Home » Geld lenen » Lenen zonder BKR toetsing » Flitskrediet zonder bkr toetsing

Flitskrediet zonder bkr toetsing

Met een flitskrediet zonder bkr toetsing ben je verzekerd van het lenen van een klein bedrag waar geen toetsing bij het Bureau Kredietregistratie wordt uitgevoerd. Dit betekent voor de groep mensen die om wat voor reden dan ook een negatieve registratie hebben toch in aanmerking komen voor een flitskrediet ofwel een minilening tot een maximaal bedrag van ongeveer 2500 euro. Deze vraag je snel online aan binnen 5 minuten.

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkheden

Flitskrediet zonder bkr toetsing

Flitskrediet zonder bkr toetsing

Hoe werkt dat dan precies, een flitskrediet. Het aanvragen van een minilening gaat super eenvoudig, je kijkt op de overzichtspagina op deze website en je maakt vervolgens je keus voor de minilening die voor jou het meest gunstig is, nu ga je naar de website van de door jou gekozen aanbieder, je ziet daar de bedragen staan die je kunt aanvragen, met behulp van de schuiven kies je daar het bedrag welke je wilt lenen. Vervolgens krijg je een formulier voorgeschoteld die je moet invullen, het bevat vragen over je persoonlijke situatie, waar je woont, hoeveel inkomen je per maand hebt en nog een aantal vragen die je gemakkelijk kunt beantwoorden.

Wat zijn de kosten van een flitskrediet?

Er zijn aan de minilening vaste kosten en variabele kosten te vinden. De vaste kosten zijn natuurlijk de rente, deze bedragen nooit meer dan het wettelijk toegestane maximum van 13,99%, nu lijkt dit hoog, maar omdat het bedrag wat je leent slechts een klein bedrag is en je dit ook weer snel terugbetaalt is het in werkelijkheid slechts een paar euro, bijvoorbeeld: Over een bedrag van 600 euro betaal je na 30 dagen een bedrag van 7 euro voor de rente.

Dan zijn er nog variabele kosten die je optioneel kunt kiezen, deze gaan bijvoorbeeld over de snelheid waarmee je je lening wil ontvangen, wil je dit dezelfde dag nog op je rekening hebben staan dan kun je dat aanvinken, hier zijn wel kosten aan verbonden.

Minilening:€500€1500
Rente11,92%11,66%
Looptijd30 dagen62 dagen
Totaal€504,65€1520,77

waar een flitskrediet aan te vragen

Waar een flitskrediet aan te vragen

Voor het aanvragen van flitskrediet zijn er verschillende aanbieders actief voor de Nederlandse markt, ze verschillen onderling in het maximaal aan te vragen bedrag, de termijn om terug te betalen en de kosten die je moet maken. Wil je nu kijken uit welke aanbieders je kunt kiezen dan kun je kijken op de speciale pagina die hier voor gemaakt is – minilening aanvragen.
Voor elke minilening geldt dat er niet bij het bkr getoetst wordt, hier hoef je je dus geen zorgen over te maken. Je leent met een gerust hart zonder bkr toetsing.

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1800
2. Kies de looptijd. Maximaal 62 dagen
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen met ruime goedkeuring

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente