Ferratum en Saldodipje storing

Ferratum en Saldodipje storing

Update 21-03-2020: Geen storingen bekend.

Er kan weer een razendsnelle minilening worden aangevraagd.Ferratum inloggen


Saldodipje inloggenOpeningstijden Ferratum en Saldodipje

Ferratum is open voor het aanvragen van een minilening 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Echter wanneer je vragen hebt en je wil de klantenservice bereiken dan zijn de openingstijden als volgt:
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wanneer de klantenservice van Ferratum geopend is, kan er gebruik worden gemaakt van de live chat, voor het beantwoorden van je vragen.
ferratum live chat
Saldodipje is open voor het aanvragen van een minilening 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Echter wanneer je vragen hebt en je wil de klantenservice bereiken dan zijn de openingstijden als volgt:
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wanneer de klantenservice van Saldodipje geopend is, kan er gebruik worden gemaakt van de live chat, voor het beantwoorden van je vragen.
saldodipje live chat

Ferratum
Minilening - Klein bedrag lenen
Kredietbedrag: €100-€1000
Effectief rentepercentage: 13,99%
Aflossen: 15,30,45 dagen
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
 
Géén BKR toetsing!
Ferratum
Pluslening - Hoger bedrag lenen
Kredietbedrag: €1000-€1500
Effectief rentepercentage: 13,99%
Aflossen: 62 dagen
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
 
Géén BKR toetsing!
Saldodipje
Voorschot - Snel geld lenen
Kredietbedrag: €100-€1500
Effectief rentepercentage: 13,99%
Aflossen: 1 - 2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
 
Géén BKR toetsing!

Dinsdag 25-02-2020. Alle achterstanden bij zowel Ferratum en Saldodipje lijken te zijn ingelopen. Ook zijn er geen klachten over storingen aan de websites binnen gekomen.


Maandag 17-02-2020. Het aantal klachten wat ons bereikt is drastisch afgenomen. het lijkt er op dat de achterstanden in uitbetalingen goed worden weggewerkt. Echter lijken de problemen zoals eerder genoemd, met het verifiëren van je bankrekening nogal hardnekkig te zijn. Er wordt nog steeds gewerkt om de service weer 100% optimaal te maken.


Donderdag 13-02-2020. Een aantal klachten druppelen nog binnen. Gemeld wordt dat het vooral leningen betreft die aangevraagd zijn tijdens de storing van de websites van Ferratum en Saldodipje. Deze storing was vooral verleden week voelbaar.

Nieuwe aangevraagde leningen worden wel weer snel uitbetaald.


Woensdag 12-02-2020. Toch weer wat nieuwe klachten. Mevrouw B. meldt dat zij haar IBAN niet kan verifiëren. Zij heeft dit naar eigen zeggen juist uitgevoerd, maar het systeem blijft een foutmelding geven. Zij heeft eerdere minileningen wel op een correcte manier ontvangen.

Vanwege de grote drukte bij de klantenservice kan het wat langer duren om antwoord te krijgen op vragen die per email gesteld worden.

✅ Ook aan bovengenoemde storing wordt gewerkt.


Dinsdag 11-02-2020. Achterstanden in de uitbetalingen zijn zo goed als ingelopen. Nieuwe aangevraagde minileningen worden weer supersnel uitbetaald door Ferratum en Saldodipje 🙂

✅ Geen storingen aan de websites gemeld.


Maandag 10-02-2020. De meeste achterstanden in de uitbetalingen bij Ferratum en Saldodipje zijn inmiddels verholpen. Het kan voorkomen dat er nog een kleine achterstand is. Er wordt ook vandaag weer hard aan gewerkt om deze weg te werken.

✅ Geen storingen aan de websites gemeld.

Vrijdag 07-02-2020. Veel achterstanden in de uitbetalingen ingelopen.

✅ Geen storingen aan de websites gemeld.


Donderdag 06-02-2020. De achterstanden worden nu goed weggewerkt. Log in op je account om de stand van zaken te bekijken.

✅ Ook de snelheid van goedkeuren en toesturen van link voor testbetaling moet nu weer in orde zijn.


Woensdag 05-02-2020. Nog steeds achterstand in de uitbetalingen van goedgekeurde leningen. Ook vandaag zal er weer een gedeelte van de achterstand worden weggewerkt.

✅ Controleer je account bij Ferratum of Saldodipje voor updates in de uitbetaling.


Dinsdag 04-02-2020. Niet veel veranderd sinds gisteren. Geen storingen meer op de websites van Ferratum en Saldodipje.

Echter nog wel achterstanden in de uitbetaling van goedgekeurde leningen. Ook is er een achterstand in het goedkeuren van minileningen.

✅ De achterstanden worden actief weggewerkt.


Maandag 03-02-2020. Er is nog steeds een achterstand in de uitbetalingen van goedgekeurde minileningen bij Ferratum en Saldodipje. Vandaag wordt hard gewerkt om de achterstand in te lopen.

✅ De storingen aan beide websites lijken te zijn verholpen.


Zaterdag 01-02-2020. De uitbetalingen van goedgekeurde leningen zijn vertraagd. Ook de klantenservice is nog lastig bereikbaar vanwege dit probleem. De achterstanden worden ingelopen. Dit geldt voor zowel Ferratum, als voor Saldodipje.


Vrijdag 31-01-2020. De storingen aan de websites van Ferratum en Saldodipje zijn grotendeels verholpen.

Er is nog wel een achterstand in de uitbetalingen. Verschillende klanten melden dat zij sinds vrijdag op uitbetaling wachten. Onbekend is nu nog of zij vandaag wel een betaling krijgen.


Donderdag 30-01-2020. Tot nu toe nog onbekend of de storingen ook vandaag aanhouden.
Bekend is wel dat er een achterstand in de uitbetalingen van goedgekeurde leningen is.

