prepaid creditcard

Een prepaid creditcard is een betaalkaart waarop je geld kunt laden en daarmee kunt betalen. Je hoeft geen kredietlimiet of inkomen te hebben om een prepaid creditcard te gebruiken, omdat het uitgegeven bedrag beperkt is tot het geld dat je erop hebt geladen. Hierdoor is het een veiliger alternatief voor een traditionele creditcard, omdat je geen schulden kunt maken die je niet kunt terugbetalen.

Wereldwijd gebruik

Een prepaid creditcard kan worden gebruikt om betalingen te doen waar creditcards worden geaccepteerd, zoals bij winkels, restaurants, hotels, autohuur en online. Het is ook mogelijk om geld op te nemen bij geldautomaten met een prepaid creditcard. Het is een handige optie voor mensen die geen gewone creditcard willen of kunnen krijgen, of voor degenen die willen beperken hoeveel geld ze uitgeven.

Bekende kaarten in Nederland

In Nederland zijn er verschillende aanbieders van prepaid creditcards. Hier zijn enkele bekende prepaid creditcardaanbieders in Nederland:

  1. Paysafecard: Een prepaidkaart die voornamelijk wordt gebruikt voor online betalingen en kan worden gekocht bij verschillende verkooppunten.
  2. Viabuy Prepaid Mastercard: Een prepaid creditcard die kan worden aangevraagd zonder dat er een BKR-toetsing plaatsvindt. Het biedt verschillende valuta-opties.
  3. Money2Go Mastercard: Een prepaid creditcard die online kan worden aangevraagd en kan worden gebruikt voor online en offline betalingen.
  4. Creditcard Online: Een prepaid creditcard die online kan worden aangevraagd en kan worden gebruikt voor zowel online als offline transacties.
  5. Currence Cadeaukaart (Vpay): Deze prepaid kaart kan als cadeau worden gegeven en werkt op de Vpay betaalinfrastructuur.
  6. Giftcards: Verschillende winkels en webshops bieden giftcards aan die kunnen worden gebruikt voor aankopen in hun specifieke winkels.
  7. Bunq Easy Green Card: Een prepaid Mastercard die wordt aangeboden door de mobiele bank bunq.
  8. Pay2d Prepaid Mastercard: Een prepaid creditcard die online kan worden aangevraagd en kan worden opgeladen met iDEAL.
  9. ECS Prepaid Card: Een prepaid creditcard die online kan worden aangevraagd en kan worden opgeladen met iDEAL.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente