatie over BKR registratie nu ook bij mobiel abonnement. (meer…)