– Meerdere klanten melden dat hun aanvraag is goedgekeurd met de melding dat deze is uitbetaald. Echter hebben zij nog niets op hun rekening ontvangen. Klant van Ferratum zegt dat hij afgelopen vrijdag een goedkeuring heeft gekregen en nog steeds wacht op uitbetaling.

✅ Ferratum en Saldodipje zijn druk doende om de vertraging te verhelpen. Een en ander is ontstaan na een update van de website, begin januari.

Later vandaag meer

Aantal storingsmeldingen vandaag: 92


Woensdag 29-01-2020. De problemen van gisteren (dinsdag) lijken ook vandaag nog aan te houden.

1. Een bestaande klant zegt dat zij een afwijzing voor een minilening heeft gekregen, terwijl zij een aantal eerdere leningen zonder problemen kreeg goedgekeurd. Onbekend is of het hier een storing betreft, of een afkeuring vanwege een wijziging in de persoonlijke situatie.

2. Een klant van Ferratum zegt dat zij een lening heeft aangevraagd, maar geen respons krijgt van het bedrijf. Er was geen foutmelding op de website.

3. Het kan zijn dat het op dit moment zo druk is vanwege een achterstand dat de responstijd van zowel Ferratum als Saldodipje langer is dan gebruikelijk.

Aantal storingsmeldingen: 126

Dinsdag 28-01-2020. Een mevrouw meldt dat zij bij het aanvragen van een lening de melding krijgt dat er reeds een aanvraag loopt. Volgens haar klopt dit niet (2x door verschillende klanten gemeld). Dit houdt in dat zij nu geen aanvraag kan indienen. Op de chat heeft zij naar eigen zeggen meer dan 100 wachtenden voor zich.

Een andere klant zegt dat hij bij de aanvraag een error krijgt en ook de melding dat de klantenservice niet bereikbaar is.

Klant meldt dat hij wel een lening kon aanvragen, alleen niet een link via email ontvangen heeft om een testbetaling te doen.

Aantal storingsmeldingen: 73


Maandag 27-01-2020. Naar het zich laat aanzien zijn de storingen bij Ferratum en Saldodipje verholpen. Ook de klantenservice is weer bereikbaar. Er is de afgelopen dagen hard gewerkt om de bestaande en nieuwe klanten weer van dienst te kunnen zijn.


Zaterdag 25-01-2020. Voor zover bekend zijn de storingen van gisteren (vrijdag) nog niet verholpen. Later volgen updates.

Storingen: Kan niet inloggen, kan geen aanvraag indienen, kan geen garantsteller selecteren, foutmelding bij aanvragen.

Openingstijden van Ferratum en Saldodipje zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Vandaag en morgen zal het dus extra lastig zijn om met de klantenservice in contact te komen.

Aantal storingsmeldingen: 295

Vrijdag 24-01-2020. Klant meldt ons dat zij sinds vanmorgen geen nieuwe minilening kan aanvragen terwijl ze daar wel voor in aanmerking komt. Ze zegt dat er telkens een foutmelding op het scherm verschijnt. Onbekend is tot nu toe of dit een incidentele storing is, of een storing in het systeem van de website(s).

Verschillende klanten melden dat het lastig is om de klantenservice te bereiken. Vanwege de vermoedelijke storing is het nu drukker dan normaal. Er wordt naar het probleem gekeken.

Klant meldt dat er geen externe garantsteller kan worden geselecteerd.

Aantal storingsmeldingen: 275


20-01-2020. Op dit moment zijn er geen storingen meer bekend. Het probleem met het inloggen is verholpen. Klanten die in 2019 een minilening hebben gekregen en deze willen aflossen kunnen terecht op een speciale pagina. Dit alles heeft te maken met een update van de website, toen zijn er een aantal storingen ontstaan. Voor zover bekend zijn deze nu verholpen.

14-01-2020. Er is een storing bekend waarbij klanten die eerder een minilening van Ferratum of Saldodipje hebben afgenomen, niet kunnen inloggen. De storing is hardnekkig en geeft veel problemen voor bestaande klanten. De storing is ontstaan na een update van de websites van beide aanbieders. Er wordt gewerkt aan een oplossing voor het probleem.

02-01-2020. Vanaf vandaag zullen de websites van Ferratum en Saldodipje een update ondergaan. Het is dan ook tijdelijk niet mogelijk om een minilening aan te vragen. Waarschijnlijk is de storing cq. update van korte duur. Wanneer beide websites weer beschikbaar zijn voor het lenen van een klein bedrag, dan zal dit bericht worden bijgewerkt.


Vraag & antwoord

Is er op dit moment een storing bij Ferratum?

Ten tijde van schrijven waren er geen gemelde storingen. Dit kan echter snel veranderen. Lees daarom het artikel om de updates over storingen bij Ferratum te bekijken. Deze worden regelmatig bijgewerkt aan de hand van opmerkingen van klanten.

Wat is Ferratum en Saldodipje?

Ferratum en Saldodipje zijn in Nederland de enige aanbieders van een minilening voor het lenen van een klein bedrag tot 1500 euro. Met een Europese vergunning kunnen de bedrijven de Nederlandse markt bedienen.

✅ Wat is een minilening en hoe vraag ik deze aan?

Een minilening is een relatief klein bedrag vanaf 100 euro tot maximaal 1500 euro. Deze kan anoniem worden aangevraagd, omdat er geen toetsing en registratie bij het BKR plaatsvindt. Deze kleine leningen hebben dan ook geen invloed op eventuele andere kredieten, zoals een hypotheek die je gaat aanvragen. Het aanvragen van een minilening doe je simpel online in 5 minuten.


Dit vind je misschien ook leuk...