Feestdagen

Een lening afsluiten vlak vóór de feestdagen is een terugkerend ritueel, er moeten nog snel wat cadeaus worden aangeschaft en de bodem van je pinpas is in zicht. Gelukkig zijn er meerdere manieren om er voor te zorgen dat je voor en tijdens de feestdagen nog wat geld kunt lenen.

Wil je echt snel geld lenen dan kun je kiezen voor een minilening tot 1000 euro en zonder bkr toetsing, heb je meer tijd of wil je een groter bedrag dan 1000 euro dan kun je kiezen voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening.

Meteen een lening bekijken klik dan hier.


Snel geld lenen voor Halloween

Snel geld lenen voor Halloween

Snel geld lenen voor Halloween

Snel geld lenen voor Halloween. Een jaarlijks terugkerend feest voor voornamelijk kinderen is Halloween op 31 oktober. Overgewaaid uit de Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk heeft dit feest snel aan populariteit gewonnen in Nederland. Je ziet nu ook hier hele drommen kinderen op deze leuke avond langs de deuren trekken om maar zo veel mogelijk snoep te verzamelen. Maar natuurlijk moet er ook een beetje gegriezeld worden en dit betekent dat je je tuin, balkon of entree moet versieren met ´enge´ decoraties. Het kost wel weer geld natuurlijk, dus misschien heb je behoefte om even snel een klein bedrag te lenen van een paar honderd euro. (meer…)


Geld lenen voor Vaderdag

Geld lenen voor Vaderdag

Geld lenen voor Vaderdag

Elk jaar weer hetzelfde probleem, Vaderdag staat voor de deur en je hebt weer eens geen geld voor een leuk cadeau. Wil je snel geld lenen voor Vaderdag dan staan er verschillende mogelijkheden voor je open die je kunt gebruiken om toch even snel wat geld op zak te hebben om je vader op deze speciale dag toch nog te kunnen verwennen. Duur cadeau, goedkoop cadeau, dat is natuurlijk iets wat je zelf moet beslissen. Maar over het algemeen zijn er voor vaders genoeg dure cadeaus te verzinnen. Met het lenen van een klein bedrag als voorschot op je salaris kun je snel een bedrag van maximaal 800 euro lenen. Je hoeft natuurlijk niet het maximale aan te vragen, je kunt ook kiezen voor een lager bedrag wat een stuk gemakkelijker is af te lossen. Populaire bedragen die vaak worden aangevraagd zijn 200 euro, 300 euro en 400 euro. Lees verder om te ontdekken waar je dit kunt aanvragen en hoe snel je dit bedrag op je rekening hebt staan. (meer…)